87

Анонимен

преди 2 години

Много, IT-та се навъдиха, със самочувствие. Вие минавате, като валяци през хората. Има професии, които са ниско платени, но без тях не става. Умирате, да унижавате хората, какво удоволствие ви доставя?

86

До 99

преди 2 години

Б.е тогава едната година правехме полупроводници.....а следващата цели...хахаха

85

Анонимен

преди 2 години

30+ години изминаха. я Остават още три пъти по толкова. После ще е по-интересно.

84

Анонимен

преди 2 години

Требе да си много *** да работиш седем дни в седмицата и да нямаш пари. Но да се върнем на темата, при Бай Тошо бяха над 90% щото нямаше нищо в магазините и хората дори не притежаваха собствените си домове. Имало много заводи, но всичките заводи бяха по руски модел и не произвеждаха нищо потребно на хората, само някакви парадни простотии за да се пъчим че сме имали заводи и да завиждал запада.

83

Ехоооо

преди 2 години

Тази статия беше актуална и преди...тъй че а.й. стига русофилски номера. Всички работим и помагаме на родителите си....защото пак русофилите им окрадоха пенсиите. Търсете нещо друго...тук пак з.а.в.о.н.я.х.т.е ***

82

Анонимен

преди 2 години

Абе смотаняяци, нашите родители са бедни, освен майка ми на 80г,да ходи да работи в чужбина, както предлагате.

81

Анонимен

преди 2 години

По времето на Жан Виденов бяха 99%. А русофилите не знам що толкова се правят на жертви, сигурен съм че мажат филиите с масло, а не с мас. Бойко навремето си го каза, аз ви дърпам към хубавото вие като свиннете искате да живеете в кочинна. Ми чуйте само русофилите и се ще се убедите, че си искат коччинката.

80

Анонимен

преди 2 години

Ти ли ще кажеш, кой го мързи? Моето семейство, работим седем дни в седмицата, няма ваканции, няма чужбина. Помагаме на родителите си, защото, не могат да си покрият разходите.

79

секънд хенд

преди 2 години

До 30 години под Бягай да си изпереш памперса,червенушко!

78

До 85 и 87

преди 2 години

Това ли е целта,да ходим на Запад да си търсим работа, вместо да се направи така че хората да живеят и работят нормално? И тези старци както ги наричаш са нашите родители, които през целия си съзнателен живот да работили за тази държава,казвате,че заслужават да мизерстват? Не смятам,че заслужаваме такъв мизерен живот заради годините некадърно управляващи политици.

77

Стига

преди 2 години

Лицемерие и лъжи!А колко "бедняци" имат доходи от наеми,нерагламентирана,дейност,и т.н.!Депозитите растат ,екскурзии,коли,апартаменти и накрая ,само мрънкане!На село си ядът бурканите и пак си мрънкат от век и веков!

76

do 86

преди 2 години

не кълни ***

75

Анонимен

преди 2 години

Много са им даже! Про'*** които гласуваха за харвардския евроинтегратор лъжлив киро заслужават да умр'ат от глад!

74

Бачо Гроздан

преди 2 години

Ами то половината българи са пенсионери или са с ТЕЛК нормално е да е такава статистиката

73

Анонимен

преди 2 години

И ще стават повече,с това управление нищо добро не ни очаква.Кирчо дето много скача срещу руския газ пак от него ще купува през трети страни с двойни надценки, вместо да си плащаме както останалите в ЕС,ама ние сме голямата работа видиш ли,смешници.Най-бедната държава ще плаща най-скъпо, сигурно там в Харвард така са го учили наш Кирчо.Пък като направи и едни големи сделки по пристанищата и с тока от Украйна ще сме 6,хаххх,няма такива ид имоти.

72

До 80

преди 2 години

Това Мързеливецо са обикновенно хора които вече не могат ада работят. Тяхната работа са я свършили и сега трябваше да се радват на старините си. Ама ти тъй като си много работен тва няма как да го знаеш.

71

Анонимен

преди 2 години

Всички крайности изпитахме. Имахме си цар, имаме си Харвард, имахме комунисти, имахме от престъпни групировки. Все образовани, с потекло или прости управници, но не случихме някой от тях да е държавник... къде сбъркахме? Наистина ли сме толкова *** народ?

70

Мързеливци

преди 2 години

Да работят като не им стигат парите бе

69

пенсионер

преди 2 години

нема да се оплаквате , искахте Бойко да не е на власт , искахте промяна с кико , ами това е факт .

68

Анонимен

преди 2 години

Аз лично познавам двама чевека, майка ми и свекърва ми. Подиграват се с родителите ни.