336

123

преди 2 години

Айде сега всички "мили" украинци да си хващат парцалите и кой от къде е! И всички български майки си взимаме децата и се настаняваме на тяхно място в хотелите на пълна държавна издръжка! Очевидно сме по-бедни от тях! Кирчо да ни плаща и да не се ослушва!!!

335

До 377

преди 2 години

Полша плаща най-скъп газ в Европа, ако взема от всяка друга точка и плаща 20% отгоре ще им излезе по-евтино.

334

НЕРАЗБРАЛ

преди 2 години

КАК ТАКА ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, АВСТРИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ХОЛАНДИЯ И Т.Н СИ ПОЛУЧАВАТ ГАЗ, А САМО НИЕ НЕ - ИЗЛИЗА, ЧЕ СА ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ ГОВОРЯТ ЕДНО, А СИ ПЛАЩАТ В РУБЛИ, СЪЩОТО КАКТО И САЩ, А НАШИТЕ БАЛАМУРНИЦИ??? ДОРИ И ПОЛЯЦИТЕ КЛЕКНАХА И ПЛАТИХА В РУБЛИ.

333

Георгиев

преди 2 години

Азерците за 2 години ще вдигнат добива за TANAP от 16.2 млрд.м3 на 31 млрд.м3, ако Европа подпише дългосрочни договори. Турция ще построи 5 компресорни станции, за това количество. Всичко е готово, само подписи трябват.

332

Анонимен

преди 2 години

До 367 Разбирам, ама що за човек си да тъпчеш собствения си народ и да слагаш всички и всичко друго пред тези на държавата си.

331

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

330

э

преди 2 години

120%

329

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Хахах софийските шороси ще им спрат теца и ги чака гладна и студена смърт!

328

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 361И какво печели българският народ от това? Че австрийци и германци са по-т-ъпи или влизат под робство? За икономически интереси да сте чували или само за лозунги?

327

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява да махнем фалшивите напечатани долари и да плащаме в рубли!

326

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на това гриндърско правителство и предсрочни избори. НЕКАДЪРНИЦИ ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 365Единственото обяснение е желание да се настанят посредници, близки до някои наши политици. Друго обяснение няма. Не може да си чак толкова не в час.

324

Готин

преди 2 години

Ай, честито! Наиграхми ли са!? В превод: Ей ся си *** *****та!

323

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам. Германците и австрийците просто си отвориха сметки в които се разплащат в евро, после банката си обменя еврото в рубла. Но не лишиха страната си от руски газ. Ние ли сме най-големите тарикати, та да плащаме скъпи горива. Не стига, че най-ниският стандарт на живот е тук, ами сега и това.

322

До 364

преди 2 години

Робството ти тепърва започва. Съжалявам, че ще се наложи и аз да страдам наред с такива, като теб. Лумпеняга.

321

Анонимен

преди 2 години

'' След спрените доставки '' .............................. Продължаваме Промяната поставиха доста интересни въпроси за диверсификацията днес ... излиза, че Боко си е бил чисто руски агент ... добре е да се обмисли.

320

Анонимен

преди 2 години

абе никакви слепо верващи кравари не са , всичко е платено с пари информационна платена пропаганда . При нас за съжаление винаги е имало едни предатели киряк стефчовци още от османско сигурно и преди това дето ту се гърчеели ту турчеели за облаги пари . Прабългарите затова са имали явно обичай , който управник не се справи с управлението го бесели

319

Анонимен

преди 2 години

До БZПЧетете чужди медии, не руски, за да разберете кое е партенка. Та ще видите, че Австрия и Русия обменят евро в рубли чрез сметки в Газпромбанк. Докато тука се ребчим на русофили и русофоби, както винаги е било, другите от ЕС си гледат националния икономически интерес. При нас правителствата гледат собствения си интерес и комисионни. Без значение дали са русофилски или русофобски настроени. Докато се пеним кой е фил или фоб, ще си ни прецакват както собствените избранници, така и чуждите.

318

Анонимен

преди 2 години

85 процента нормални за русия 15 процента еврогейчета Тия ли 15 процента купени с фондации ще ни се налагат

317

ЕС

преди 2 години

арестува около 300 000 долари на руснаците на нашето малко недоучено момче имаш фунция премиер нарича спирането на газа за което ни предупредиха РЕКЕТ ! Вие не знаете пПутин за такива думи може да превърне страната в ни пепел