57

Анонимен

преди 2 години

Това с една жена каза кога го измислихте, 3 дни се чудиха тия в МС как да пратят оръжие уж че не искат ама видите ли налага се. И какво решиха умнокрасивите им глави? Отвлекли нашия почетен консул. Е и? Ако е истински родолюбец ще се жертва в името на това България да не се включва с нито един куршум. Защото както искате ми приемайте думите, но по-добре един, отколкото 6 милиона. А и щом е бил в Мариупур значи е знаел, че може да му се случи това!

56

Анонимен

преди 2 години

Плювайте по руснаците ,после некой ви е виновен.

55

Анонимен

преди 2 години

На родният Путинофил и майка му да изнасилят пак ще лиже гъзааа на Путин ...

54

Анонимен

преди 2 години

Ако България подари на Украйна 5 батареи С 300, 200 танка, 1000 БТР, 50 гаубици тогава украинската армия ще изгони руския окупатор в Сибир

53

Анонимен

преди 2 години

Путин отвлича българи.Няма ли кой да го ликвидира тоя?!

52

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е срам.

51

аха

преди 2 години

и твоя независим източник е .....кмета на града ??? то е ясно , че той няма мотив да лъже и да нагнетява положението ,нали. просто виж какво мислят повечето българи за действията на запада.....та вместо да изискват от зеления да преговаря те му доставят оръжие....подобно на действията спрямо България за мекедония !! България е лоша и трябва да отстъпи а македонците с перца ги галят

50

Г. Кубратев

преди 2 години

Руснака го бомбят яко в момента с американско оръжие, а оня показва видео на някаква ракета да плаши гаргите. А колкото това че русия пресичала всички доставки на военна помощ още при Лвов, наиситина ли има хора да си вярват ,че америкаците ще изсипват милиарди просто така и един патрон не достига до фронта? В момента настъпление по фронтовата линия в донбас на практика няма, защо ли?

49

Анонимен

преди 2 години

Пак изнудване? Зеленски изнудва. Неговия външен изнудва, сега и това! Хайде стига вече.

48

Анонимен

преди 2 години

Зеленски: Ще върнем територии веднага щом имаме оръжие. Пряка реч: Моята позиция, лична, човешка, но преди всичко като президент: всичко, което пробият и всичко, което те, не дай си Боже, заемат, ние ще върнем всичко. И това няма да е въпрос на 10-20 години или не война осем години от 2014 г.Ще бъде въпросът дали ще имаме оръжие. Щом стане, щом е достатъчно, повярвайте ми, веднага ще върнем тази или онази територия, която е временно окупирана.

47

Анонимен

преди 2 години

И за какво им е да го отвличат? Наистина ли някой си мисли, че от нас зависи да се спечели войната? Това са пълни шитове. Ако е отвлечен е от ония дето ни извиват ръце за оръжия, че и 3 дни се пробват да ни обработват на тая тема, семати време държаха моряците ни и сега пробват отново. Как казваха американците в такива ситуации, с терористи не преговаряме!

46

Анонимен

преди 2 години

Зеленски: Ако хората бъдат унищожени в Мариупол или се проведе "референдум", Украйна ще напусне преговорите с Русия

45

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Одеса Труханов: В момента са потвърдени 8 загинали, сред които 3-месечно дете, момиче от Одеса, което никога не е виждало живот.Животни, които ще горите в ада!"Подробности: Във видеото кметът на Одеса показа, че руски високоточни ракети са поразили директно високата сграда.Руското министерство на отбраната съобщи вечерта, че техните ракети са поразили само военен склад с оръжие, прехвърлено на Украйна от западни партньори.

44

Анонимен

преди 2 години

Путин до 9 май трябва да го ликвидират руснаците.Няма да го търпят тоя луд!Ще се вдигнат и ще изтрепат цялата му крадлива шайка олигарси и генерали!

43

Анонимен

преди 2 години

Вчера ВСУ порази 17 вражески въздушни цели в небето на Украйна. 59-ият ден от освободителната война срещу руските нашественици си тръгва. Както и останалите, той се оказа труден за украинските защитници. Военнотранспортната, изтребителна, бомбардировачна, щурмова авиация на ВВС продължава да изпълнява задачи във въздушното пространство на Украйна, поддържа и прикрива сухопътните войски, нанася огневи поражения на позициите на руските окупационни войски. А ПВО на държавата продължава да унищожа

42

Хасфалт

преди 2 години

Колкото отвлякоха и българските моряци! Явно сега ще го мъчат с храна и вода и после ще го пратят да лежи доживот в България.

41

ее то подкрепата

преди 2 години

е ясна....страните се задъллжават да закупят американско оръжие....ние още 8 броя ф16 нищо че и първите не ни доставят,германците наливат едно пари за ф35 и т.н....бе подкрепа но за американския военен комплекс. щото ако не подкрепиш демократично ти конфискуват резервите....иначе всичко е доброволно

40

Даам

преди 2 години

Въпреки засилената активност, руските сили постигнаха малък напредък през последните 24 часа в опита си да превземат Украйна по-нататък.Това се казва в публикуван в събота преглед на разузнаването на британското министерство на отбраната, съобщава Европейска правда.Усилията на руснаците продължават да бъдат възпрепятствани от украинските контраатаки, отбелязват от ведомството.

39

българин

преди 2 години

Поредната глупост на " медиите" ни!-:( И какаработа може да им свърши този наш мишок? Леле леле.....

38

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че руснаците са го спасили и ще го пратят жив и здрав, сигурен съм, че той като представител на българските власти ще ги наплюе при възможност пред БТВ и НОВА смрад!