215

Ади

преди 2 години

До Анонимен"А на комунистите ше ви карат провизии директно от Кремъл ли?"Не, драги. Предпочитам и ще пазарувам от Беръозка, не защото са евтини, те просто са качествени. А ти живей с мъгла между ушите-лесно и просто, а може би и доходно, според това кой плаща.

214

Deutsches Maedel

преди 2 години

А, изненада ме.Гоим още не разбрали, че ги излъгаха за пореден път.

213

Анонимен

преди 2 години

АСЕНЕ СЕГА СЕГА ИМА НЕСИГУРНОСТ ПРОПАДАНЕ КРАЖБИ РАЗРУХА НЕ СТАВАТЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЗЛЪГАХТЕ ХОРАТА НО ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ СА ПЪЛНИ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ ОСТАВКА ОТКЪДЕ ДОЙДОХТЕ ЗАКОПАХТЕ БЪЛГАРИЯ

212

Анонимен

преди 2 години

Абе *** изкривен, за какво ви плащаме? Ако се изсера така пред шефа ще си търся нова работа на момента - кръстите ръце и само мънкате. Айде свършете нещо за народа, ***

211

Българинът

преди 2 години

Ше е така ако не завладеем Русия. Сега е времето на новите географски открития от мечешкия труп. Трябва да се преориентираме докато е време, земята на Волжска България е наша и тя е богата и ще ни направи богати!

210

Анонимен

преди 2 години

Защо така гаспадине това ли ви е провената - несугурност във всичко. Хайде одете си от където дойдохте. Нека дойдат други и дано да оправят най после страната и народа да заживее по човешки.

209

Русия

преди 2 години

Аналния гений Кокорчу от Харвардския ***

208

А ХАПЧЕТА ЗА Л УДИ

преди 2 години

ЩЕ ИМА ЛИ..?!........ КИРО И АСЕН - КАК ЩЕ Я КАРАТ...??

207

Анонимен

преди 2 години

Това заради ваште зелени сделки в зелено и самоубийствени пакети санкции. Всъщност не са самоубийствени, а само убийствени за европейците. Вие ще си живуркате ококорени.

206

Анонимен

преди 2 години

На една дума не му вярвайте на този мошеник. Изобщо за нищо не е в час,прави каквото му се каже,и това е. Точно преди време каза,че не се очаква дувцифрена инфлация,и тя взе,че стана двуцифрена.

205

Ади

преди 2 години

До СЪБУДИ СЕ, БЪЛГАРИНОИзтокът ни помагаше някак - индустрия, селско сопанство - изкупуваха нашата продукция, а ние не се редяхме на опашки за хляб. Западът ни унижи, защото това заслужаваме - ***, които и майка си ще продадат за едните сребърници, т.е. милиони еврофондове. Какво е днес: глад /инфлация/, мизерия, безработица и смърт, за което да благодарим на простия Киро и Асен-кокорчо, нищо че се носят с американски дипломи. Господи мили, къде си?

204

Анонимен

преди 2 години

Аматьор, оставка!

203

Анонимен

преди 2 години

Нелоялни сте вие - министрите от ЕС . Вие изтрещяхте и погубвате народите, които са ви избрали. Кой ги изчисли тези 4-5 години? Дали САЩ и Великобритания ще издържат 4-5 години? Ето във Великобритания тази седмица е имало избори, на които парията на Борис Джонсън губи много. В Германия текат избори за федералните проинции. На тях срещу действащите политици излизат с лозунгите:Подпалвачи на война! "Не" на доставки на оръжие за Украйна!За 4-5 години правителствата на повечето страни 100% ще паднат

202

Анонимен

преди 2 години

Е нали Кирето каза че ще бъде 2 дни, сега 5 години. да не си врачка

201

Иван

преди 2 години

С такъв "министър" като тебе е ясно, че ще има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

200

Газдов

преди 2 години

Кокорчо е за Киро Канадеца и той Американски слуги продали българските интереси

199

Анонимен

преди 2 години

А на комунистите ше ви карат провизии директно от Кремъл ли?

198

Анонимен

преди 2 години

Само истината може да ви направи свободни, влезте в този сайт ще видите снимки на Родшилдови с всички, управляващи величия. Потърсете си го, за да видите, че Асен и Коко са "независими", нищо не зависи от тях.

197

Анонимен

преди 2 години

Този мъж говори за СВЕТОВНА ВОЙНА с продължителност 4-5 години! Не става въпрос за война в Украйна, а за разрастване на войната! Оставка! Българите искаме преговори и мир, неутралитет за България. Не ме топли мисълта, че всичките ни съюзници са губели войните, а ме тревожи повторяемостта, че продажните ни политици винаги са избирали неправилната страна на историята по един и същи начин - ръководени от лични далавери!

196

Жиката

преди 2 години

ОСТАВКА !