36

Анонимен

преди 2 години

все по западаща с инфлация и рецесий РЕЦЕСИЙ е древноримски философ и общественик.

35

Анонимен

преди 2 години

Западът и без това беше рухнал икономически, западния икономически модел се разрушава, спецоперацията ускори процеса но не е причината. Те се надяваха да направят блицкиг - в края на отоплителния сезон когато нямат голяма нужда от газ ударно санкции и в същото време Украйна да започне военна операция и нападение в Донбас, САЩ бяха готови със закон за lend lease, удар от всички страни по Русия. Съсипват Русия после пак ще си купуват газ и нефт за стотинки и всичко ще е като преди. Но не се получи.

34

Анонимен

преди 2 години

10 218 санкции ?!?? наложени на Русия в продължение на 8 години ?!?? - и файда никаква. Тия обаче ентусиазирано продължават - още повече, от същото. Да правиш едно и също и да очакваш различен резултат означава, че си абсолютен глу- пак и де- бил. АБСОЛЮТЕН. Е те такива ни управляват и вземат решенията за нашия живот. Това е положението.

33

Анонимен

преди 2 години

Евтино топло и бензин си има така или иначе***това важи за Москва, Питер и един-два по-големи града, в прованса е пълна мизерия.

32

Анонимен

преди 2 години

До 34. Ти не разбираш. На Запад всеки работи от малък/ и прави пари/ и не работи за кариера при номенклатурата както е в Болшая и Могучая/ да чака да расте като слУШител , да чака като славянин все некой да му дава от Бензиностанцията на Путин.

31

Смръдляков

преди 2 години

Ще се къпем веднъж на 3 месеца да пестим енергия и да намалим зависимостта от руската газ. Така притискаме Путин.

30

Анонимен

преди 2 години

И от тези санкций Русия става все по силна а Европа все по западаща с инфлация и рецесий

29

Санкции до дупка

преди 2 години

Докато започват да се молят като сигaнки и върнат Крим и Донбас на украинците.

28

Анонимен

преди 2 години

За да се спаси светът са нужни само 3 санкции - на урсула, байдън и лилавия от СЗО. Под санкция разбирайте затвор!

27

Анонимен

преди 2 години

И какво от това? Още 100 хиляди санкции да наложите все тая. Ще му накривите шапката на руснака. Руснакът е свикнал вечерта с малко кисели краставички и водка и му стига. Евтино топло и бензин си има така или иначе. Това не е разглезен евро жендър.

26

Бл.134 в Zап. Парк

преди 2 години

Пълни глупости и джендърско извиване на ръце . После не се чудете ,че хляба ви е скочил двойно за два месеца . А пестените с години пари се раздават на затънали до кула държави и хора , тръкнали да купуват 18-тия си апартамент. Майййта му на ЕС

25

Анонимен

преди 2 години

10 218 санкции наложени на Европа. Бъркате името. Нещо май неразбирате. На руснака му дай кисели краставички и водка. Това не ви е разглезена Европа кудето целия свят ти е длъжен

24

провалиха се

преди 2 години

10128 санкции срещу Русия до сега. 2754 преди военната операция, 7374 за последните 2 месеца. Нищо не подейства. И нищо не им остава на запада, само ядрена война, а ако започнат ядрена война Русия ще ги помете за минути.

23

На Запад така и

преди 2 години

не осъзнаха че в състояние на война това колко адвокати, финансисти и консултантски компании имаш няма никакво значение. Има значение колко мини и фабрики имаш и колко храна и гориво можеш да произведеш. Къде е сега Кирцата да излезне пак с мантрата за бензиностанцията с ракети.

22

Анонимен

преди 2 години

До Българин - не западът, ами Путин и Русия разделят света на две, даже на много зони. Западът иска светът да е един и да се контролира от тях, но не им се получи. Това е краят на хегемонията на запада, и с всички средства се опитват да унищожат Русия, а всички техни средства са икономически санкции които се провалиха.

21

АК-47

преди 2 години

Значи така, ако не е наци'то Зеленски, ще тази натопорчена от злоба лелка. Айде стига с тези дивотии.

20

и?

преди 2 години

ефекта е зиро?

19

Анонимен

преди 2 години

В резултат на което, от 2014-та насам, Русия увеличи на няколко пъти територията си. Тези санкции са като украинските "победи" довели до загубата на излаза им към две морета.

18

Кремълска ОБЯВА

преди 2 години

Заменяме атомни гъби срещу Луи Витонки. Има ли желаещи?

17

irkd

преди 2 години

Расти, инфлацио безконтролнаИзчезни, ти нефт и газОбедней, народе европейскино знай, че си солидарен с продажното скечово човече от киев!!!Горе доле това е положението в момента в Европа