437

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 604. Не снимки, има записи на руски войници, в униформи, които опаковат и изпращат заграбеното в русия. Записите са от фирма за транспорт на пратки, в Беларус. Освен записите на крадците се вижда текста от компютъра на служителя в бюрото с имената и телефонните номера на изпращачите, адреса на получателя и какво съдържат пратките. Един изпрати 17 кг. козметика, друг чаршафи, трети пералня. В ютуб. Клипа с тоалетната не съм гледал, но не се съмнявам, извън градовете в русия е 18 век.

436

FerFucks

преди 2 години

Гаврата е пълна, *** плачат. *** мечтаят да нападнат САЩ и да могат да грабят първокачествена стока..бухахааххаа. кинжал минали самата.. намирате си ги томката

435

Копейкин

преди 2 години

Чукчите мародерстват ама как ще ги ползват тия перални и съдомиялни - в Чукчия няма ток? А и с толкова копчета и бутона как ще се справят?

434

стар чвор

преди 2 години

ha ha ...това са простотии,много скоро руснаците ще са в Лвов, знам боли..но такъв е животатрябва да е гадно момчета --затова сте в ,,демократи,,при Наполеон руската армия влезе в Париж, при Хитлер Руската армия влезе в Берлин, а сега....

433

Анонимен

преди 2 години

Човек просто не може да подмине с безразличие подобни нелепици, непотвърдени с нищо. Имате ли поне една снимка на руски войник, който мъкне на гръб съдомиялна и я отнася в неизвестна посока? Фейк до фейка, майно льо. Цялата западна пропаганда се крепи на въздушни кули.

432

Бум

преди 2 години

Ударени са складове с оръжие, техника от запада,казарми с нео нацисти и наемници.

431

Факт

преди 2 години

пропагандата в българия за разлика от останалите страни е сляпо защитаваща интересите на америка това е без почивка ден и нощ . чудя се само как тази толкова зле въоръжена слаба електронно и военно и т.н. Русия която по думите на пресата е уншкожена още воюва . то бива едностранна американска пропагандна бива *** чак точкова не бива и по времето на гьобелс не била такава .

430

ха-ха-хаааа

преди 2 години

Глупости под шипковия храст!

429

Да

преди 2 години

До PОZZИЯ Хората, ако прочетат малко история, ще видят, че "освободителите" са действали и тук по същия начин! Вземали са каквото им харесва, дори и храната на бедните българи, изнасилвали са, дори са убивали безнаказано. Има и филм "Второто освобождение" в който се разглеждат някои архиви.

428

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по 100 пъти, дори да пишете за краха на руската армия, те целите си ги постигат, а санкциите срещу тях не работят.

427

Анонимен

преди 2 години

Руската армия не е никаква армия, а шайка безскрупулни мародери

426

PОZZИЯ

преди 2 години

Съдомиялни, перални, къщичка на куче, стари килими... натоварени ВЪРХУ танковете и БТР-те, пълно е със снимки и видеа! Наистина вътре не влизат едрите уреди! Това представлява пPОzzийската армия!

425

Анонимен

преди 2 години

цирк българска журналистика продължава ,само фалшиви и пропагандни новини !

424

Анонимен

преди 2 години

При никой друг военен конфликт не са предлагани на аудиторията домати с такива големи колци!

423

Болшой цирк

преди 2 години

Могучея, армия Путина прибрала взех самовари в родину за женшини и айфони за детей.Они не окрали они забрали .

422

Анонимен

преди 2 години

путин-най-големия позор на 21 -ви век!

421

До Россия

преди 2 години

По думите ти маце излиза че си набор на Путин - ИИ те издаде, не мой вържи съдомиялна на танк, ама как тогиз ги довлачиха до Еконта в Беларус да си ги пращат дома ? Най ме кефи ума на рашкия солдат - те тоя ми то чиляк дет *** му е на двора, решил да крадне айфони, айпади , та и цял съвременен трактор и после опс *** те не работают - е нал затва има накодена защита на тия неща - вкарваш кода и девайсчето е офф дори и на километри :) *** кат зимаш 750 лв на месец и децка играчка ке откраднеш :)

420

РОССИЯ

преди 2 години

анисия,браво миличка моя!Ти ще си прибереш паричките от американците,а аз ще чета фейк новини ! Тази статия е същата като митичния призрак от киев/измислица от началото до края/Ти влизала ли си в танк,в бронирана машина,самоходна установка?Ясно е ,че не си Аз съм влизал и ще ти кажа ,че е доста тясно!Няма как да набуташ съдомиялна в танк!Или танкистът ще си рискува живот а,като зареже танка и се метна на обикновен камион,натоварен със стари перални....ха ха ха ха ,колко тъпо

419

еееее

преди 2 години

По-голяма гл,пост западната пропаганда не можа да измисли! Къде да си ги натоварят тея ваши съдомиялни машини? В танковете? Че и не са си тръгнали завкъщи. Къде да ги складират? По окопите? Вие вече съвсем се умопомрачихте в злобата си и ипреписвате на руснаците и невъзможни подвизи като мъкнене на перални и съдомиялни машини с километри под обстрел. То и чисто физически е невъзможно.

418

Чугуна

преди 2 години

За пореден път се убеждавам, че от русофилите по прости и нагли няма!