55

didka

преди 15 години

съгласна съм с теб! къде е тръгнала тая да приказва че се прехранва като обикновен модел... та нали самата диляна попова,която е една от "най-известните" беше казвала,че взимат по 100-150 лв на ревю- закъде по-напред с тия нищожни пари?или тя всеки ден е някъде на ревю,понеже е най-котираната.... най-котираната -може и да стане, но не и най-търсената манекенка :)

54

rrr

преди 15 години

от редакцията да напишат като "модел на какво " се изхранва девойчето... а именно: КАТО ВИСОКОПЛАТЕН МОДЕЛ ЗА СЕКСУАЛНИ ОРГИИ С МАЗНИ ЧИЧКОВЦИ ПО РАЗЛИЧНИ ХОТЕЛСКИ СТАИ.

53

преди 15 години

Хайде стига, без женомразки изказвания! Няма нещо, което да ме дразни повече от твърдението на опр. мъже, че всичи жени са еднакви и нападките на разочарованите жени, че всички мъже са еднакви. НЕ СА!

52

Gnusmus

преди 15 години

"...прехранва като модел." Неам думи...Шaфpaнтиятa е позакъсала и е фърлила някой лев на драскачите.До 51:прав си,много си прав! Има още един лаф:"Жените искат на банките парите,на орела годините и на магарето ***!" *** мада фака!

51

преди 15 години

Като не е златотърсачак що харесва футболисти... Що не си хареса някой бачкатор примерно, дето се поти цял месец за 500-600 кинта... Да ви в *** мръсни... Няма жена дето да не преследва парите на някой мъж... Кого заблуждават!!!У наше село доматите не ги рупаме с колците

50

преди 15 години

Моля, моля!!!Бъди здрав и щастлив!!!!

49

преди 15 години

Изинявай тогава помислих, че го казваш за хората, които не одобряват подобен род поведение. Станало е грешка.

48

преди 15 години

А къде видя моето позитивно мнение?????Изразих възмущение от мазните *** и старите моми, списващи Днес.бг,че 4 часа държат на видно място тази грешка на природата.Хайде остани си със здраве!!!!

47

преди 15 години

Не пич, аз вече си изказах отрицателното мнение за тази. Ти я подкрепяш и убиждаш хората!

46

men

преди 15 години

koia e taia kuha leika i skakvo tochno si e zasluzila vnimanieto v koiato i da e bg media???? te veche sa tolkova mnogo v BGkuhite leiki, che napravo se chudia, zasto im se obrasta vnimanie? ili po-skoro kak horata sa v sastoianie da gi razlichavat, da im pomniat imenata i t.n. za men vsichkite sa vse edna gumena kukla..... samo deto i shum praviat, stoto se opitvat da govoriat i da se predstaviat po niakakuv nachin....

45

преди 15 години

А ти определено си фен на такива диарии като тази на снимката.

44

преди 15 години

Честно ти казвам, по нищо не ти личи!

43

преди 15 години

Какво ви е виновна водещата, тя си върши работата добре? Кани в предаването си хора, които в дадения момент са актуални с нещо. Така, че жената си гледа рейтинга, това и е работата. Просто трябва да се позамислим какви персони популялизираме, това е. Ако нямаше такива, които да я подкрепят тази, намаше да я поканят за гост. Помислете!

42

преди 15 години

Не позна!!!!!!Моето поколение не обича чалгата и умее да отсява стойностните неща.

41

преди 15 години

Напоследък при Венета гостуват само подобни персони. Очевидно тя има най- добра комуникация единствено с хора на подобно ниво...

40

преди 15 години

Хващам се на бас, че бесен чалга фен и мозъка ти има максимум една гънка за разнообразие!

39

преди 15 години

Тая *** стои на лично място в сайта вече 4 часа.Алоооооооо, драскачите, няма ли да я махнете най-после оттука???? разбрахме, че за списващите Днес.бг това е идеала за жена.Аман от ***-писарушки и стари и озверели моми!!!!!

38

преди 15 години

За какво ни занимават с *** певачки- ? Тая си е грозна ,но за едно опъване става.Аман от ***,лъха ми на кандида от монитора

37

core2duo

преди 15 години

porednata tapa

36

Mitko

преди 15 години

аман от тия певачки и манекенки, имам чувството че България е пълна с жени-***! толкоква пропаднал народ няма никаде другаде!