44

...

преди 2 години

Ами тоз лавров и той е мноого "умен" Абре чедо абре вие какво казахте, че правите в украйна! Чекай да ви напомня, че толкоз лъжете и мамите, че май почвате да се бъркате сами себе си в лъжи и измами! Та вие казахте, че денацифицирате в украйна! Така, ама то президента на украйна ама той еврейн бре! Брях! И как така вие денацифицирате еврей!? Нещо някак си не ви се връзва! Та вижте там земте да измислите барам нещо дето да хваща пое 20% декиш! Че инак ....

43

Анонимен

преди 2 години

"Няма семейство без ур0д, както казват у нас." - каза Лавров, почесвайки се с шестия пръст на третата си ръка по опашката. :))

42

Мда

преди 2 години

Бандера патрона на киев доста евреи е испратил сьс куршум в тильт

41

Анонимен

преди 2 години

Израел май ще откликне на молбата на Зеленски за изпращане на един "Железен купол" в Украйна?

40

Анонимен

преди 2 години

40 и от Азов чадо. И от черното слънце и от тия със свастиките и от децата на неонацитата от Запад и от групите, крещящи лозунги достойни за любителите на Аушвиц. Като си започнал да изреждаш кой подкрепя Зеленски довърши моля!

39

българин

преди 2 години

Е сега Лавров настъпи котето по опашката! Открито обижда ядрена държава! Между другото, израелците също имат ядрени оръжия, но за разлика от руснаците са скромни и не се хвалят с тях!!! А Лавров подозирам че вече е станал клиент на МОСАД, и по-конкретно елитното им звено убийци Кидон. Ще го намерят, дори да се скрие в бункера в планината Ямантау! Те са най-добрите, по-добри и от ЦРУ! Ще го намерят, вероятно с активната помощ на Сайерет Маткал...

38

Нормално

преди 2 години

Най-извесния нацист в историята се е пръкнал от тяхното семе все пак

37

Ами

преди 2 години

Еврейска върхушка управлява САЩ и пак еврейска върхушкя стои зад първата и втората световна война, както и зад взривяването на Световния център. Еврейската върхушка сама изби най-предприемчивата част от еврейското население.По подобен модел св разграбва й България, но ни варят като жаби на бавен огън, че да не в толкова очевидно, нито отвън, нито за варящите св жаби.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "сега остана да кажеш, че ония дето са слагали хорицата в концлагери и са ги горили в пещта не са били немци, нито пък украинци, а са били руснаци и ще избиеш рибата в световния океан."Няма нужда, всеизвестен факт е, че нацистите са се учили за това как се строят и управляват концлагери от другарчетата им в НКВД. Това е по времето преди Сталин и Хитлер така лошо да се скарат. А лагерите ГУЛАГ са отпреди концлагерите на Хитлер. Просто не са били обединени в общо "Управление".

35

Анонимен

преди 2 години

Абе не ни занимавайте с този изкуфял КОН !

34

Обективен

преди 2 години

Назначеното от ФАЩ да управлява Укрофашистан дребно зелено човече е също еврейче!

33

Анонимен

преди 2 години

Кареко Алеко, то и майката на Путин е еврейка бре. Та като наричате Путин Адолф Хитлер, пак казвате че евреин е Хитлер. Схващаш ли иронията на цялата ситуация? Само дето света това за Путиновия произход го знае от десетилетия, но Зеленски криеше че е евреин, докато света не пропищя за азовските нацита.

32

Анонимен

преди 2 години

Какви нацисти сънува тоя? Държава с демократично избран президент еврейн и подкрепяна от израел??

31

Анонимен

преди 2 години

Първите фашисти са още римската империя които са прадеди на САЩ и Англия и ЕС и НАТО, но те обесват евреина Исус.

30

Мдам

преди 2 години

"Издаел подкрепя нацистите" ?!?!?!!!

29

...

преди 2 години

Лавров не беше ли казал и че Русия не е нападала Украйна? Тоя е много честен човек, така да знаете, от физиономията му личи.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Нацисти и кремълски фашисти има само в путинова Раша, Адолф путин върви по стъпките на Хитлер който тръгна да провежда специални операции в Европа, заедно с ортака си Сталин с който нападнаха Полша от двете страни, после Хитлер капитулира, а Сталин "освободи" половин Европа, като и натресе комунизЪма си, който историята по-късно отъждестви с фашизма на Хитлер ... рассия е фашистка държава от времето на върколака ленин и кървавата му революция унищожила интелигенцията и цветът на тогавашна Русия

27

Анонимен

преди 2 години

30 сега остана да кажеш, че ония дето са слагали хорицата в концлагери и са ги горили в пещта не са били немци, нито пък украинци, а са били руснаци и ще избиеш рибата в световния океан.

26

баба мара

преди 2 години

всеки ден четем как израел изпратил няколко ракети за добър ден на палестинаот 1949 г не се решава кризата между евреи и палестинци и то благодарение насащ така че от евр държава може да се очаква всичко нищо не е случаино

25

Анонимен

преди 2 години

Ако е евреин не значи, че не е наци. Например евреите избиха доста араби нали.