60

наглосаксите вият

преди 2 години

Наглосаксите им се променя уютния модел в койте само те ядат шницелите напреки! Останалите страни обаче са за по-справедливо разпределение на благата по света.

59

други кадри

преди 2 години

До: номер 61 Аз пък видях други кадри. Пак една баба украинка, видя тежко въоръжен руски войник. И му вика: "На ти баби семки!" А той: "Защо?"А тя: "Да си ги сложиш по джобовете. Та като те убият и изгниеш в земята, от тебе да поникне слънчоглед! Така поне ще има полза от тебе!"

58

ОГЛЕДАЛНИ

преди 2 години

Стратегиите и манипулациите са огледални на НАТО стратегиите и манипулации - така се играе в свтовен мащаб!

57

Анонимен

преди 2 години

Всички падат, но Русия пада по бавно и вече забави падането си. А ЕС просто лети в бездната.

56

няма стратегия.

преди 2 години

За Европа няма стратегия. След като остатъците от украинската армия бъдат унищожени в Донбас, Русия преминава към следващата фаза - денацификация. Русия няма никакви стратегии за Европа, Европа сама да се спасява, но едва ли ще се спаси. ЕС е обречен.

55

Анонимен

преди 2 години

До: номер 58 Ако смяташ България за ЕС, то да.Само че ЕС не е България.

54

Кадри от нета

преди 2 години

52 имаше една сигурно 100 год баба, която не можеше да ходи. И като й казаха, че са руснаци войниците, тя започна да гали единия от тях по главата, повтаряща само "Боже, наши!" Други хора се кръстеха и гледайки към небето казваха Спасибо. Тия кадри обаче не се дават, твърде истински са. Личи си как са от душите на хората, извира от очите им, от лицата им, от всяка мимика и жест. Не могат да излъжят, че руснаците са го фалшифицирали, за това не го дават. Защо се чудиш?

53

Анонимен

преди 2 години

Мене Kaja Kallas много ме кефи, сигурно добре се подмива за да не мирише. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна!

52

Имани

преди 2 години

Късата клечка я иэтегли ония късия в бункера!!! Реэилът е пълен а сривът тотален эа това само эаплашва с ядрен апокалипсис!!!! Или и това ще го отречете копейкаджии!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Стратегията му е тъпa. А манипулацията - чудовищна!

50

Анонимен

преди 2 години

Стандартът на живот в ЕС падна рязко за последната година.

49

Анонимен

преди 2 години

"Българина не се интересува ни от Путин нито от Зеленски нито от Джо", 53 така е! Но те се интересуват от нас! От което следва, че техните проблеми, стават наши.

48

подмих се отдолу

преди 2 години

Подмих се отдоли за да не мириша, сега един месец няма да се подмивам да пестя енергия. Искам да кажа - какво ни интересува нас нормалните европейци някаква си азиатска дива държава и техния диктатор.

47

Анонимен

преди 2 години

51, че то слънцето изгрява от изток бре. Да вземем да му наложим забрана за прелитане над европейските и натовските страни, че е източен ***. Какво ще кажете, а? И дали ши*баното слънце ще спази забраната на свещения запад? Предлагам да съберем всичкото си оръжие и да го бомбандираме, за това че е източно изгряваща гадна изцепка, която нарушава свещените евро атлантически закони.

46

Анонимен

преди 2 години

Те си мислеха сега че с блицкриг всичко ще се реши, но не им се получи, и сега не знаят какво да правят. Светкавичните и опустошителни санкции не подействаха, руския народ на свали Путин, ами дори още повече се сплоти около лидера си, а в същото време инфлацията в ЕС расте, БВП пада, населението обеднява. В момента са тотално неадекватни.

45

Анонимен

преди 2 години

Българина не се интересува ни от Путин нито от Зеленски нито от Джо

44

МНЕНИЕ

преди 2 години

Цензурата и Пропагандата по време на Война са ЖЕСТОКИ .Това което няма да видите по БГ Медии - в тубата има клипове от посрещането на руските войски в Украйна - човек ще се просълзи - прилича на Априлското Въстание , и посрещането на Руската Армия в България през 1878 година - хората са по улиците и развяват червеното знаме - символа на победата над Нацизма .

43

Анонимен

преди 2 години

До Айде край:Аз чух,че ЕС петрола от Русия ше спират.Що за самоубийство прави ЕС?Ще ни връщат в пещерите май и ще минаваме на еко живот.Без коли,без ток,без парно,без интернет.Може така да са решили да ни върнат да копаме картофи и да произвеждаме вместо да висим пред компютрите.Май ще стане наистина голямото зануляване,за което глобалистите говореха преди години.Някои конспиратори твърдят,че ще е септември тази година.Да видим.На мен ще ми е мъчно ако спрат интернета.

42

Анонимен

преди 2 години

Раша е бандитска държава но милиардите който е инвестирала в Европа за руски интереси май изгърмяха само Лукашенко е верен роб в тази война маските паднаха очакванията на путин да унищожи ЕС и НАТО не се сбъднаха обществения натиск ще се справи с продажните путинофили в държавите

41

Анонимен

преди 2 години

42, че то 30 години все смиле на старта бре! Я да изкарат тогава досиетата на старите кгбейци и да изчистим обора. Ама не смеят. Защото точно тия дето днес най-много викат срещу Русия ще се окажат за измитане. Защото татковците на такива като Кире ще се окажат стари комунисти, дето сега най-много искат смърт на Русия. И знаеш ли защо? За да няма кой да свидетелства срещу тях!