22

Анонимен

преди 2 години

Голяма ,,новасть,,. Ампулите не са изследвани,ама щели да ,,направят реакция,,. Това са новини за вътрешна употреба. По света не вярват на рашистите.

21

анонимен

преди 2 години

Ад ги чака руските агресори. Ще наторят украинските ниви. Когато Украйна освободи територията си от тези неофашисти,който руснак е успял га избяга,ще се радва,че се отървал жив. ПОБЕДАТА Е ЗА СМЕЛИТЕ УКРАИНСКИ БОЙЦИ.

20

Анонимен

преди 2 години

На тоя смахнатия с ТОР русофоб дано му се скапе устройството!

19

До 25

преди 2 години

Гледай си мислите и писанията .Явно и Ал някъв проблем и гледай да не задълбочи ,че ще станеш опасен за околните .В Одеса професор Милев и още един българин бяха запалени живи.Украйна разкъса 13 наши знамена 2015г.Бешв забранен българския език със закон в Украйна ?Кое е фашисткото?*** докато е време да се лекуваш

18

Анонимен

преди 2 години

Подъл женски номер. Това е направено от безполови същества, които нямат топки.

17

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

16

Анонимен

преди 2 години

На тоя където пише,че Путин ни мразел българите каква му е далаверата?Не е вярно,че ни мразят.Безразлични сме им,но тоя настройва.Плащат ли му?

15

Анонимен

преди 2 години

Оня, "Тази пък Рашън" както го наричаш, преди 2 години спаси цяла Северна Италия от ковид-епидемията. Макаронкаджийте се бяха пoocpaли и се молеха напразно наляво и дясно за помощ от ЕС и добре, че Президентът Путин изпрати подчинените на този същия началник на войските за химическа и биозащита генерал Игор Кирилов.

14

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия си намери извинение да започне да употребява и химически оръжия. Тези предупреждения ги слушаме вече от няколко седмици. Много плитко обаче, пуснали им щайга с ампули, дето били забранени, ама те тепърва ще изследвали

13

И руснаците са чешит

преди 2 години

В нашия блок живее едно младо семейство...баща е българин, а майката рускиня - много красива жена, с руска коса и синии очи, говори развален българин. Имат едно малко момченце, голям сладур, Никита се казва, с руса коса и сини като море очи, типично на майка си прилича. Майката е надменна иначе

12

Anonymous

преди 2 години

Ееее, поне за начлото на войната натовариха десетина автобуса и ги закараха в Русия да ги обявят за бежанци, сега реакция можело да има, ама нямало

11

Анонимен

преди 2 години

12 Аз пък не понасям източно ромелци като тебе

10

БАНко

преди 2 години

ВЗРИВЯВАНЕ НА ДВА ГАЗОПРОВОДА И ТРИ ДАЛЕКОПРОВОДИ ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ВОЙНАТА , ЩЕ СПРЕ ПАРИТЕ ЗА ПОКРАЙНА !!! ПУТИН КАКВО НИ МЪЧИ И ОТЛАГА ???

9

Анонимен

преди 2 години

Значи не може по украинската армия химическа атака,а по руската може така ли?Така ще вземат и да изтрелят по Русия атомна бомба.

8

Анонимен

преди 2 години

Не ни пръскат сега,а и не мисля,че като пръскаха беше за ковид...пръскаха с един газ заради глобалното затопляне.Мухите и гълъбите са с ковид.Ние ги убиваме и затова са ни малко болни.При вас няма ли умрели гълъби?Аз днес като разхождах кучето 3 видях.В Шанхай да му мислят.

7

Анонимен

преди 2 години

До 12"След Украйна ..." - пич, режи вени да се отървеш от мъките си!

6

Оня

преди 2 години

Тази пък Рашън и той се е сдухал.Хем твърди, че не били конвенционални, хем пък тепърва щели да ги изследват!Сигурно ги е разбрал по миризмата.😅Лека пропаганда . Всеки говори каквото му е изгодно.Иска да каже май : Скоро ще ви се......майката, ако продължавате да се пънете;

5

ВЪПРОС

преди 2 години

Кога Правителството на България ще забрани на САЩ Самолети да ни пръскат с Ковид ?Италия , Германия и Испания забраниха тези полети .

4

Анонимен

преди 2 години

САЩ трупат черни точки намесвайки се във войната! Нали не си мислят,че руснаците са глупави и ще им се размине?-:))

3

Анонимен

преди 2 години

По съвет на ЦРУ.