216

До 259

преди 2 години

Ти понеже очевидно си много информиран,разбираш ги нещата :) ок,щом са решили да *** героично нека не оревават света. Какво по точно е очакването? Че някой ще ги спаси? За съжаление няма. Или се предават или си стоят там. Най-малкото цивилното население може да изведат от там.

215

Пешо

преди 2 години

Бой по фашагите никаква милост за тях! Достатъчно злини направиха от 2014 година насам.

214

Анонимен

преди 2 години

Мале, тия с татуираните свастики на вратовете - Ако знаят колко мнооогооо дърва за сечене има в Сибир.... Колко много уран има за копаене.... В случай че не им провърви да загинат като "герои" с името на Бандера (или Бендера несъм сигурен) на уста.... Желая им дълги години живот, за да имат време милиони пъти да се разкаят за зверствата които са извършили.

213

До Оберщрудел

преди 2 години

Когато вие се включите в дадена дискусия, директно излизам от тъжното сайтче. Няма по-гроз-ни и провокативни конентари от вашите. Всичко добро.

212

Жуков

преди 2 години

Колко пъти и предложиха да сложат оръжие и да се предадат,Тези нацисти не пускат цивилните да излязат а и там има явно каймак от висши натовски офицери.Извличане като мръсни мишки и трепване

211

До кеф майкааа... Ти май оттам пишеш, че знаеш всьо в подробности, или самагонът те е отнесъл от вихъра. Так держать. За мен е повече от достатъчно, че вече цяла седмица НЕ могат да превземат града, а това което пишат е като заупокойна литургия за великата Красная армия. :)

210

:)

преди 2 години

АКО СЛУЧАЙНО НЕ ЗНАЕШ, ПРЕДАДАТ ЛИ СЕ НА РУСНАЦИТЕ, ЩЕ БЪДАТ МАЛТРЕТИРАНИ ДО СМЪРТ. ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ВМЕСТО УЖАС БЕЗ КРАЙ.

209

Червата куркат

преди 2 години

Като им засвирят гладните стомаси тутакси ще се изнижат с ръце на тила

208

До 253

преди 2 години

В България се казва Да живее България!, ***. Аман с тази Украйна.

207

Стари Лозунги

преди 2 години

"Всички русофили дружно под земята" - стар комунистически лозунг.

206

Анонимен

преди 2 години

Ох, голяма драма с тоя Мариупол. Вероятно ордени ще получат посмъртно за геройската си смърт. Просто да се предадат,да се лекуват и да си запазят живота. Барикадирали се там и всеки ден драма. Не помня вече колко пъти им даваха ултиматум руснаците да се предадат.

205

:)

преди 2 години

В 11.30 p. m. обикновено вземам душ, за да съм в леглото в 12 p. m. за да мога бодър да посрещна новия ден, макар, че утре е събота. :) Така че bye bye. Оставам руското общество да се накърка, ако още не е и цяла нощ да ду.ха на Путин, пишейки родолюбиви руски постинги. :) А АКО МИ СЕ НАЛОЖИ УТРЕ ДА УМРА ЗА СВОБОДАТА СИ - ЩЕ МИРИША ПО-МАЛКО НА ГРОБАРИТЕ И ТЕ ЩЕ МЕ ПОГРЕБАТ С ПО-ГОЛЯМА СИМПАТИЯ, МАКАР И МОЖЕ БИ В ОБЩ ГРОБ. :) СЛАВА НА УКРАЙНА!

204

кеф майкааа...

преди 2 години

Адът в тунелите на "Азовстал": Бандеровците и войниците от 36-та бригада на морската пехота на Украйна и батальон "Азов"и НАТОВСКИТЕ наемници са в агония, бомбардировките не спират...Някои се гърчат от болка, други изглеждат примирени със съдбата си, втренчени в мобилните телефони или в тавана....УДРИ...УДРИ...таварищ Путин...технатаМамицаФашистка ....

203

Анонимен

преди 2 години

Малките хора правят най големите поразии.Историята го е доказала.

202

Анонимен

преди 2 години

Да,сигурно е точно така.В Азовстал.И един мармот навива станиол

201

Пешо Z

преди 2 години

Съгласен съм ,немците си взеха поука за разлика от англосаксонците,те продължават да лъжат и крадат като в дивият запад.

200

Усмивчо

преди 2 години

Отивай си на запад, където смятат българите за кучета. П.С. и аз харесвам Битълс, Пинк Флойд, Ози Осбърн, но не харесвам западното лицемерие. До-виж-да-не.

199

:)

преди 2 години

Подчертавам, че на пътечката граничари и гранична проверка НЯМАШЕ. :) Така че, нямам проблем да се смеся и с немскоговорящата културна общност. :) Немски също знам отлично. :))) Украински също не ми е проблем да науча. :))))

198

:)

преди 2 години

Спомням си, когато бачках в Германия, че минавахме границата с Швейцария по една красива горска пътечка. Някакси на хората не им беше хрумнало, че е по-добре да идат у съседите на танк, убивайки всичко по пътя си. :))) Някакси и досега не са го проумяли. :) Явно поуката от Втората световна е по-добре усвоена от немците, отколкото от руснаците. :))) Мръсни руски убийци.

197

Ямболски цървул

преди 2 години

До колкото знам ,в тунелите на завода са само нацисти.А те не са хора.