241

Асен

преди 2 години

В ютуб има едно клипче, адаптация на песничка, която се нарича Кирил-***. Намерете я и я изслушайте . Много е готина. Пее се за два кирила два д ебила.

240

Анонимен

преди 2 години

Ако няма войни по света , щатите загиват , даже и те го признават , от това те съществуват , ЗАЩО ИМА И СЕГА ВОЙНИ НЕ САМО В УКРАЙНА , А В ЙЕМЕН И СИРИЯ , ГОТВИ СЕ И ВОЙНА В ТАЙЛАНД !?Защо в България няма ПРОТЕСТИ с/у тези войни ?

239

Анонимен

преди 2 години

До ...,"Смърт за всички политици"-те са вече мъртви духовно,в тях е умъртвено човешкото,доблестта,достойнството,моралът.Алчният е винаги коравосърдечен.Той е користен човек-прави всичко за пари.

238

Анонимен

преди 2 години

До ПП : Когато свърши тази война , ще настъпи ли СВЕТОВЕН МИР ?????Защо мислите ден за ден , като ромите , егати правителството !

237

Христо Иванов

преди 2 години

Атанас Атанасов не е джудже. Ние с него ще обявим символична война на Русия и ще сваляме руските бомбардировачи над България.

236

На страната

преди 2 години

На дявола сте! Анатема!

235

Анонимен

преди 2 години

"...да утвърдят България като силен член на НАТО и ЕС" КОГАТО, НЯКОЙ МНОГО СТРАДА ОТ ГРАНДОМАНИЯ В СТИЛ ЗАВРЪНГАЧКА, РЕЗОННО СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА - ТОЗИ НЕ Е ЛИ ИЗМАМНИК?! ВЪОБЩЕ НЕ СЕ КОЛЕБАЯ - ИЗМАМНИК Е!!!

234

Анонимен

преди 2 години

Да ве , нещо го овъртате , не се ли рабра , че войната е м/у САЩ и РУСИЯ ..., ако не бе Украйна щеше да е Молдова или Грузия , или друга държава , търсеше се ПОВОД ЗА ВОЙНИ !

233

Анонимен

преди 2 години

*** да говориш за мир с Путин като искаш да си стрнаа.

232

Анонимен

преди 2 години

Абе каква страна сте вие, смешковци. Няма страна за нас. Ние не сме страна в тази война. Седнете си на задните части. Никой не ви ще така наречената подкрепа, помощ и тн. Поредната излагация. Само ще бъдем обстреляни.

231

евроукроатлантикомец

преди 2 години

ХТО НЕ СКАЧЕТ ТОТ МОСКАЛ ХТО НЕ СКАЧЕТ ТОТ МОСКАЛ МОСКОЛЯУ НА ГУЛЯКУ

230

Анонимен

преди 2 години

Ако обявиш война на ПП, на страната на диктатора ли си? Защото "кой не скача е червен" е много стара демократична ценност от преди 33 години.

229

Анонимен

преди 2 години

ПЕТЪР ГЮРОВ ДА НЕ Е БЕБЧЕ, ЧЕ НЕ ПОМНИ 1991-92, 95-96, 97-99?!! И ТАКИВА ЛИ ИЗБИРАТ В ПАРЛАМЕНТА?

228

MONAD

преди 2 години

Прочетете за кръглата маса на Сесил Роудс, как иска да обедини англосаксонския свят, какви мерки са взели, как са наклонили везните за война с Германия, която тогава има процъфтяваща икономика, как Версайския Договор унизява Германия и германския народ и ги вкарва в такава криза и мизерия, че се подлъгват по на Хитлер идеите.Няма нищо случайно, има икономически и властови интереси.На запад не може да ги интересува по малко за живота на редовите украинци и руснаци.

227

Анонимен

преди 2 години

Това е "висота" на новговора - да въоражаваме за мир !

226

Анонимен

преди 2 години

НИЙ СМЕ СИ НА НАШТА, А ВИЙ НА КОЯ СТЕ, Я СИ ПРИЗНАЙТЕ!А ми нашу славну Украну, гей, гей, розвеселимо!

225

MONAD

преди 2 години

Хубаво ми цитирате историята, но вие не сте я чели и анализирали а попивали каквото са ви налели.Историята я пишат победителите, това е клиширан израз, но е такъв понеже е истина.Прочетете защо се е стигнало до ПСВ и защо на Британската империя тогава им е било важно да няма съюз между континентална Европа и Русия. Вижте така кой финансира и Хитлер и Болшевиките, къде са били Троцки и Ленин преди революцията.Случващото се е кулминация от причинно следствени връзки в рамките на над 100 години

224

ads

преди 2 години

дИКТАТУРА ПО ВАШЕ МИР ПО НАШЕ

223

.

преди 2 години

Ами към момента като гледам сме на страната на диктатора ЕС! Дай Боже да бъдем освободени от него по един или друг начин.

222

Анонимен

преди 2 години

Трябва да помогнем на неофашистите от Украйна. Те са читави момчета! Хубави хора!