28

да го духат от

преди 2 години

Възраждане, продажници дooлни...

27

Анонимен

преди 2 години

Майло няма да откаже да доставя на висока цена, колкоти и да не сте му приятни

26

Горканчо

преди 2 години

Абе откъде ги копате тези?

25

Hcuvuchcuc

преди 2 години

Само цената била проблем?!?!? Почти нищо! Някаква си цена! Нали бе пумпал!

24

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия спре доставките то няма да е само за България и ще има голямо търсене, съответно дефицит и поскъпване. Американците ли ще ни плащат разликата? По-скоро не, те ще искат да ни продават по-скъпо за да печелят и такива дебеловратковци като Мирчев вероятно прибират тлъсти суми покрай това.

23

МНЕНИЕ

преди 2 години

Както казва Алибегов - Трябва ДДС да се намали - това са пари които БГ Бизнеса ще прибере .А сега Историята - Инфлация се изучава като Предмет във ВУЗ - там има ясни Лостове за овладяване на Войната срещу Парите - арестуват се пари във влогове чрез Лихви .

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Урсулата го купува евтино от Русия и после ни го продава двойно. Сина на Байдан така забогатя в Украйна. Стига с тая Урсула. Путин се караше с Германия и Полша че и те печелят така.

21

Фудан

преди 2 години

Амиии, цената е най-важна, бе! ГазътНе е само за отопление. Индустрията ако купува скъп ***, става не конкурентна. А може би идеята е да купуваме руски газ през Америка или Азербайджан?

20

Анонимен

преди 2 години

Ивчо, да ти пращам сметката си за газ да я платиш ти, а? Щото с депутатската заплата лесно се плаща. Ручай още малко, малко ви остана, скоро няма да сте на власт а при прокурора

19

баба мара

преди 2 години

отиваме на нови избори и дб повече няма да влезе в нс видяхме ги каквипрос-то-тии вършат

18

Анонимен

преди 2 години

Корапчета газ през Босфора няма как. Остава само на Гърция но там гърците ни цакат а и дали има толко много кораби за газ и при тая взривопасна среда застрахователите ще искат космични застраховки на корабите..

17

Анонимен

преди 2 години

Така е! Урсулата обеща преди 5 седмици да купи КОЛЕКТИВНО евтин неруски газ от борсите. Бързо го забрави това изказване, но явно е осигурен според европеидните ни нан'агали.

16

ДО 24

преди 2 години

Ако беше цената двойна щеше да е добре . Цената е Десеторна .

15

Анонимен

преди 2 години

Русия ни е през едно море разстояние, ние ще внасяме скъпи гори на майка си от гЪzо, за да са доволни краваретЕ. А тая Sвиня заедно с цялата ДeEБъ дано не помиришат власт повече. Жалки подобия на държавници

14

Интересно,

преди 2 години

а какво ще стане,ако не се договорите за цената?Или няма голямо значение,няма да я плащате вие...И докато намерите решение до края! на годината,имате ли идея колко неща може да се случат дотогава?Би ли обяснил на тези,които изнемогват от ръста на цените,как да изкарат до идването на светлото бъдеще?

13

Анонимен

преди 2 години

Пратим ли оръжие на Киев ще трябва да забравим и за Нефтохим Бургас и руски нефт.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако си бяхме построили Южен поток и АЕЦ Белене, сега нямаше да сме зависими от руския газ. Щяхме да си имаме наш газ, даже наем Европа щеше да ни плаща, защото тръбите ще минават през Българска земя и много Европейски държави щеше да ни плащат наем. Ама къде ти тоя акъл.

11

Анонимен

преди 2 години

То и диаманти има колкото искаш. Единственият проблем е цената.

10

Анонимен

преди 2 години

Конкурс ли правите? От къде ги намирате тези нискочели и "красноречиви" "политически" самодейци?

9

МНЕНИЕ

преди 2 години

Цената НЕ е основния проблем , Количеството е Проблем .Тоест - ако няма краставици на Пазара , и решим да внесем 4 броя краставици ще останем без краставици .Каква е файдата от Политиците след като ни набутват сметки за отопление надминаващи Доходите ни ?Или да разчитаме на Фирмите за Бързи Кредити собственост на Депутати ?