274

посрещане

преди 2 години

Мариупол не но избихме всички цивилни руснаци с цветя и сол по улиците.

273

Анонимен

преди 2 години

Еленовъда се окопити от инфракта и докладва на нервното градинско джуджи, което потропва с токчета под масата. После той милостиво заповядва гладомор за врага... Как да не блесне сълза в окото на рашиста от този велик ход на вожда си...

272

123

преди 2 години

След месец на Путин ще му докладват. Русия превзе Украйна.

271

Анонимен

преди 2 години

Върху путин и русия ще се стовари възмездието всевише. Това., което правят няма да остане ненаказано, всеки откраднат чорап от мародерите ще им преседне, всяко убито дете ще ги навестява в кошмарите им, за всяка изнасилена девойка ще бъдат лишени от поколение, руската семка няма място на Земята.

270

Българин

преди 2 години

Братския Мариупол падна в ръцете на руските фашисти! Отмъщението няма да закъснее!

269

Анонимен

преди 2 години

Из Кремъл живеят в свой собствен измислен свят. След време като им наденат усмирителните ризи ще казват, ми аз не знаех, те ме излъгаха, той каза аз само изпълнявах заповеди и така нататък, както по времето на Нюрнбергския процес.

268

Анонимен

преди 2 години

МИХАИЛ ХАЗИН СЪВЕТНИК НА ПУТИН С НОРА СТОИЧКОВА/ИМА ГО В ЮТУБ/ ..И ЗАЩО ИМ ДАДОХМЕ НА ТИЯ БОГАТИ ХОРА МИЛИОНИ МИЛИАРДИ И ВТОРИ И ТРЕТО А ТЕ КАКВО НИЩО...ТА ТИЯ ДНИ СТАВАТ НЕОЧАКВАНИ И СТРАННИ УБИЙСТВА НА ТАКИВА ВНЕЗАПНО СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ НАЙ ЧЕСТО ПЪЛНИ СИРАЦИ И ТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА СКОРО БЕШЕ В МОСКВА, А ТИЯ ДНИ В ИСПАНИЯ- ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И НАШИТЕ ОЛИГАРСИ КРЕМЪЛ НА СЪЛЗИ НЕ ВЯРВА, ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ ОТИДЕ ДА ИЗКАРА ЧЕРЕПА ОТ АРЕСТА В ДУБАЙ- ШЕФА НА РАЗУЗНАВАНЕТО...

267

1914

преди 2 години

Само Левски!

266

Анонимен

преди 2 години

Русия отказаха примирие по време на Великден. Изглежда ще изкачат Великденски Язовци от дупките в Азовстал.

265

Тъй,де!

преди 2 години

Мариопул брадатата чеченска любовница на Путин и нейният варварски башибозук го превзема още от 10 март. И всеки ден казва - Превзех го!

264

Анонимен

преди 2 години

Джуджето е неадекватен

263

Анонимен

преди 2 години

Този не беше ли умрял?

262

Гледна точка

преди 2 години

Ами като има все още 2 000 защитници там значи не е окончателно превзет.

261

Изроди нещастни

преди 2 години

Братя освободители, братушки, ако ви е останала капка достойнство и войнска доблест, съберете си дърмите и се прибирайте в Россия. Насочете оръжието на друго място - към малкия гном от Кремъл.

260

Учителя

преди 2 години

Демек положението остава същото - каквото си беше от един месец насам. Докато трае блокадата бая *** ще отидат курбан.

259

Втори

преди 2 години

Слава на Русия. Победа за Русия. Слава на непобедимата руска армия.

258

юбералес

преди 2 години

За два месеца от началото на Барбароса, Вермахтът взе Брест, Гродно, Минск, Гомел, Витебск, Смоленск, Лвов, Одеса, Житомир, Николаев, Вилнюс, Рига, Талин, Псков. Група армии ''Север'' опря Ленинград, група армии ''Център'' опря Киев. Ако бях на мястото на Шойгу, би ме било срам да докладвам че за два месеца съм взел град на 40км от границата.

257

Анонимен

преди 2 години

шойгу докладва, путин нарежда! Единият - баш фашага, другият - и той така, но по-малко, повече раболепен! Какъв сервилен панаир само!

256

юбералес

преди 2 години

За два месеца /10.04.1940г.-10.06.1940г./ Вермахта взе Дания, Норвегия, Нидерландия, Белгия, Франция, с армия ходеща пеша и снабдявана с каруци. За два месеца Русия взе Мариупол - град на 40 км от Русия.

255

Анонимен

преди 2 години

Пак послъгва :)))