371

Анонимен

преди 2 години

Ленче, като нема заплаха а кажи милото от къде ще докараш газ в България? , ами ако спрат и доставките за петрол в Лукойл? Оказахте се най некадърни, дъно океанско.Оставка.

370

В

преди 2 години

ДА само че от другите източници газта ще е 5 пъти по скъпа,от което следва цената на тока се вдига поне 5 пъти, от което следва че и цената на храните че се вдига още ...Това е края на България скоро ще се биеме за коричка хляб...

369

Бориславов

преди 2 години

Лена, душо моя, Леночка...как искам да ти го натътрузим в красивата ти устичка умна. Красавице неземна, ти със сигурност няма да усетиш нищо защото с простотоКиро сте напълнили джобовете :)

368

!

преди 2 години

Чак сега разбирам защо в Конституцията има изискване за министрите да са български граждани

367

Анонимен

преди 2 години

Герб повече власт няма да видят ако има само мяшинно гшасувяне че основният електорят на Герп са сиганитйе а те са ниграмотни.Само с калинки мнозИнство не ставя.

366

От Вселената

преди 2 години

Виждам, че в тоя форум Трябваше да извикаме Факира Мити - Бог да го прости.... за да прави магии с форумните ветрове.... за да се получи вятър .... Вятър Вей, *** Грувичи, Чин, Чин Бали на кой Пръст?

365

Нов

преди 2 години

И тази овца взе да разбира от енергетика.

364

!

преди 2 години

Аз ако съм на мястото на Киро щедрия, ще спра да и го подавам в газа заради тези приказки за газа

363

Анонимен

преди 2 години

Мутри вьн

362

Анонимен

преди 2 години

Кириле, беж в Москва, не в Киев!

361

Анонимен

преди 2 години

По-добре осем пъти на избори тая година, отколкото управник-Киро! Ама загубихме 4 месеца вече, Ех, ех

360

От Вселената

преди 2 години

Професор Юл Браун е от български произход. Оригиналното му име е Илия Вълков, той е един от най-големите български и световни химици на всички времена. Смята се за откривател на т.н. Браунов газ и на цялата физико-химия на имплодиращото горене на Браунов газ със съпътващото го оделяне на БЕЗПЛАТНАТА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ от ФИЗИЧЕСКИЯ ВАКУМ и многобройните уникални свойства на този процес във Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна....!

359

Потъващите

преди 2 години

Изгониха управлението на Булгаргаз и КЕВР, за да намалят цената на газа, а те кардинално спряха газа, за да нямат проблеми, няма газ, няма проблеми с цени и количества. Хитрооо, много хитро. Много държавнически. Всичките месеци анализи, разсъждения и подготовка, дадоха резултат. Оказахме се крайно подготвени с наш Кирчо. С мед да ги нахраниш нашите управляващи.

358

Анонимен

преди 2 години

Ако недоволният от ИТ вдигането с150 лв. Ти ако за Тея пари си се хванал значи си мега некадърника. Глупендър като тебе явно в Лидл или БДЖ работи и затова скачаш толкова. Пак ще гласувам и призовавам колегите ми също да го направят, макар че те и без мен си го казват. Бой по некадърниците

357

Анонимен

преди 2 години

Лена е мешавица учила немски после СУ после уж Харвард специализация една книга не е отворила тая през живота си само с духанйе е стигала напред.90% от всички в БГ са еднокнижници включително и сегашните герои Витановци Мутавчиевци и тн.

356

От Вселената

преди 2 години

Безбройни са приложенията на Браунов Газ във всички области на живота. При това пламъкът на горелката от Браунов Газ се държи като разумно СЪЩЕСТВО - сам повишава или намалява температурата си според материала, който се поднася пред него. Тези свойства на газовата смес от кислород и водород още не са разгадани и написани в научно издание........... Това е само знание за РаЗумните.........

355

Анонимен

преди 2 години

Полша защо отново има газ а ние не? Сигурно са платили в рубли а ние няма ли да платим

354

хаха

преди 2 години

До АнонименЯвно с Кирчо купувате от един и същи дилър, че да говориш за логика в действията му. СЛАВА КОКАИНЕ!

353

От Вселената

преди 2 години

До 459 .... С много малка електрическа енергия, използувайки честотата за разпадане на водната молекула, произвеждам БРАУНОВ ГАЗ и веднага го изгарям.... Юл Браун е ИЗМИНАЛ С КОЛА 1600км БЕЗ ГОРИВО само с бидон с 4 литра вода и две Браунови батерии, които преработват водата в газ. Брауновият газ е получен чрез електролиза на водата, при която кислородът и водородът се разделят и след това двата газа се свързват мирно и тихо пак "От Вода и пак на Вода" и колата тихо си кара и аз Умния се Смея!

352

ВБЗ

преди 2 години

Като е гледам все едно сега е завършила гимназия тръгнала да дава акъл и да успокоява. Трябва да има повече млади хора които сляпо да вярват на просто Киро.