78

Анонимен

преди 2 години

Руски режисьор по времето на Перестройката излъчи своя мисъл за Сталин в един филм - "той превърна приятелите във врагове, а враговете в приятели". Така че, нашите путинофили да му мислят.

77

Анонимен

преди 2 години

С либерасти, трябваше да започнете. Путин, изтрита всички НПО-та от Русия и с право. Сърбаха попарата на Джордж Сооросссс, съсипа Русия при Елцин, сам го признава в едно интервю. А младите си мислят, че ги чака рай в Америка. Заблудени деца.

76

Анонимен

преди 2 години

На това се крепи Запада. Иначе в тяхната образователна система даже нашите двойкаджии са отличници. Но вече и нашата система стана такава така, че скоро ще я закъсат.

75

Анонимен

преди 2 години

Ама какви млади и образовани напускат Русия? Такива като украинците, дето ни се натресоха и не искат да работят ли?

74

Анонимен

преди 2 години

На Путин такива и без това не му трябват в Русия, ще вземе някой да стане опозиция някой ден. Трябва всички да са промити мозъци и да вярват сляпо на каквото се каже по телевизията. Ако е навит, да ги заменим тези, за нашите путинисти ще е супер.

73

do 79

преди 2 години

Това го пишеш в обедната почивка, докато цяла сутрин си мил чинии ли?

72

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално. България до 89-та беше затвор с телени оради, вишки, кучета и срелящи в гръб по желаещите да напуснат "рая". След като паднаха стените на затвора е нормално поне част пандизчиите да си бият шута. По-убитаците дето са декласирани и не стават за нищо извън пандиза си останаха в кенефффа. :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Точно пък Америка изобщо не е за хвалене. Живял съм там и ги разбирам, защо искат да си купуват мозъци. На първо място, защото там не се произвеждат.

70

До Ямболия

преди 2 години

Не зная какъв комунизъм ти е влязал в главата... Комунизъм НЯМА в Русия, а комунистическата им партия е по-слаба от БСП! Пообразовай се, почети малко преди да пишеш.

69

До62

преди 2 години

Статистика викаш,България 1989г.-девет милиона,България 2022г -6.7 милиона!Процентите ти ги оставям ти да ги сметнеш,разбирачо *статистически*

68

Анонимен до 67

преди 2 години

Според изказа ти, ти си много напред в интелектуалното си развитие.

67

Анонимен

преди 2 години

А тия които избягаха от "евроатлантическа България" КЪДЕ избягаха???? В коми? В якутия?....или в Германия, Англия, Испания, Франция, САЩ и Канада???Все при "фашистите" :))) И то избягаха, щото бугария си остава все още една маленкая раЗЗия. Затова бягат нормалните хора.

66

Анонимен

преди 2 години

и Римската империя не е загинала за един ден , слаби , корупирани, извратени цезари се сменяли често докато не ги превзели

65

Какво ще кажете

преди 2 години

Какво ще кажете за младите образовани българи, които си тръгват от България??? Връщат се временно такива антибългари, прости и продажни сбърканяци като кирето и асенчо.

64

Анонимен

преди 2 години

Който иска да пътува, аз си изкарвам добри доходи, но не искам да живея другаде. Обичам си България, на екскурзия да, много пътувам, но тук се чувствам най-добре.

63

Анонимен

преди 2 години

Купувайте юани и рубли, но "цивилизования" запад забрани покупката на тези валути. Защо сме толкова демократични и забраняваме свободната търговия на хората? В Русия и Китай не е забранено да си търгуваш с евро и долари. Кой е истинският интригант?

62

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки е свободен да ходи и да работи където си иска. Нека сами си преценят хората.Има не малко случай на българи завърнали се отново в България след дълго живеене в САЩ.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 - всичко което слушаш от 2 месеца, ти го казват Западните медии - никъде, никъде Русия не се е отчитала какви цели и в какви срокове си е поставила. Тоя род разсъждения си ги измислят западните разузнавания, в опит да убедят доб-итъка като теб, че Русия се дъни...нищо че на нас ни поскъпва всичко.

60

До 56

преди 2 години

Тя вече го е загубила. Внимавай да не получиш инфаркт и да пукнеш от злоба. Статистиката е красноречиво, ако знаеш разбира се какво означава думата статистика и красноречива.

59

Анонимен

преди 2 години

До Z - По твоята логика, ти набил ли си си шута за САЩ или някъде другаде? Или ги "любиш" тайно и отдалеч? Това къде избира да живее, човек има много измерения - познавам хора отказали се от по-висок стандарат за да отидат да живеят в Мексико - просто защото им пасва средата, културата, хората. Така, че тъпия ти въпрос няма нищо общо с темата, но пък доказва, че не си особено умен