40

българин

преди 2 години

До: номер 58 Забравяш и ядрената суперсила САЩ, и ядрената суперсила Франция, и ядрената суперсила Индия, и ядрената суперсила Китай (не, не подкрепят Русия, просто са неутрални), и ядрената суперсила Пакистан... А! Има и ядрена суперсила Израел, само че те са скромни и не искат да си признаят!И още ядрени суперсили има.

39

Анонимен

преди 2 години

За да има мир, просто застреляйте генералите. Къде сте тръгнали да плашите ядрената суперсила Русия с тази малка фашистка армийка?

38

Krass

преди 2 години

Само това ни липсва сега.Пари за парад

37

ХаХаААххх

преди 2 години

Че какво ще покажем на този парад...Формация Пайнер ли

36

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти Европа, благодарим ти Америка за НОВИЯ ЛИБЕРАЛЕН МОРАЛ! Благодарим за *** и за НОВИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ. Благодарим за ИЗМИСЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ! Благодарим за ДРОГАТА и за НАПУШЕНИТЕ НИ И НАДРУСАНИ ДЕЦА! Благодарим за създадената демократична възможност да СЕ САМОУБИВАМЕ и ДА УБИВАМЕ ДЕМОКРАТИЧНО! Благодарим за ПРАВОТО НИ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМЕ, ДА ПАЛИМ ИМУЩЕСТВОТО НА СЕБЕПОДОБНИТЕ, ДА УБИВАМЕ, ДА ИЗНАСИЛВАМЕ И ДА КРАДЕМ БЕЗНАКАЗАНО! Благодарим за БОЛЕСТИТЕ И БЕДНОТИЯТА! Благодарим за КОРУМПИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ! Благодарим за КОМЕРСИАЛНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! Благодарим за ДЕВАЛВ

35

БОРИС 3

преди 2 години

ВИНАГИ С РУСИЯ, НО НИКОГА СРЕЩУ НЕЯ

34

Анонимен

преди 2 години

Какъв парад какви пет лева НАТО ни унищожи армията а оръжието което ни остана го пратихме в Украйна. Чудя се какво чакаме още и защо стоим а не излезем и да натрошим главите на цялото продажно правителство и завършим с Костов, Стоянов, Борисов да не изброявам, че списъка с тационални предатели е голям. Една шепа изедници около 20% решават съдбата на останалите и онзи Кличко и той ни размахва пръст. Събудете се бе хора докато ива още някаква надежда.

33

филип ейджи

преди 2 години

До Хич ги нямаще искаме помощ от украйна!

32

ша

преди 2 години

танковете и изтребителите отидоха за украйна, за парада не останаха, хахахахаха

31

да питам

преди 2 години

а може ли и фигуранта да не се появява и да декламира поредната си реч ?

30

Анонимен

преди 2 години

Много жалко! Типично по еврод жен дърски! Иначе парад на голите за д ници ще има. Я какъв ни го спретват от МС и НС!

29

Хич ги няма

преди 2 години

Един парад ако не могат да направят как ще водят военни действия ако се наложи?

28

антипедерас

преди 2 години

До 40 Тоя Зозо носи байряка с цветовете на дъгата на последния гейпарад в софето а мъжът му за него му бъркаше с пръст в ***

27

Анонимен

преди 2 години

Аз ходих на профилактични прегледи на военни, които воювали в Афганистан и Ирак. Познайте-куци, с инсулти, алкохолици-е, тва ни е армията. Тия едни 5 стълби не бяха годни да изкачат, па ша ти маршируват. И едни велики тумбаци. Горди натовски воини. И ме молеха да не им пиша заболяванията, че щели да им вземат пенсиите, нещо такова. Не схванах какво точно.

26

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

25

рушофилските курви

преди 2 години

мечтите по Рубин тв и еднаквите секции в панелките....ви къса нервите а....

24

Анонимен

преди 2 години

"туркинята от сащ" - не е туркиня, а кюрда. Такива като нея турците и персийците в момента ги разфасоват в родния й град Ербил.

23

Анонимен

преди 2 години

туркинята от сащ каза че такива паради са знак на агресия и трябва да се заменят седин друг вид паради

22

Анонимен

преди 2 години

"Мила Родино!Ти си земен Рай!"

21

Анонимен

преди 2 години

Оправдание, че нямаме армия. Я вижте видеото с парада 1986-та. Войници в стройни редици. Къде сме тръгнали, къде заминаваме. Ставаме все по-жалки и зависими.