125

Анонимен

преди 2 години

Думата влах идва от власт.

124

Анонимен

преди 2 години

Аз не мразя никой но за мен Русия вече не съществува не е омраза а пълен игнор те дори не заслужат да проявя и чувството омраза няма да се хабя за тях знам че има кой да ги накаже

123

Споко

преди 2 години

Споко, сега ще дойде Байдън и ще спаси всички герои на Украйна в Азовстал, ще дойде Шолц и ще ги спасим, ние вярваме, че ще бъдат спасени.

122

Анонимен

преди 2 години

Много влюбени в Разия, ама не ходят там! След т.нар. Септемврийско въстание в СССР бягат 3 хиляди български комунисти, Сталин избива 2 хиляди от тях! Ко си бяха стояли тука щяха да са живи и здрави!

121

Зелени идоити

преди 2 години

Какво става със зелените енергии, кога ще дойдат, след колко десетилетия?

120

Факт

преди 2 години

77 години се празнува този празник,сега ли се сетих те да пишете глупости...

119

777

преди 2 години

Путин закопа народа си. От тук на сетне руснак и Русия ще са ,,мръсни думи,, съизмерими с Хитлер и фашизъм.

118

Анонимен

преди 2 години

Още нищо не се знае какво е ставало в Азовстал. Военно-билогическа лаборатория това значи трибунал, скандал в ООН. В ДНР и ЛНР смъртното наказание не е отменяно.

117

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията марширува напред! Обичаме пържен лук, защото е вкусен, обичаме лук, обичаме лук! Не можете да победите атинската демокрация, тя е вечна, безсмъртна идея. Тя е богиня.

116

колкото по-дълго

преди 2 години

Колкото по-дълго продължава военната операция, толкова повече рублата укрепва, еврото и долара падат а ЕС и САЩ затъват в инфлация и се тресат от тежка икономическа и енергийна криза

115

Анонимен

преди 2 години

руските т р о л о в е ни наричат *** това е за тях демокрацията но джендърите не убиват и изнасилват деца не се гаврят с цивилно население не депортират и филтрират население не бомбят градове и жилищни сгради болници театри църкви не нападат суверени държави и не си цапат ръцете с кръв на невини евроджендърите и гнилия запад по вашите опорки не сме убици като вас вие ще изгниете не ние

114

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да излезе от страх англичаните да не го отровят с полоний

113

Българин

преди 2 години

Вместо да се предаваме и да оставим Русия да превземе цяла Украйна, ние от НАТО можем да започнем война с Русия и да я победим. Историята показва, че с Русия трябва да се действа настъпателно с решителни военни действия ако искаме да я победим.

112

Анонимен

преди 2 години

Парада ще се води от руснака Кадиров и той ще рапортува на руснака Шойгу.....нашите братя

111

Анонимен

преди 2 години

Парад ще има. Геоздея на програмата са джавелините и байрактарите и плюс 25 хиляди два на един и то без комин

110

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол учебните занятия са възстановени, децата учат на руски и по руска програма.

109

Комплексари

преди 2 години

Един мазен Нептун да падне дано утре на Рашисткия Гейй парад

108

Анонимен

преди 2 години

В освободените градове животът се връща към нормалното. В Херсон вече минаха на разплащания с рубли, супермаркетите се зареждат от Русия, цените са в рубли и в гривни.

107

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с бевепето, имат БВП колкото Исландия, лесно ще ги бием руснаците, ядрените ракети на Русия са само мит и никога няма да сработят. Гониме посланичката и НАТО да разположат ядрени ракети в България и да ги почваме руснаците с масирани ядрени удари.

106

Анонимен

преди 2 години

Американските учени са доказали, че при ядрена война няма да има ядрена зима. Няколко милиона жертви в Америка и Европа си заслужават цената ако унищожим Русия с масирани ядрени удари, ако ударите са внезапни Русия няма да може да отговори ефективно, жертвите в САЩ и Европа ще бъдат огреничени.