420

Хаха

преди 2 години

Да, може. В друго измерение. Само плашат щото само това им остана. Видя света колко им струва армията.

419

Деада Байдъня

преди 2 години

И вчера една незнайно откъде долетяла /ха-ха-ха.../ ракетка удари още един руски кораб. Плаши, Медведчук, плаши! Пък ние ще си правим каквото ни харесва! Искаме да потопим руски кораб - хоп, ракетка! Искаме да ударим складове в Белгород - хоп, ракетка! Искаме да убием шефа на руският Генерален Щаб - хоп, ракетка! А ти само можеш безсилно да кви-чиш като бясна сви-ня, излязла от ко-чи-ната на Сатаната! Дерзайте, другари! Ние едва сега започваме да се гаврим с Парашата!

418

Анонимен

преди 2 години

И едните и другите са отчаяни, едните заради космическият външен дълг и заради военната индустрия, която произвежда безполезни 6yклуци срещу много хартишки, а другите защото прозряха истината че армията и въоръжението им са безнадеждно остарели и неефективни. Като нищо и двете държави ще се хванат за ядрения шалтер за да рестартират човечеството. руснаците неслучайно се навъртаха около Чернобил, искаха да видят има ли надежда след ядрена зима.

417

Алекс

преди 2 години

Готова ли е килията в Хага за този фашист?

416

До 447

преди 2 години

Не беше само Ленд- лийза за 9 май! Италия конфискува на същата дата и яхтата, с неизвестен собственик. Но ние всички знаем ЧИЯ е!!!

415

Анонимен

преди 2 години

Шел продава бизнеса си в Русия на Лукойл.Отписва и 3.9 млрд вложения. Отпишете я тази смешна държава.. Безнадеждна е!

414

4

преди 2 години

***

413

Анон

преди 2 години

. Ми като се увеличава опасността си натискайте парцалите бе лъжци такива. ЗАщото щом с една Украйна не можете да се справите нали знаете какво ще ви се случи ако се сбиете с НАТО? Добре че имате ядрено оръжие да се облегнете на него колкото повече време ми СВА толкова повече новия ссср заприличва на Северна Корея. Само ядрено оръжие им е на акъла ама опасността да ги нападне някой е само в техните болни мозъци. Никой не е*бава Русия за нищо защото е едно голямо нищо

412

Жиб.

преди 2 години

Медведкин е руският Гьоринг а Лавров - руският Химлер, така че да не ми се правят на тарикати!

411

Митя

преди 2 години

6000 путински ядрени глави срещу почти толкова от страна на НАТО и USA. Е товарищ Путин и товарищ Медведев, само вие двамата ли ще оцелеете?

410

Анонимен

преди 2 години

До White Death Е.ах ти и цървула си

409

Оптимист

преди 2 години

Митя, надрънкал ли си се пак бе ***?

408

Друг

преди 2 години

Тъпите руснаци си търсят белята! Ще има масово унищожение май!

407

USSF

преди 2 години

Тоя хазарин плаши НАТО, но Космическа Америка не смее да плаши и има защо. Най-много да изплаши някоя гарга...

406

Сандо

преди 2 години

Аре бе, отворко

405

До нато и путин

преди 2 години

Ние поне да имаме избор . американска или руска да е бомбата. Може и двете наведнъж. Щото имаме и русофили и русофоби . И ако може да е зимата че да се стоплим за последно и да е светло.

404

Анонимен

преди 2 години

Долен руски психопат!

403

Анонимен

преди 2 години

Руският дух е несломим. Руснаците са способни да защитават собствените си интереси, но не смятам че ще е чрез ядрено оръжие. Самият факт , че Русия разполага с такова е достатъчен за да охлади нечии апетити, но не вярвам да се стигне до крайности. Няма да има печеливш при такъв конфликт а всички го знаят

402

Анонимен

преди 2 години

Абе, таковато... що Путин екзекутира петима pуски губернатови накуп? А, блядoвe pycckиe???!!!Петима губернатори на Руската Федерация отведнъж се оказаха с подрязани крилца-ха,ха-ха!

401

Анонимен

преди 2 години

Един поглед към лидерите на западна Европа и ти става ясно, че са марионетки. Нормалното вече се приема за ненормално. Подменени ценности, алчност и духовна разруха навсякъде. Светът върви към радикална промяна. Крайно време беше нещо подобно да се случи, за да се осъзнаят хората и осмислят важните неща в живота