Русокоси жени, футбол, силикон и чалга – обикновената комбинация. Но се оказва не съвсем така.

Николета Лозанова, бившето гадже на вратаря Ники Михайлов, синът на шефа на БФС Борислав Михайлов обаче разчупи комбинацията.

Тя напусна своето известно гадже-футболист, раздели се с русия цвят на косите си и едва тогава си направи нови гърди (не е съвсем сигурно дали се е разделила и с чалгата).

Николета, която е бивша Мис Плейбой, демонстрира новата си гръдна обиколка и размисли относно връзката си в предаването на Венета Райкова “Горещо”, което ще бъде излъчено тази събота.

Пред скандалната водеща Николета твърди, че никога не е преследвала нечии пари и не е от така наречените “златотърсачки”.

Едва пет-шест дни след операцията си Николета признава, че причината да уголеми бюста си е единствено самата тя да се чувства по-добре.

Бившата русокоска признава, че вече е забравила за Ники и двегодишната им връзка, през която не се е събличала гола, защото усещала, че на гаджето й не му е приятно.

Но вълка козината си мени, но нрава не. Макар и брюнетка, Николета признава, че харесва футболистите – това е нейния тип мъже (е значи още слуша чалга).

Признава, че ако Алисия остави Валери Божинов, тя на часа ще го грабне. Казва също така, че би преспала с някого за една нощ ако й хареса.

В момента Николета се прехранва като модел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase