193

Анонимен

преди 2 години

60% рост поставок газа из России в Китай. Растет экспорт газа в Китай по газопроводу "Сила Сибири" в рамках двустороннего долгосрочного контракта между "Газпромом" и CNPC. Объем поставок за первые четыре месяца 2022 года превышает аналогичный показатель прошлого года почти на 60%.

192

Европеец

преди 2 години

Възможно е ЕK въведе директива за пералните задължително да се обурудват и произвеждат с устройство за брояч който онлайн регистрора ползването на уреда - който ползва повече от 1 път на 3 месеца - солидна глоба и конфискация на уреда. Това ще навреди на Русия и на Путин.

191

Българин

преди 2 години

Ние българите нямаме нужда от руска газ, имаме си ток да се грееме на ток. Руснаците да я пият тая газ, ние се грееме на ток за да не миришеме на пот, имаме много ефтин ток.

190

Анонимен

преди 2 години

Ами той ЕС си е разделен и това се вижда и чувства във всичко! Богатите държави се държат държавите от Източна Европа, като към досадни, бедни роднини.

189

навсякъде трупове

преди 2 години

Мирише. Евакуация на трупове. Навсякъде осеяно трупове на икраински войници, украинците не си прибират труповете, руснаците трябва да им ги прибират. Не останаха украински войници за новата техника която им подарявят САЩ и ЕС ***/vysokygovorit/7725

188

Гошо

преди 2 години

Гръмна ви баш между очите тоя Путин с нафтова пушка ви гръмна

187

дайте и Kaja Kallas

преди 2 години

Дайте и Kaja Kallas, дайте и Kaja Kallas, турете една убава снимка на Kaja Kallas, там какво казва Kaja Kallas, газ такова, ама фрййдъм из прайзлес, дайте Kaja Kallas

186

Миризливец

преди 2 години

Предпочитам да се подмивам само веднъж в месеца, но няма да бъда роб на Путин! Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

185

ПроСоТо

преди 2 години

от едната страна Кадри,от другата Херо....Къде са набутахме,за Бога ?!

184

Анонимен

преди 2 години

Българите 100% са против ЕС. Какъв ги дирим вътре се чудя.

183

Предложение

преди 2 години

Кадри, имам следното предложение. Предлагам ние от ЕС да преминем на фузионно-кохезионни възобновяеми енергийни източници и да спрем да доставяме от Русия. Русия е ненадежден доставчик.

182

Анонимен

преди 2 години

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild (***/geonrgru/2890) също пише: "Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца." Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста.

181

а

преди 2 години

А бре русофили спрете да давате акъл бе никой не ви го иска Никой не иска да е с вас

180

Анонимен

преди 2 години

Те Турция, Гърция, Румъния ще ни доставят газ, който не ползваме много, да не правим драми, ще кажеш в БГ "руския газ" е нещо без което да не можем да живеем :)))

179

Всекиму своето

преди 2 години

Още преди месец Путин нареди на правителството да работи по пренасочване на енергийните източници на изток. Ще купуват Китай и Индия, а ако остане нещо, ще се продава по схемата евро-рубли на ЕС. Но не в европейски сметки, които могат да блокират когато си поискат. Безплатен обяд няма.

178

Европеец

преди 2 години

Здравей Кадри, имам предложение. Напълно съм съгласен с теб, че Русия е ненадежден доставчик и искам да предложа да спрем да доставяме от Русия и да си намерим от некъде некой друг доставчик.

177

Анонимен

преди 2 години

Еесовският комисар бил добавил, че Европейската комисия не разполагала с информация за това, кои държави и компании от ЕС били готови да плащат в рубли за газ. Баахта в ЕК. Не разполагала с информация. Даже аз знам, че страните -членки на Еесовската Зона готови да плащат на Русия рубли за газ са точно 10 на брой. Колко на брой компании от ЕС са готови да плащат на Русия рубли за газ, наистина никой не знае.

176

Шаши

преди 2 години

Какво ще правим ние тук в нашата България? ЕС си живеят в друго измерение. Искат да ни хвърлят в блатото. Какво казва някаква мръфла е без значение. Ние няма да имаме ток и газ.

175

Анонимен

преди 2 години

Русия не изнасилва бг. Бг може да излезне от ЕС и Нато и ще получи по-евтин газ.

174

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 184: Европа ще купува руски газ по схемата за заплащане на Газпром просто защото не може изцяло да го замести с други източници. А за нас вариантът за газа е ясен: Купуваме газ от Турция, Гърция и Румъния. И то пак в по-голямата си част руска газ, но по-скъп, защото ще плащаме и на посредниците. Въпросът е, това ли е защитата на националните ни интереси (в което са се клели депутатите и министрите) или е бъркане в отънелият джоб на българският народ. На кого служат харвардците?