553

Най-добре

преди 2 години

е хората от Украйна да кажат къде им е мястото, а не подставени интервюта по "НАШИТЕ" медии.Колко гледни точки на украинци и колко гледни точки на руснаци показвате? Кой е агресорът, завоевателят самои историята го показва, ако и тя не е манипулирана. Като работил, познавам украинци и руснаци. Съвестните хора са изкупителната жертва на алчността и политиката, т.е. на политиците. Точка.

552

Никакво оръжие

преди 2 години

Ако изпратим оръжие, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

551

До 623

преди 2 години

Аз и други ще ти кажат. Братския руски народ си взе подаръка Крим, от братския украински народ, защото братята им украинци им казаха да се разкарат, че ще правят база на НАТО, въпреки, че Крим беше официална автономна област в Украйна. После Г-н Порошенко каза(има запис в YouTube), че руснаците, който живеят в Украйна бял ден няма да видят. Затова руснаците ги млатят по празните кратуни.Друго нещо да ти не е ясно?

550

Анонимен

преди 2 години

На делегацията заминаваща за Украйна пожелавам само "хубави неща".

549

Анонимен

преди 2 години

Още от плана Ран Ъп България попадна в гнусните лапи на Америка. От тогава, който не им играе по свирката бива отстраняван или убиван. Жалко, много жалко, за народа и за хубавата ни държава.

548

Човек от Варна

преди 2 години

Драги хора , за да разберете че аз не съм болен, запознайте се с мен ! Аз съм хетеро сексуално момче ! Моята секс ориентация е оформена от преди години ! Разбирате ли ме ?

547

РАША Е НАША

преди 2 години

кирчо бе в ес са богати колко да не струва газта те ще купуват а ти бе кириле къде си тъгнал с празни джобове ако ти лепнат 3500 дол.газ ще клекнеш на бързо седи си на стола като глава и се кеефи че утре можеш да го загубиш този стооръжие има замо за саио защита и то какво ли имате

546

admin

преди 2 години

До Някой знае липитай САЩ и ЕС.Най вече САЩ

545

учете история

преди 2 години

До Някой знае лиМосковците не са славяни и не са християни най малко братя

544

Анонимен

преди 2 години

Това к-ве, още ли драпа да ни вкара във война? Нали си пращате оръжия под килима, защо драпате да стане официално?

543

Някой знае ли

преди 2 години

Защо братският славянски православен руски народ напада и избива жените и децата на братския славянски православен украински народ ?!

542

Проруски Кирчо

преди 2 години

Кирчо, правилно е и да не крадете, само че вие сте проруска коалиция и слугинажът към Русия е главното за вас !

541

Русофоби, споко

преди 2 години

Колеба дойде, защото знае, че само ние имаме свръх модерна технология и правим извънземни кораби, които летят със скоростта на светлината и само ние можем да помогнем на Украйна. Колеба иска от нас да активираме звездата на смъртта, която крием от тъмната страна на Луната и с един удар да изтрием Русия от лицето на Земята. България е галактическа сила, но Киро го крие от нас, истината ви казвам.

540

Гоце Делчев

преди 2 години

Този безродник дали си позволява да каже открито, че ще продаде националните интереси?Анатема, на такива! Да ври в пъкъла, ДАНО-О-О-О!

539

към Киро Тъпото

преди 2 години

"Ние не трябва просто да вдигнем ветото, ние трябва да преместим ветото". Киро това да не ти е оная работа да я местиш от левия в десния крачол !

538

ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ

преди 2 години

А, БЕ КИРО, АВСТРИЕЦЪТ ЦАР БОРИС III СЪС СВАТ ИТАЛИАНЕЦ, ВЕРНИ СЪЮЗНИЦИ НА ХИТЛЕР, НЕ СИ ПОЗВОЛИХА ДА ИЗПРАТЯТ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК СРЕЩУ РУСИЯ И ЗАГУБИ ЖИВОТА СИ ЗАРАДИ ТОВА, А ВИЕ П Р О Д А Ж Н И Ц И , ВЧЕРАШНИ ХЛАПЕТА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА! НЕ ВИ ЛИ Е ЯВНО, ЧЕ В УКРАЙНА СЕ ВОДИ ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ? ИСКАТ ДА НИ ВЪВЛЕКАТ В НЕЯ ЗА ДА ВОЮВАТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ТАКА КАКТО ВОЮВАТ НА УКРАИНСКА! ЩЕ НИ РАПЕРТОШИНЧАТ КАКТО РАЗПЕРТУШИНЧИХА УКРАЙНА. ПОЛЯЦИТЕ СЕ УСЕТИХА И НЕ ИСКАТ УКРАИНЦИ

537

Анонимен

преди 2 години

577 Бухалът от руската агентура Митрофанова е тази, която трябва да се изгони от България. За което настояват много българи от целия политически спектър.

536

Анонимен

преди 2 години

Драги ми Кики, както си известен във фамилията, ако си решил за пишеш на Путин, дали ставаш мишена, ако дадеш на Украйна оръжие, знай, че Путин никога няма да ти каже истината.

535

Оставка

преди 2 години

Оставка, в една нормална държава, този щеше да е изгонен от България, най-малкото. 4-тата колона на Сорос, мечтаеща да види България без народ. Гоу Хоум продаж#нико. Убивай да убиваш деца в Крайна Бандеровец!

534

Т.Иванов

преди 2 години

Кой е най-големия враг на Русия? Ако ние членуваме в него, какво има да му мислим? Има едни хора на които им се налага и се наемат да свършат черната работа. От нас се иска само малко патрони.