73

IQ 3.14

преди 2 години

Индия да избегва да се праи на световна суперсила по къвто и да било повод.

72

Глобалиста

преди 2 години

Как мислите че ще се излезе от идващата стагфлация?

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92Сега имаме всекакъв тип хляб и тестени изделия, избор голям, не е като да чакаш на опашка пред фурната през соца :))) Русофилчетата да се гръмнат в главата, Раша не изнася нищо освен газ, не са нищо особено, една ледена пустош :))) Ако беха земя за живеене, българите щяха да си останат в Московието, немаше да е отсвирят тази непотребна земя :))

70

Анонимен

преди 2 години

Това супер е глупаво заглавие,, Индия щяла да ни спасява да не умирам от глад"! Европа е супер презадоволена с храна.

69

Анонимен

преди 2 години

Украйна ни продава 10 милиона тона жито на половин цена

68

Анонимен

преди 2 години

До 90Абе sмотльо къде прочете, да споменавам Русия, камо ли да я защитавам?Това, че си неграмотен наркоман вина нямам.

67

Анонимен

преди 2 години

Махаме фашистките квоти за производство на европейския съюз и си гледаме всичко,дотираме родното производство, Бог ни е дал плодородна земя,може да си гледаме всичко.

66

Анонимен

преди 2 години

Има видео в мрежата как съвецките окупатори извозват от Украйна тирове с пшеница. Опразват складове и хамбари. "Освободители" мародери, крадци, убийци.

65

Анонимен

преди 2 години

Изнасяме тестени изделия за целия Балкански полуостров, дори за Турция, Настрадин Ходжа си ти :))) Изнасяме и ток за съседите,сигурно пак съм Настрадин Ходжа :))) Друго има ли русофилче, или ще говориш колко е "велика" блатная :)))

64

Глобалиста

преди 2 години

Ще има отделни валутни зони в света които ще се съзтезават за ресурсите и енергията на земята.Глобализацията ще отстъпи пред регионализация.Лошото за Европата че се откъсва търговски от Русия.Това тепърва ще се усеща.Предстои конфликт Сащ Китай който ще реши съдбата на долара окончателно.

63

Анонимен

преди 2 години

До 77Абе отворко, ти не си излизал извън Южна Добруджа, иначе щеше да видиш, че жито се отглежда в цяла България, или искаш да ме убедиш, че Ю. Добруджа жъне 6-7млн. тона пшеница годишно.И между другото основно го изнасяме в чужбина, излишъка остава тук около 1,2 млн. тона.

62

Анонимен

преди 2 години

Има един много забавен клип с Путин (за който разбрах наскоро от Слави Дъъ Клашър в ютуб) където събира олигарсите и им казва: работите за Русия, за руския народ, продавате на руския пазар, плащате заплати на руснаци и ако не го правите ще Ви взема всичко. Тук нека го наричат зло и да чакаме да видим кога някой от правителството ще посмее да каже същото на варненското трибуквие дето изнася всичкото зърно от северна България за чужбина. Зло-добро въпрос на гледна точка и социално обуславяне.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80То е смешно единствения им отговор на наложените им санкции, да забранят достъпа до Русия, като дори русофилчетата не искат да ходят там.......хахахахаха :))) Има една българска поговорка - пусто в празно......:)))

60

Глобалиста

преди 2 години

Зануляването започна преди войната колелото се завъртя и няма спиране.Идва краят на фиатната система.Предстои болезнен преход към нова монетарна система.Няма да притежавате нищо но ще сте щастливи.Инфлацията ще си остане висока дълго време.

59

Край

преди 2 години

Идва нова социална революция - този път световна. Путин и Русия ще станат белия вожд на черния свят. Азия /с Китай и Индия/, Африка и Южна Америка срещу златния милиард - Сев. Америка Европа и Австралия.Бедни срещу богати. Гладни срещу сити. България ... ?

58

Анонимен

преди 2 години

Първо ще изядем Киро.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Наркотиците ги ползваш ти, явно не знаеш каква земя е Добруджа и откъде си купуваш хляб, даже изнасяме от излишък в Чужбина :))) Тебе специално ще те закарам в Сибир, виждам че мечтата ти е да живееш в пустошта сред *** :)))

56

Анонимен

преди 2 години

Знаят ли списващите на тази статия, че са объркали политическата си коректност? Вероятно - не. Индия е страна, която работи и координира във всички технологични, социални и политически направления основно с Русия, от поне 10 години. Ще ви уволнят бе.

55

Анонимен

преди 2 години

До 66Добруджа има капацитета да захрани половин Европа)))))))Явно и с наркотиците е също.

54

Анонимен

преди 2 години

Идва голямото зануляване. На глобалистите им трябва един милиард човека. Всичко друго е ненужна биологична маса. Пробваха с вируса неможаха. Сега идва войната и глада