34

Анонимен

преди 2 години

И къде е невижданата риза в Европа? Цените се успокоиха в сравнение с март месец, дори се връщат обратно, нещата се канализират. Продоволствената криза ще бъде преодоляна. Украйна не е единственото място където расте слънчоглед и пшенца. Лошото за тях е че ще изгубят пазарите си.

33

Анонимен

преди 2 години

Еврозона няма да има! Както е казала Ванга там ще е пустош. Така, че да не се напъваме излишно

32

дядо Мраз

преди 2 години

Ще ви сурвакам най-щедро! В левове, също и в эвро!!

31

Анонимен

преди 2 години

Западът приключва с пазарната икономика и преминава към разпределителна икономика. Благата ще се разпределят от елита - базов доход, синтетична храна, и ще се държи сметка за всеки похарчен цент от базовия доход. Пазарна икономика ще има в страни които са богати на ресурси като Русия, Китай, Индия, Иран.

30

нострадамус

преди 2 години

до 2029 запомнете еврото няма да съществува цялата еврозона ще се разпадне.Германия рухва и след нея всичко запомнете това,това го искат от зад океана в тяхна полза е

29

Зелените идиоти

преди 2 години

да кажат къде са зелените възобновяеми енергии! Западът (тук не говорим за ЕС, който скоро няма да го има) е обречен на десетилетия кризи, обедняване и тежък живот. Енергиите и суровините ще стават все по-търсени и все по скъпи.

28

Пацо

преди 2 години

До Купувай - хамериканците 20 години бяха окупирали афганистан, а социалист 30 години управлява Сингапур, виж разликата ))

27

Каква криза?

преди 2 години

Нали санкциите срещу Русия работеха и всичко беше топ?

26

Анонимен

преди 2 години

Да се махнем от валоутния борд и да сринем остатъка от здрав смисъл в страната. Да се докажем като най-назадничавото и прокълнато племе в историята.

25

Анонимен

преди 2 години

Поляците заляха руския посланик с червена боя, а ние още се излагаме пред западните парнтьори и не сме заляли Митрофанова с червена боя, за това никога няма да ни уважават нас.

24

Анонимен

преди 2 години

За по-сигурно - да отложим до 2229 г., а още по-сигурно - въобще да не се гмураме там )))

23

Мдааа

преди 2 години

Цитат "защото в момента цялата Еврозона е в невиждана криза." Как така стана?!?

22

Купувай

преди 2 години

Дано да ни окупират американците и да изчистят всичката комуняжка *** тука! Киро моля те продай ни на САЩ! Ако може Мъск да ни купи пък най-добре!

21

Анонимен

преди 2 години

освен, че не искаме еврото, не сме в синхрон с политиките на нато и ЕС, остава да пискаме и валутния борд вмест с евро, да вържем лева с рублата. 30 години бъхтим да сме европейци и накрая пак русофили ни управляват.

20

Анонимен

преди 2 години

"Цените няма да паднат, но може да се намали темпът на ръста им, смята икономист" - Може. А може и да се ускори. И най-вероятно така ще стана.

19

Панчев,Панчев

преди 2 години

Ти кога стана икономист,кога от капитали взе да разбираш?!?!То бива глупости,но чак такива отдавна не бях слушал!Айде холън млъквай най добре,че се излагаш!

18

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

17

Където да ни вземат-

преди 2 години

фалирваме ги. Да се пазят китайците...

16

Анонимен

преди 2 години

Сега или никога! 2029 няма да има нито евро, нито ЕС. Но нас ще ни има, да живее България!

15

до 12

преди 2 години

До Ужасена отивай да миеш чиний че Пъба е пълен хахаххаха