72

Колко много мурзилки

преди 2 години

И уж "десни" републиканци в Щатите като Ранд Пол, и уж "леви" канадци, и уж натовски генерали в България - с такава страст повтарят измишльотините на кръжеца около Вовата, че няма как да не се питаш колко подходящо са мотивирани. Защото още римляните са задължили съдилищата си да задават въпроса "Кому е изгодно?". Е, драги съграждани, кому е изгодно предъвкването на опорките на руската пропаганда, освен на бандито-олигархичната власт в Русия? И защо търпим тези проскубани кремълски папагалчета?

71

до стената и огън

преди 2 години

Този е путинска пионка. В армията е пълно с такива предатели.

70

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно след толкова години в НАТО българската армия да гъмжи от червени генерали, обичащи Русия повече от България. България е превзета от Кремъл. И нито членството ни в ЕС, нито в НАТО е попречило на това. Тази е и причината да сме бедни - тук се управлява като в Русия - корупция, олигарси, манипулации на изборите и в медиите. Докато не дерусифицираме България, ще сме бедни и слаби.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Да Германия губи войната от СССР защото САЩ помагаше на ссср с храна, пари и оръжие. Без тях мужика беше загинал. За благодарност масовия убиец Сталин поделил с Хитлер Полша, след ВСВ обяви САЩ за враг, защото се страхуваше руснаците да не разберат как живеят американците и западняците. Затова затвориха руснаците в затвор-държава, не можеха да пътуват от град на град. Нищо не се е променило, на 100 км. от Масква се ползват външни кенефарници и промиването на мозъци не е спирало..

68

Грейт шит

преди 2 години

Генерал в България ми звучи така:Селянин, станал офицер щото служил на партията, но не видял бойни действия в защита на народа си.Ех, кога ли ще си идат от този свят простите секяци с титли?

67

Анонимен

преди 2 години

Путин в съчетание с миризмата на газ и нефт водят до делириум индивиди като този болшевишки безроден генерал.

66

Анонимен

преди 2 години

Американците без война само със санкции обрекоха на смърт стотици хиляди в Ирак главно деца. Руснаците, когато воюват е да се защитават от Хитлер, Наполеон и краварите, САЩ го прави за да избива хората и да ги ограбва вижте нас например, откак сме с краварите сме твърдо първи по смъртност и сме най-бедни за капак.

65

Анонимен

преди 2 години

До Амиии Ти даваш и си сметка с ядрените оръжия, колко бързо ще си пред портите на ада да адът не при свети Петър?

64

...

преди 2 години

Тази война изкара на светло болшевишките агенти,слуги на Кремъл...

63

Анонимен

преди 2 години

При добрата битка руснакът оставя на бойното поле най-малко половин милион жертви. По-малко - не ми я хвали битката. Квартална свада е, не война. Хитлер е унищожавал десетки хиляди танкове Т-34 за победата на Русия. Курската битка е повредени 400 германски танкове, срещу 2 хиляди руски танкове унищожени. И Германия губи.

62

Тест

преди 2 години

Не харесваме какво е казал някой в интервю? Какво правим? Избираме си от списъка с думите, които са ни дадени и започваме да ги употребяваме. Ама той вс. бил генерал, знае ги нещата, може и да е учил дори. Не ми пука. Като не ми харесва какво казва, значи е *** :)

61

Амиии

преди 2 години

Господин ***, войната е мужду Русия и стара съветска техника. Какъв запад? Даваш ли си сметка, ако имаше тежка западна техника за колко дни Зеленски ще е пред Москва?

60

Анонимен

преди 2 години

Тук много хора пишат за Лустрация. Аз съм ЗА, само че искам да ги информирам, че ако се направи, най-големите американофили ще се простят с държавните си постове. А ако се направи и Лустрация включваща децата на въпросните хора, тогава сигурно 95% от управляващите и заемащите високи административни длъжности ще трябва да бъдат съкратени. "По делата ще ги познаете." Какво са правели през комунизма - кланяли са се на големия брат. Какво правят сега - същото, но брата вече е друг...

59

Анонимен

преди 2 години

Поредния путинонофилик и агент на ДС. Нямат ли край? Вече 30 години чакам да изчезнат тези изчадия...а те продължават продължават да изкачат и да се опитват да определят живота ми и живота на децата ми. Докато не се гътне и последния агент на ДС, активист на БКП-БСП и производните и партийки + путинофилите, България няма как да стане нормална държава. Срам ме е, че това нЯщо е български гражданин, такива като него предлагаха България да стане 16 република на ссср!

58

Анонимен

преди 2 години

Вече се е простила. Путин си взе своето, трябва само да затвърди, ако някой не е разбрал.

57

Рейгън

преди 2 години

Тоя защо не сте го шибнали в затвора още? Мекерета не ви требват.

56

Анонимен

преди 2 години

Явно Путин зне нещо, което другите не и дори не му е нужно да спира газът иначе запада умира, ние ще внасяме руски газ от Гърция, но на по-висока цена е тва са глупавите западни санкции.

55

Анонимен

преди 2 години

До Black Sea Как така нали руснаците са лоши, ама правиш оръжия по техни технологии, че да ги даваш да трепят руснаци. Това с американски оръжия краварите кога ще го позволят? Плю това ти като си двупръсточел ходи да си трошиш тиквата в Украйна не замесвай и прави мишена хората, които не искат да имат нищо общо и си имат техни грижи. Някой да те е спрял да идеш в Укрия?

54

честно

преди 2 години

всичко казано от Самандов е точно и вярно.

53

Анонимен

преди 2 години

Общо взето Украйна няма да има морска граница, така или иначе Новорусийск си е исторически нейна територия.