91

Руснака

преди 2 години

Какъв проблем сънува този с ПУТИН като 85% РУСНАЦИ СА С НЕГО не видя вчера на ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД да си видял някой да заградили с охрана също и с марша на безсмъртния полк да може и да се оттегли след като направи толкова много за РУСИЯ само недей чака някога да допуснат РУСНАЦИТЕ нещо от рода ония предатели преди него!Ще си отиде някой ден но не сега , и след него вече ще са ПУТИН2 ,ПУТИН 3 И .....така до края на света! Умря времето на предателите .

90

Анонимен

преди 2 години

Тя подчерта, че България може като Унгария да има нюансирана политика спрямо Русия: "За това се иска политическа воля и чувство за достойнство, което липсва. Политическият ни елит, който в момента е в изпълнителната власт, е копие на Зеленски и можем да очакваме същите неща - както от Зеленски. Нещата са сериозни и особено с военно-техническата помощ, а това е военно-техническо съучастие на България, ние сме на границата да бъдем въвлечени в този конфликт. Цяла Източна Европа е под този удар".

89

Анонимен

преди 2 години

Според проф. Дарина Григорова икономиката на Русия е в добро състояние въпреки санкциите, които Западът ѝ налага: "Икономическият блицкриг се провали. Той удря по ЕС, защото той е обвързан много повече с Русия, отколкото САЩ".

88

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, част от интелигенцията е свръх критична и свръх уплашена, което е разбираемо, но далеч не е обществото като цяло. Рейтингите на Путин са много високи и въпреки всички трудности и въпреки високата цена - и от двете страни, руското общество очаква пак победа. То няма да претърпи поражение, по никакъв начин. ... Руското общество е обединено въпреки класическата опозиция на интелигенцията".

87

Анонимен

преди 2 години

По думите ѝ руското общество е мобилизирано и "всички предположения, че ще има вътрешен метеж срещу Путин, се оказаха напразни". "Не мисля, че има проблем с елита в Русия, защото отдавна там върви национализация на елита с връщане на капитали в Русия, още преди 10 години Путин ги предупреди, че това трябва да го направят. Има изтичане на одиозни личности, което само радва обществото.

86

Анонимен

преди 2 години

0трепкиmе от *** пак са на линия. Предателите работят за окупатора. Онзи дето са му вдигнали паметник и който трябва да бъде взривен заедно с пазителите му.

85

Анонимен

преди 2 години

"На фона не толкова на България, колкото на западноевропейското единомислие в една посока, строго политкоректна и промайданска, Русия е даже либерална в момента. Все още в интернет могат да се срещнат "Ехото на Москва" - в YouTube има свои предавания, частични. Телеканал "Дождь" сам се отказа". Това коментира пред БНР проф. Дарина Григорова, преподавател в СУ "Св. Климент Охридски".

84

xaxa

преди 2 години

Мокрите сънища на псевдо-атлантик

83

Гошо

преди 2 години

83% не е нищо. Бай Тошо изкарваше 99.9 % на демократичните избори преди 1989.

82

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Откакто е на власт Путин увеличава военното и териториялното господство на Русия. В Руската история ще остана както цар Симен за Българската !!!

81

Сладолед със скумрия

преди 2 години

РусНАЦИТЕ си помислиха, че украинките са като българките - че ще ги посрещнат с хляб, сол и салам, с влажни погледи и подмокрени гаштти, смъкнати под коленете, полите им метнати видоко на кръста, свежо вазелиниранните бузкки разтворени с две ръчички. И ще ги отпратят преяли, препили, оттеббалли, натоварени с каруци злато и буре джибрица за изпроводняк.

80

Солдат Мурзилков

преди 2 години

Товарищи, задрямал съм за малко - стигнахме ли вече Берлин?

79

АНГЕЛ

преди 2 години

Путин никога не е имал по голямо удобрение от народа. 83% е нечуван процент и едвали има президент във света със същия рейтинг !

78

Тото

преди 2 години

То и с теб могат да решат въпроса "вътрешно"

77

Германец

преди 2 години

"раЗЗия не иска НАТО на границата си.....затова ще получи още няколко хиляди километра такава с Финландия :)))))" -- Не разбираш ходовете на кремълския 3D шахматист :) ВсИчКо ВъРвИ пО ПлАн!!!111

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен===Имаме и друга мъдра поговорка,относима към глупотевините на този "доцент сладур".Става въпрос за лисицата,дето с опулени очи ходила след коча и чакала да му паднат едни работи за да ги хапне. За нейно огромно съжаление това така и не се случило и останала с напразното търчане след коча.

75

Аман от продажници

преди 2 години

Това старче и него има кой да го оправя, дето проповядва антибългарски, проамерикано-масонски и антируски пропаганди. Видимо купен, както всичките ни медии, освен вестник "Труд". Да поизвърши още някой грях, докато може, клетият. Дечев ли е Мечев ли е, незначително човече...

74

ДжО1984

преди 2 години

Русия може да реши и проблема НАТО и външо, ама много външно!!!

73

Иван

преди 2 години

За можене - може. Ама дали ще го направят е въпроса. В крайна сметка и те печелят от цялата работа.

72

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да го решават. Да потъват заедно с него. Всяка империя рано или късно си отива. Руската империя няма да е изключение. Тя е и последната от старите империи, тюрма за поне 80 народи, повечето от които така и не се е постарала да ги изведе от средновековието. Видяхме да какво са способни разни там буряти, удмурци, дагестанци, чеченци и други средновековни варвари.