174

Да перефразирам:

преди 2 години

Колко пъти светът е бил в ситуация на ядрен конфликт заради Джак и Мелинда Робинсън идеалното семейство и колко пъти заради руснаците?

173

cekyko

преди 2 години

До да - Путин не е гей, педофил е. Целува малки момченца по коремчетата. Това е зафиксирано върху филмова пльонка и беше станало шлагер, но след следващите простотии извършени от Ботокса, този случай беше забравен.

172

Антикомунист

преди 2 години

Купувам украинската марка с потъващ кораб и среден пръст.

171

Анонимен

преди 2 години

Тоя па Парапедал откъде изникна, едвам се оттървахме от Фюрера

170

паралелепипед

преди 2 години

Снимката кърти мивки. най-голямото джудже без ботоксните запълнения.

169

Анонимен

преди 2 години

Американвките *** мнлгократно са фоказвали омразата си към нас българите скапани животни

168

Анонимен

преди 2 години

За Краматорск и Буча всичко се изясни - украинска ракета и холивудска продукция. Не им остава много на Азов, още няколко часа и всичко приключва, както и на цялата пас мина на жалкия актьор наркоман.

167

Анонимен

преди 2 години

азовците не са интересни. интересни са натовските полковници и лабораториите в които са извършвани демократични експеримент върху затворници и психичноболни като по времето на хитлер. лабораториите не са само американски, имало е учени и от германия и други страни. 4 германски института включително Роберт Кох са били там. Нацистите като сегашния канцлер на Германия с дедо ЕсЕсовец едно си знаят едно си баят. Натовските скотове с пранги на парада на победата и после бавна и мъчителна смърт.

166

Анонимен

преди 2 години

За Костов специални благодарности за най-добрия купонджия брестово Угърчин и цял Ловеч жив и здрав наздраве на теб и компанията

165

Анонимен

преди 2 години

Под индустриалната зона на Азовстал, има 24 км. тунели на дълбочина до 30 метра. Има и секретно съоръжение на НАТО PIT-404, както и секретна биолаборатория на НАТО с биологични оръжия. Тунелите са оборудвани с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО и Френския чуждестранен легион, както и персонал от биолабораторията. Тяхната охрана, финансирана от Ахметов, наброява до 3000 души. Биолабораторията под завода Азовсталь в Мариупол в така нареченото съоръжение PIT-404 е построена и управлявана от Metabiota, която е свързана с Хънтър Байдън

164

Анонимен

преди 2 години

Моята приятелка в брестово се надявам да вие нахранила прекрасно приятен уикенд Красимир костов

163

Анонимен

преди 2 години

До 309 До 89-та имаше много чисти градски клозети с 2 стъпала и дупка, и стена да не те изненада някой, без вентилация, много хубавии, без пари, цвъркай си с удоволствие, па чешмички на 100 метра, да пийнеш водица, не кокакол и уиски.

162

Истината

преди 2 години

Обер, просто си легни. Отивай да спиш. Достатъчно ни мъчи днес с мисловната си ди-а-р-и-я. Благодарим ти и лека вечер!

161

Анонимен

преди 2 години

Красимир Костов честит сбор

160

До обера

преди 2 години

Тъй вярно, НАЦИСТЕ!

159

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Офф Топик. Благодаря на двама от зрителите - единият пишещ от България, а другият - от Швейцария за активното участие с моя ник, което доказва, че същият е точно подбран за съответния случай. И благодаря на създателите на УайърШарк за съответния софтуеър.

158

Обява

преди 2 години

Търсят се актьори да играят трупове в украинска постановка.

157

cekyko

преди 2 години

До Анонимен Не може един *** по рождение да се превърне в рест руум бай дифолт. За България думам, чадо.

156

Защото:

преди 2 години

През 1991-1997 година държавният апарат на бившия СССР беше достатъчно силен тия оръжия да не попаднат в грешните ръце и още не са в грешните ръце, но ако си продължите малкото спретнато планче в стил Джак и втория разпад на СССР имам чувството, че тоя път двадесет тридесет ядрени бойни глави ще изчезнат и копчето няма да го натисне Путин или Руската федерация, а много други хора са ви насъбрали ...

155

Анонимен

преди 2 години

Объркал си се - първо чеченците участват само с 2 полка и са основно в Мариупол. Задачата им е да почистят сградите и мазетата от нацистки плъ хове и да дезинфекцират след това. Второ чеченците са граждани на Руската федерация. Освен това са мъже на честта и ненавиждат като цяло фашистите. Доста са патили от тях по времето на WWII.