188

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо ЕС няма армия , а отделяхме милиарди за въоръжаване !Някой ще ме осветли ли ? Къде са парите на ЕС за въоръжаване , да не би да са при наШте самолети на хартийката ?

187

Анонимен

преди 2 години

Откраднахте житото на Украйна ще го ползвате и него за оръжие да рекитирате държавите и ще се бъдете спасители на глада новата опорка на раша

186

Анонимен

преди 2 години

220 не знам кой обича Сащ но знам че има Американската мечта и много хора са я сбъднали а други още си мечтаят но не съм чул никога да има Руска мечта

185

Анонимен

преди 2 години

Гин Зеленски , мнго по-ЗДРАВИ на Брендо !

184

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

Някой от тях може ли да ми посочи , поне ЕДНА държава която да обича щатите , и защо ?

183

Анонимен

преди 2 години

Прав е!

182

Анонимен

преди 2 години

Русия е заплаха за цяла Европа Запада търгуваше уважаваше и се довери на Путин а той през цялото време е виждал Европа като враг и реши че може да си върне СССР суверени държави тръгнали по своя път на развитие как да отидат пак към Русия освен с война стария комунизъм да се възроди в нов тоталитаризъм все едно да разкопаеш гроб и да съживиш мъртвец

181

100% ПРАВ

преди 2 години

Подкрепям!

180

Анонимен

преди 2 години

От войната в Украйна 2 неща станаха пределно ясни. Първо - Русия се управлява от цар Путин. Няма олигарси, няма партии, няма тайни служби итн. Всичко от 1 чове, той коли, беси и казва какво ще става. Народа няма глас за нищо. Второ - Русия текущо представлява политическа, военна, териториална и икономическа заплаха за България и суверенитета ни! Трябва на всяка цена да се отцепим от всичко Руско като техника, енергетика, икономика, политика итн. Всички про-руски партии са предатели!

179

Анонимен

преди 2 години

ZападЪ замиНА , на Запад !

178

Анонимен

преди 2 години

Не, нещ4стн1к, ти предизвикваш глад като обяваваш война и избоваш невинни хора. Не ти е виновен западът, че живееш в 19 век.

177

Анонимен

преди 2 години

На Запад откакто го има ЕС и НАТО цацри мир. На изток все има войни. И за Русофилите, Русия под управлението на Путин е започнала 11 войни и е единствената Европейска страна, която все още иска и воюва за териториално разширение! И сега тук някой веднага ще каже "ами Америка, ами Англия, ами..." Става въпрос за Русия и нашия териториален суверенитет, нито Америка, нито Англия са заплаха за нас, смеехме се като Плевела каза, че Русия е заплаха за България, ама излезе прав за пръв път в живота си!

176

Анонимен

преди 2 години

Най голямото зло е Раша ние не искахме война но те я започнаха Украйна беше първата им цел и това ако не е господство до нападаш суверена държава и после да си имаш планове за други държави кръв смърт бомби това ли причинява Запада в Европа ????

175

Анонимен

преди 2 години

Путин си няма на представа колко добре ще е Русия ,ако той го няма.

174

Анонимен

преди 2 години

Джуджето не може да повярва, че масово хората от бившите съветски републики и бившия СИВ НЕ ХАРЕСВАТ РУСИЯ, НЕ ХАРЕСВАХА И СССР! Също така НЕ искат да се връща СССР и ХИЧ не ни е мило и драго за нищо Руско. НЕ СМЕ братски народи и НЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ. Имаме тотално различна народопсихология и НЕ искаме да живеем с или като Руснаци. И понеже не може да повярва, че повечето хора НЕ харесват Русия и си въобразява някакви тайни ЦРУ мисии, агентури, НАТО конспирации итн. А истината е че просто сте ***

173

До нормалните

преди 2 години

Четете истината и решете за себе си. Трролът от сайта е НИКОЙ! Не му се връзвайте!

172

Нищо ново

преди 2 години

Обсесивните психари немат свършване, но винаги си намират майстора.Светът ще стане по-добър и съвременните робовладелци ще платят сметката.

171

Анонимен

преди 2 години

Глобалното господство е само в главата на Мордор даже си има име руски мир който носи разруха и смърт и война

170

Анонимен

преди 2 години

Путин в прав текст заяви, че иска връщане на зоните на влияние в състоянието от преди 1997г, което е когато на практика бившия соц лагер изостави бившия СССР. Сега тук русофилите ще кажат "ни йе тай бе батйе" ама това са си точно неговите думи. Аз пък не искам да съм в зоната на влияние на Русия. Ние сами си избрахме да влезем в НАТО и ЕС. Който не вярва да се запита защо избирахме правителства които обещаваха ЕС а не другите дето бяха против? Народа си каза думата и тя е ДГД на Русия и ****лер!

169

До 202

преди 2 години

Раша, маша, паша..... от кое село си, че не знаеш добре български?