30

Анонимен

преди 2 години

Който пише за населението на сегашната територия на Украйна, има ли си въобще хабер за какво пише??????? Имате ли въобще представа колко различни племена и народи са минали през тези земи във всички посоки? Що за елементарни изводи!!! Знае ли поне, че така нар. викинги са били наемни войници във Византия и из цяла Европа?Знае ли, например, че сегашните унгарци са по произход от сегашната североизточна част част на днешна Русия? Че и в днешна Б-я и в днешна Ур-а са шетали германски племена???

29

Иди на Ху^

преди 2 години

До АнонименАбе, вие не бяхте съюзници с нацистка Германия по едно време? Поляците още не могат да решат кой мразят повече.

28

Анонимен

преди 2 години

От самото начало стана ясно,че Путин ще свърши като Садам Хюсеин!Някои все още ми слагат минуси,заблудени са какво да ги прави човек....

27

Анонимен

преди 2 години

А къде са ви новините за успехите на Борис Джонсън да настрои Индия срещу Руския? Американци и британци от най-висшия ешалон са тръгнали посвета да изнудват държавите. Напишете и за това, че Франция, Австрия, Нидерландия и други страни са си взели целите златни авоари от британските банки, защото се вижда, че британците са крадливи и всяка държава може да бъде окрадена, ако остави нещо при тях. Защо нашите мведии мълчат? А знаят ли го топбанкерите и министрите на България?

26

До Solar Power

преди 2 години

Много рядко съм съгласен със Solar Power от както му видях мнението за великите ваксини за КОВИД. Обаче тоя път си прав. Време е България да се освободи от Руския хомот. Всеки който си мечтае за Русия е свободен да ходи да живее там, Русия е признала Българско малцинство има там 120 000 та няма да сте сами русофили. Давайте към Коми!

25

Solar Power

преди 2 години

И виж кои братя са умрели за нас , нашата свобода на връх Шипка ! Пише ги на паметника ! Там руснаци няма :) Има украинци и българи с началник швед. ФАКТ !

24

Анонимен

преди 2 години

Тези губернатори на бяха ли такива на руски територии? Защо се съпротивляват? Свърши солта и леба?

23

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Каква братска ??!? Нашите братя са славяните по територията на Украйна ! Там където е била Стара България. Руснаците са наследници на монголските орди на Чингиз Хан. Дори в лицето на путин може да ги забележиш. Леко дръпнати очи. Нисък ръст и т.н.

22

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами васална е :( На русия :( с 90% енергийна зависимост каква да е. Каквото наредят от масква и тук се нас ират. пу тле р ни каза,че пишем с македонски букви написана от македонци и тези от възраждане се скъсват да се радват и подскачат като пудели. wtf ?!?!?

21

Анонимен

преди 2 години

На 09.05.2022 на Червения площад да изкарат контейнерите с трупове. Да се види колко могъща е Руската мечка и каква силна армия има. Да не стане тяхната офанзива като нашата защита на Шипка - да мятат трупове по Украинците. 2 месеца опитват да завземат Донбас след като 8г се опитваха да го отслабят с артилерийски обстрели всяка седмица. И накрая какво? *** за зеле!

20

Анонимен

преди 2 години

Сред руските солдати вървят слухове че извънземните са избрали да воюват на страната на украинците и масово се отказват да отиват на предни линии .

19

Анонимен

преди 2 години

Т.е. Украйна е силно милитаризирана. Което потвърждава казаното в началото на операцията.

18

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ,ДА ГО ..... УРКИТЕ

17

Solar Power

преди 2 години

Време е да въведат гласуване само от регистрирани и ще лъсне истината :) 5 руски проксита цъкат през различни сокет сървъри :) България трябва да се се освободи от русия най-сетне !

16

r3v0lv3r

преди 2 години

Котел няма, защото руснаците не са обкръжили никой. 3 Седмици подготовка и още не са изблъскали ВСУ от първият ешалон на отбраната, а ги чакат още четири. Всеки ден дават кадри от свалени руски самолети и въртолети, а всеки ден ВСУ получава все повече техника и подкрепления. Почвам да се чудя дали ще им стигнат силите на руснаците да вземат Домбас, който уж им беше вързан в кърпа.

15

Анонимен

преди 2 години

Въпрос:С кого граничи Русия? Отговор:С когото си иска

14

Анонимен

преди 2 години

Това беше последното голямо нападение от страна на руССката страна. Повече войски няма. А Украйна продължава мобилизацията, докато в Русия не могат един Камаз да сглобят. След време Пътин ще декларира че всичко върви по план, и войските панически ще излизат от Луганск, Донецк и Херсон. И БГ путинофилите ще се радват, докато руските военни погребват следващите пратки номер 200, и се опитват да възстановят пратки номер 300. Но уви, Пътин няма да проумее малко по-бързо да декларира отбоя.

13

65433

преди 2 години

До Анонимен Путин е герой. Доакто дой седи на топло в бункера, неговия народ загива някъде по украинските поля.

12

Кики

преди 2 години

Много руски ip адреси бре.Тук бъкано с дамски превръзки прозведени в матушка.А в това време великая магучая и не знам каква си сбирщина наречена армия стана за посмешиште и резил и докара късият мики маус до истерия.

11

Anonymous

преди 2 години

Блатная голям бой ще яде в Украйна, а руснаците ще мизерстват заради побърканото джудже!