63

Анонимен

преди 2 години

Рубладжиите проруски мекерета са организирали протест с участието на заблудени роби.

62

Анонимен

преди 2 години

България няма как да запази неутралитет. В ЕС сме и правим каквото правят всички. Русия вече ни е обявила за враг. Първи на нас спряха газа.

61

Гршку

преди 2 години

Не само оръжие, трябва и войска да им пратим. НАТО да се задейства, утре ще подпалят Одеса, а от там не ми се мисли! Отидохме и ние!

60

Анонимен

преди 2 години

Да , да ,да...пращайте оръжие на Украйна. Всяка бомба българска сред руските гадини е извоювано за нас място на масата на демокрацията!

59

до 64

преди 2 години

На теб акълЪТ със сигурност ти е под нулата, щом се засягаш от човек, пишещ в интернет. А да не говорим и, че правописЪТ ти и граматиката ти го доказват.

58

100 шута се

преди 2 години

събрали и една врещи смешки. Долу Русия Помощ за Украйна

57

Анонимен

преди 2 години

Шепа *** излезли на площада, и това ми било новина! Айде моля ви се, не ми губете времето с глупости. Прибирам се от работа, искам да прочета някоя новина....само простащини! Пращаме на Украйна каквото можем, защото и ние бихме се радвали да ни помогнат ако бяхме на тяхното място!

56

до 61

преди 2 години

Бачкаторите не смеят увеличение на заплатата си да поискат от страх, но биели. ОК, вярвай си. До момента не съм видял подобно нещо. Само снишение и ринещи дъното снишени бедняци и роби, които дори не смеят да излязат от работа да изразят гражданската си позиция.

55

Анонимен

преди 2 години

До до 52Само един *** и комплексиран троляк, ще обижда на заплата и длъжност и финансово състояние. Нали си наясно колко ти е акъла. 0 ама една голя кръгла НУЛА. Лапе

54

Gogo

преди 2 години

Не на военната помощ за украйна! Тези мекерета в правителството ги избраха българите, не украинците! Мръсните продажници ни залъгваха, че ще ремонтираме техника, а после се отметнаха! Долни мършички зализани, не ни цапайте ръцете с братска кръв! Не въвличайте страната ни в конфликта! Не искаме да носим петното на братоубийствения грях! Правим предостатъчно като приемаме бежанци! Вече ми е ясно, че сте мръсни предатели, но ще дойде видовден! Една и съща партия сте герб, дб, пп и итн - предатели !

53

до 58

преди 2 години

Аха, тоест на спонтанен протест не можеш да идеш? Трябва ти организация от дълбокия прованс с рейсове, кренвирши и биричка. Ясно. Мерси. Следващия.

52

до 52

преди 2 години

Видеата от шествието в подкрепа за Украйна ги има навсякъде. Човекът е казал 30к, за мен бяхме поне 40-50к. Мнението на бедняк с 2к заплата изобщо не ме вълнува. Айде марш да пиеш ракията, че утре те чака баничарката.

51

До 55

преди 2 години

Щото не сме от София и не сме се организирали. Протестът е спонтанен.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Как ще са двест човека ве, айде засрами се ве. Украйнец. Били сте 200 000, предтел тролски

49

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какво ревете в коментарите за оръжието. Защо не сте на протеста?! Защо там има таван 100 човека??? От Варна до София са 4 часа. Надали всички сте от Варна. Факт е, че тия 100 човека са рейсове от прованса. Да сте ги хванали. Не виждам хора, подкрепящи позицията от протеста. Извинявайте, ама коментарите в днес.бг са повече от протестиращите.

48

Анонимен

преди 2 години

Една стотинка не давам за *** камо ли да отида на война.

47

До 49

преди 2 години

За Украйна бяхте 30. Махни 3 нули и не лъжи!

46

Анонимен

преди 2 години

Не от нас зависи дали изверги, с които не може да се преговаря ще ни нападнат. Руснаците са точно такива. За да отблъснем Русия от Централна Европа и Балканите трябва да помогнем на Украйна. Точка! Друго положение няма!

45

Анонимен

преди 2 години

Toва е български протест. Не като онзи на който се веят чужди знамена и на българска земя се крещи и възхвалява друга страна. Срам са нашите сънародници, които в собствената си страна издигат чужди знамена и прославят друга страна, това важи и за тези с руските знамена

44

Анонимен

преди 2 години

София е 2.2 милиона души. На площада има 200. За Украйна бяхме 30 000. София е над 1/3 от България. 1/2 от работещите са тук. Склададжия от прованса бачка в София за 3к. Иначе казано- София издържа България. Виждаме колко хора от каймака на обществото не подкрепят оръжието. Няма такива. От там насетне снишеният провинциален бачкатор може да се събере на ракия и "протест" пред селското кметство. Имахте възможност да изразите позиция, изразихте я. 200 човека. Хубава вечер. Оръжие изпращаме.