43

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, най-важното, с което още не са се справили новите, е да вкарат цялото герб в затвора. И с конфискуваното ще оправят всички кризи.

42

22

преди 2 години

Деси, забрави да споменеш и че не се справят с прекртяването на войната в Украйна.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 На нас, мислещите, това ни е ясно. И деса го знае :) Но над 50 % са равнодушните - за тях се бори баце :( Борбата на герб е да предизвика предсрочни избори, на които активността да бъде рекордно ниска. Така ще се върнат и отново ще крадат, а ние ще затънем окончателно в блатото им.

40

Анонимен

преди 2 години

До най-доброто средство 37 Няма значение жени/ мъже. Важното е да са умни, способни, честни и решителни. Ако сравним г-жа Кьовеши с каскета, то по-добре жени, разбира се, но ние още не сме намерили нашата г-жа Кьовеши.

39

Чета и си мисля

преди 2 години

Таа пък!?!?!?

38

За Витков!

преди 2 години

до 28-ми . ГЕрбер я ни припомни за първите 4 месеца от управлението си какво точно свърши герб ?! Биби 3 години се оправдаваше с Станишев въпреки ,че режеше лентите на неговите обекти, после 4 с Орешарски при условие ,че той назначи и шефа на БНБ ,а Цветанов връчваше "банкер на годината" на Василев. Герб довърши държавата,направи я на пух и прах.

37

Анонимен

преди 2 години

Цялото драпане на герп нали не мислите, че е щото много са се притеснили за хората. Искат пак да крадат. Миналата седмица одобриха парите от ЕС за БГ и това им е целта, поредното разграбване. За това са се разгорещили напоследък, не щото ви мислят доброто.

36

Бай Иван 2

преди 2 години

До 28: Как да стане за 3 месеца? Прокуратурата прикрива герп и дпс ,всичко пуснато до нея потува в ... незнайно къде.Съпротива по всякакъв начин на фирми които са лапали преди и сега трябва да работят реално и да си плащат данаците.Милиарди обещани по договори до 2025 година .Пълен саботаж на дървавата с цел връщане на власт и пак кражби , кражби и кражби.Те едно хубаво нещо не направиха ,ремонт след ремонта и усвояване на евросредства.Корумпирана съдебна система и пълно беззаконие.

35

Пфу

преди 2 години

Умириса джипа на НСО!

34

дедо

преди 2 години

Най-слабата и креслива опозиция.

33

Анонимен

преди 2 години

десо, ще връщате ли парите за къщите за тъщи или и те ще ви останат подарък от нас :)

32

За Витков!

преди 2 години

Еми като ги генерирахте всичките кризи до една ! Направихте пАтока на пУтин , обезверихте хората с нелепия си начин на действие с ковида. ПОграм в държавните институциии ,нито една не може да работи самостоятелно ако бащицата слънце не каже "давам". Тотално провалена държава ни завещахте герберухи долни!

31

най-доброто средство

преди 2 години

До Оставка ! Навсякъде жени да ни управляват!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

До Истукан 36 Каквото винаги - ще крадат най-много от всички :)

29

Н

преди 2 години

Не знам Десита ама с тоя напън да изпращате оръжие.Ми се струва ,че само на снимка ще гледате народното събрание.Аха!

28

Анонимен

преди 2 години

До до 27 Вече са 25, гербав :)

27

Анонимен

преди 2 години

Егати и отвратителното човече е тази.След като 12г управляваше...с очила за минимум 500лв, костюм за 2000лв, обувки за 500лв и чанта за 2000лв ни обяснява как новото правителство не се справя. Наглост.

26

Анонимен

преди 2 години

десо, за 12 години за парите, които потрошихте и откраднахте, можехте да направите цялата пътна мрежа в отлично състояние. Така, че всичките ви плюнки на тази тема, са по вас самите :)

25

Корни Нинова

преди 2 години

Иван Гешев ше ви пази още някой друг месец после в Белене

24

Анонимен

преди 2 години

гербавата медия изтрила само 21 коментара :)