103

Анонимен

преди 2 години

Кой премиер ще вкара страната си в обречена война срещу Русия?#? Комик зеленски от еврейски произход!!! Кой премиер ще се включи във войната с призив българите да дарят последните си стотинки за оръжия ?!?Комик канадски!!!! Ех радеф радеф - сега си гризеш ноктите от яд, ама ти ни го натресе тоя паллячо. Сега баце ще се върне на бял кон без да си е мръднал пръста. А и каскета още е на власт и твоито кире те прецака яко. Поне гешафто да беше свалил тоя мъррльо.

102

Еее

преди 2 години

бива ли така? Майката на Надя чак сега се учи да говори украински! Език, по-стар и от македонския, тя, моля ви се, сега, на стари години започнала да го учи! Че да благодари на Путин, че най-накрая ще го научи тоя неин роден език!

101

Анонимен

преди 2 години

Гледам ги днес две слава украйнки, ами те говорят на руски ве?

100

Анонимен

преди 2 години

Посрещат ги с камъни. Има стотици клипове ,как го посрещат въшлъвитее им крадливи войски. Така и ще ги изпратят:))

99

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) На гърбовете на изстрадалите българи, които така и не видяха западната мечта само си разрушиха всичко за нищо.

98

антилибералист

преди 2 години

Източна Украйна постеща освободителите! А Фашистите, които 8 години бесят и колят майки и деца са под закрила на "демократите" които до вчера се опитваха да пробутват Истанбулската конвенция. Как лъсна фалша на Дже!ндери и меко!ели - да даряваме и да плачем за фашистите от Азов и Айдар. Урсула унищожи Европейската мечта! Мачкай Русия мекотелитеЛГБТДжендери!

97

Анонимен

преди 2 години

Отиват към второто, и не ми е жал. Те езика не знаели, но ... бла бла... дойче веле.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 1944 година е била много отдавна мойко. Тия брътвежи не важат. По тия времена и запада не не е обичал много, но за тях си мълчиш

95

Анонимен

преди 2 години

Когато няма някой кравофил да пуска по 10-15 мнения на 30 секунди и да си слага сам по 10 плюса става за обмен на идеи или просто нормален диалог без обиди.

94

Анонимен

преди 2 години

До 113 Ейй клоун , какви фашисти са Български генерали, интелектуалци и хора обичащи България? Ти ши ще ме съдиш клоун комунистически:))) Когато ми докажеш, че Българите избити след 1944 са "фашисти"Може да ти се получи. Женчооо

93

Хора, само питам

преди 2 години

Ако ви кажат, че с парите от дарените заплати ще купуват отрова за укрофашагите, бихте ли си ги дарили? Аз лично бих. Струва ми се благородна кауза.

92

Анонимен

преди 2 години

Това е висша форма на дезинформация представят се истински факти, но се спестяват някои.

91

аз-ът

преди 2 години

Как пък една птица не й се изср.a на главата на тва нещо с храсталака ?!

90

Анонимен

преди 2 години

Само баце кравофил и предател иска неговите да гладуват и студуват в името на господарите му. От ясно, по-ясно

89

аз-ът

преди 2 години

До 114 номер ... toti разликата е, че докато УЧАСТА ни настигне (сори , ама с гл. букви го е писало момчето), ние ще ви видим сметката.

88

Анонимен

преди 2 години

108 че кай е искал Европа да плаща директно в рубли? Плащаш в Евро, банката превалутира в рубли и Русия получава рубли. ЕС твърди че плащаме в Евро, което си е истина, Русия че си получава парите в рубли, което пак е истина, и всички имаме газ. И вълкът сит, и агнето цяло!Перфектната сделка!

87

Анонимен

преди 2 години

Българите също, но в друга посока, който разбрал, разбрал.

86

toti

преди 2 години

Големи нещастници в тъпия ФОРУМ !!!!Тя УЧАСТА ще ви настигне ,па тогава да ви видя колко сте сербез !!!

85

Анонимен

преди 2 години

До 101:Да ти кажа,че и сега фашизма и нацизма в България е забранен.Ако те надушат за привързаността си към Хитлер ти е гарантиран затвора.Никакви пари няма да те спасят.ЍПолучил от реституцията нещо и взел да ни дава наклон на мисленето...еййй,живота ти си отиде,а си един г-н НИКОЙ.Едно злобно старче,което плюва руснаците.

84

Анонимен

преди 2 години

втората опция е сигурна. няма вече украйна.