354

Анонимен

преди 2 години

Имаме военни генерали, дори единия беше много истеричен по темата за пандемията с К-19. Да отиват генералите, иначе да си махат звездите и нашивките! Киро като го гледам в казарма ме съмнява да е ходил.

353

Анонимен

преди 2 години

Тоя още не разбрал от какво имат нужда, та ще ходи да проверява!?

352

До 419 обективен

преди 2 години

Да, две страни в конфликта. Едната е агресор, другата е жертва. Оставайки безучастен помагаш на агресора.

351

П.К.

преди 2 години

На ВЕЛИКИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК, този се радва на безкрайните мъки и убийства на хората с оръжията, които той ще им раздава???

350

обективен

преди 2 години

При военен конфликт между две държави оказването на каквато и да е помощ извън хуманитарната си е пряка намеса в конфликта на страната на една от страните.

349

Анонимен

преди 2 години

Всичко даваме за украинците, за тях живееме и дишаме! Най - важно е да са обгрижени и щастливи!

348

Анонимен

преди 2 години

Това са организирани насила посещения, на групи от източноевропейски политици- пионки, централно от един щаб, който първо се грижеше да поддържа високо напрежение чрез повтаряне за военна заплаха, след това когато започна операцията, мина към военни помощи и дезинформация за военните действия с цел ескалация на войната с въвличане на източноевропейските прасета, в момента полските добичета събирали войски към границата с Калининград -- един ядрен удар по варшава ще има перфектен ефект.

347

Защо оръжие?

преди 2 години

Защо е толкова важно точно България да изпрати оръжие на Украйна? ... 1:Ако ние не изпратим оръжие Украйна ще загуби войната Очевидно не е така. Украйна не може да спечели тази война. ... 2: Ако не изпратим оръжие значи не сме солидарни с Украйна Ако сме солидарни с украинския народ ще помагаме за край на войната, не за продължаване. ... Тогава защо? Само за да сме като другите. А те изпращат за да са като по-другите. Излиза какво? Че крепим амбициите на САЩ за еднополюсен свят.

346

Никакво оръжие

преди 2 години

Ако изпратим оръжие, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви и разрушения. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

345

Анонимен

преди 2 години

Оставка за грозното канадско лeкe.

344

Анонимен

преди 2 години

Варшава е готова да си заработи ядрен удар. Подкрепям, ще има дисциплиниращ ефект.

343

Анонимен

преди 2 години

Шуменския Университет подготвя по-добре.

342

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам какво и как се учи в Харвард, но оставам с впечатления, че идващите оттам не са с широка обща култура. През гнилия социализъм в Съветския Съюз в абсолютно всички специалности, включително инженерни, се е учила руска литература и история, чужд език. Какви чужди езици например учат в Харвард? Защо например шефът на Международния ВАЛУТЕН фонд НЕ е финансист, а с някаква лаладжийска специалност (Имам предвид не Кристалина Георгиева) антрополог, мисля. Харвардчанинът може ли да обясни?

341

точно този, който на

преди 2 години

най-грозно раздели нацията и ни накара да се мразим като никога.

340

Анонимен

преди 2 години

Украйна като държава не е съдадена по естествен начин. Имало е район Малороссия. Беларус също е изкуствена държава.Целта е била да се запази многообразието. Съветските ръководители са били по проиход не от големите градове, някои не и руснаци. Когато се е обособявала тази полусамостойна икономическа категория в рамките на СССР се е мислило за доброто, за мирно и плодотворно съвместно съжителство на десетките националности там, да няма доминация на татари например, на унгарци, да няма и сегрегаци

339

Реалист

преди 2 години

Просто Киро- коментар е излишен !

338

Анонимен

преди 2 години

Кирчо гласувах за тебе ..но изправяш се Срещу Русия и си 100% американска марионетка...горко ти на следващите избори *** ...Или се научи да си балансиран или си вън !!! МАТИОНЕТКИ не искаме

337

до 399

преди 2 години

И щото руснаците се държели като колонизатори и мародерствали, затова на ВСИЧКИ, включително на най-малочислените националности от империята си са им създали писменост и култура, дали са равна, повсеместна и безплатна възможност на абсолютно всички за развитие, изплащат големи добавки и дават сериозни привилегии на работещите в крайния север например. Украинският език е създаден като култърен, а не само диалек именно през съветско време. Дайте подобен пример за друг колонизатор!!!

336

Анонимен

преди 2 години

генералният секретар на ООН Гутереш ще бъде във вторник в Москва за среща с Путин, в сряда в Киев за среща със Зеленски. За кога е предвидена българската делегация - преди или след срещата с Гутереш? Може би има значение.По принцип съм на мнение, че ходенето до Киев няма да привнесе обективност в мисленето, делегацията нито ще види въоръжената до зъби полска страна на границата, нито ще мине през някое минирано от украинците село.Очаквам да им пуснат един "научно-популярен филм" за психобработка

335

Анонимен

преди 2 години

Гост, с какво по-точно не си съгласен: с политиката на Министър председателя или с неговия перчем? А може би и с двете?