145

R.A.T.M

преди 2 години

Не са последователни американците изсипаха трилиони срещу овчарите в Афганистан 20 г плюс в Ирак по средно 300-400 милиона на ден, а за славянските братя украинци стотинки що така ? Един джавелин струва колкото два двустайни в Москва, а милициите на Луганск и Донецк могат три квартала да си построят от американските оръжия, но ми се струва, че ще ги използват срещу подарени танкове от средата на миналия век.

144

Ужас

преди 2 години

Сащ не говори изобщо за мир,те искат да воюват с Русия до последният Украйнец,това е трагедия за всички.

143

Лойдчо

преди 2 години

Не знам какви успехи бележи Украйна когато армиите й са на път да бъдат обкръжени както в Мариопул където впрочем един от азовските командири Сергей проси и моли дипломати от цял свят да искат постигане на мир с Русия защото положението било критично... Пропагандата е налице.

142

Анонимен

преди 2 години

До Истината Доживях и това да чуя,Украинците били водеща сила в армията на Александър II Абе съвсем ви е изпила чавка мозъка!

141

До 170

преди 2 години

Прави впечатление, че във всеки ваш коментар има американски чуждици. Този път това е думата (ъбилитис). Моля проявете уважение към останалите хора тук и най-вече към родината си и говорете на чист български език. Благодаря ви и бъдете здрав!

140

Анонимен до АнтиРуси

преди 2 години

Пак приказки от 1001 нощ вие не разбрахте ли, че филмчетата с унищожена руска техника и войска дадоха фира и се оказаха пърен фарс. До седмица ще има много голям брой украински обкръжени военни части. Вече ива много голям пробив и се затваря пътя за досгавка на оръжие, боеприпаси, храна и др. от западна украйна. Вие продължавайте да вярвате на нашите продажни медии свешници.

139

До Истината --- Простотията и олигофренията сред матрьошките е показателна и достойна за уважение, тъй като и техните "божества" имат същите ъбилитиз и са същият рабиш (гарбич).

138

До 168

преди 2 години

Голямо прасенце си ти. Още не си си легнал да си гледаш предаването Мама ще ти се кара!

137

Никога няма да забравя как американците подкрепяха българския футболен *** срещу Германия и... нашите победиха. Явно бръщолевещите съветски словоблудства не са разбрали, че САЩ винаги помага и подкрепя по-слабите, по-беззащитните и ВИНАГИ троши вратовете на силните си опоненти. Вашата Любима Рассия е на пангала. Дупе да й е яко.

136

Анонимен

преди 2 години

Много акъл дават ама много бързо забравили за Виетнам и Афганистан, Ирак и.т.н.

135

Докато ни управляват

преди 2 години

Някакви оберщрудели, все ще сме нагъзени и ще цокаме бибата.

134

Анонимен

преди 2 години

До МишоТо се произвжда с метали ))) Металите станаха скъпи и Америка кво каза ))) Няма за БГ самолети, щото имате шпиони. Някой да върна парите?! Те добре ни ги продадоха за 5 лв, а метала от РФ стана 10 и кво? Смолети след 10 години ))) Може би...Докато чакаме самолетите селфита в ФБ ))... Тотално ни го нахулиха ))) и не само на нас)

133

АнтиРусист

преди 2 години

Руската трупа започна да дава фира и да се обръща към помощта на мултипликациите и съветска фантасмагория, но и това е по-добре, отколкото нищо. Щото войната за Рассия е кауза пердута - демек, профукана кауза и това вече е ясно и на децата.

132

Анонимен

преди 2 години

За вас всичко е разрешено и демократично така ли? Хахахаха Искате Русия отслабена после на Китай ще кажете същото? Егати наглите фашаги..

131

Мишо

преди 2 години

Браво на номер 6, абсолютно точна мисъл! Бих допълнил Украйна никога нямаше да ни подкрепи в каквото и да е! Те само са свикнали да виждаме но не и да дават. Нагли, нагли украинци!

130

R.A.T.M

преди 2 години

Байдън показва на Шолц пулт с три копчета и му казва натискам жълтото и Китай го няма, натискам червеното и Русия я няма, натискам зеленото и Европа я няма. Шолц му казал, че дядо му имал три гърнета златно, сребърно и фаянсово, но като влезли руснаците в Берлин дядо му се насрал в коридора. Руснаците вече не влизат, а изпепеляват Кинжали, Авангарди, Посейдони, Сармати и т.н и си казаха, че си запазват правото да удрят където се взимат решенията

129

ники

преди 2 години

***

128

Анонимен

преди 2 години

Украйта ако можеше да отслаби Русия нямаше техния президент да реве всеки ден за оръжия и за пари.

127

Мишо

преди 2 години

Ко чакате, пращайте! Колко ще изпратите, имате литолкова? Празни думи, не можете да сварите да произвеждате. Иначе като цяло добре ще горят абрамсите, като в Ирак и Сирия, що не пробвате?;

126

гост

преди 2 години

ЦЪРНЮ ЛЪЖЕ И КЛАДЕ ОГЪН , КОЙТО Е ПОД ВОДА . САЩИСАНИТЕ ИЗПОЛЗВАТ УКРИТЕ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО И НЕ ИМ ПУКА ЗА ХОРАТА , КАТО САМО СИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСА . А ТОЙ Е ЕВРОПА ДА Е КАПО И ДА ФАЛИРА ИКОНОМИЧЕСКИ . А КРАВАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВСИЧКО ТОВА , САМО ДА НЕ НАПРАВЯТ НЯКАКВА ГЛУПОСТ СРЕЩУ РУСИЯ , ТОГАВА США ЩЕ СТАНЕ ВОДЕН КАНАЛ МЕЖДУ МЕКСИКО И КАНАДА . БЕЗ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА ЗА ДА СПРЕ ТАЗИ ВОЙНА .