109

Анонимен

преди 2 години

Това е повод за празненства.

108

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже на този неграмотни, че България и Румъния никога не са билу част от руската империя нито ссср.

107

ХИ И ПУТ

преди 2 години

ЗАПАДЕ, МОЖЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ, ЧЕ ХИ И *** СА КАТО ДВЕ КАПКИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ВОДА, АМА ПРЕЗ1945 Г. ПОД ПРЪСТЧЕТО НА ХИ НЯМАШЕ КОПЧЕ ЗА ... ОНОВА ...ЛОШОТО. А ПОД ПРЪСТЧЕТО НА *** ИМА.

106

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за този кремълски фашизоид! Той не знае с какво се е захванал. Но съдбата на всички диктатори е сходна- отрова, куршум, въже, мъчителна и бавна смърт. Това го чака и него. няма да му се размине!

105

Анонимен

преди 2 години

На изодите от *** и другите заблудени путинисти погледнете Беларус това ли е вашатапрестава за бъдещето на България това ли ще е нашата независимост за да имаме евтин газ и нафта а продажници и предатели

104

Анонимен

преди 2 години

Явно 21 век няма да е американски. Все повече етнически общества на този свят проумяват, че е по-важно да си построи своята къщичка, а не американската. Това, че украинците са обезумели от алчност и си рушат своята къщичка като вярват, че НЕКОЙ ще им построи нова и по-хубава, е белег за дълбока национална нищета на украинската нация.

103

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМай,май като гледам запада го чак тоя глад. Кат няма ляб пасти ша идети каза кака Антоанета със европейското си образование.

102

АБЕ ЗАПАДЕ

преди 2 години

АБЕ ЗАПАДЕ! АБЕ ДУ....АВЦИ! ВИЕ ИМАТЕ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ. МУЖИКА ИМА ВОДКА, ВЕЛИЧИЕ И ***. АКО СЕ СТИГНЕ ДО СВЕТОВЕН БОЙ СЪВСЕМ ЯСНО Е, ЧЕ ЩЕ ПОДВИЕТЕ ОПАШКА.ДА ЖИВЕЕ ВРЕМЕТО КОГАТО МУЖИКА ЩЕ ПОИ БОЙНИТЕ СИ КОНЕ НА БРЕГА НА БИСКАЙСКИЯ ЗАЛИВ.

101

Анонимен

преди 2 години

Путин е като наркоман с неадекватни действия, заслепен от собствената си алтернативна (не)реалност. В процеса на войната и света, и той самия вижда колко струва армията му, разузнаването му, икономиката му. Цялото величие преди войната беше въздух под налягане от пропаганда и сега големите сили виждат, че царят е гол и не искат да си имат работа за 5 стотинки с него.

100

Анонимен

преди 2 години

За какво им беше на украинците да се противопоставят на Русия и да се отказват от неутралитет?- От лакомия за пари и имане. Значи не им пука за предците им, важно е тяхното поколение да ИМА и да е с ГОСПОДАРИТЕ. Съжалявам, но с тази робска нагласа, с която са огромна част от бившите соц и настоящи консуматорски общества, нищо добро не ни чака.

99

Анонимен

преди 2 години

А къде е Финландия в този списък? Не се вижда нещо карело-финската република? Или още им държи влага на руските фашисти зимната война от 1939 година?

98

Анонимен

преди 2 години

Руснаците доказаха, че не може цялата ти държава да е тотал зле с високи нива на корупция, престъпност и бедност и армията да ти е както трябва. Дано наще политици да го разберат добре.

97

Анонимен

преди 2 години

значи скоро ни връщат под руско влияние браво

96

Анонимен

преди 2 години

До АнонименС тези цени на горивата българинът скоро ще си стъпи на краката :)

95

Анонимен

преди 2 години

До Санитари ....Кога ЕС и нато са се съобразявали за каквото и да било с България ?МЕРСИ !

94

Анонимен

преди 2 години

До Азимов да и за европростаците е същото.

93

pronto

преди 2 години

"По думите му лидерите на ЕС трябва да вярват на това, което диктаторите казват" - диктаторите често критикуват запада, че е лицемерен, крадлив, империалистически и декадентен. Правилно, трябва да им вярваме.

92

Анонимен

преди 2 години

Карането на велосипеди в Германия , ще реши всичките ''проблеми'' на ЕС , икономиката на ЕС е във възхоТ !

91

Анонимен

преди 2 години

Не друг а китайската преса намекна на Путин че бункера му Ямантау в Урал няма да го спаси от американските сеизмични бомби разрушаващи всичко на дълбочина 2 километра. Ямантау е само на 1000 метра, а нахождението на Путин се следи в реално време от американските спътници. Това че излита със 7 самолета едновременно от Москва тръгващи в различни посоки няма как да заблуди американското разузнаване. Другарят Си усилено строи бункер на 2000 метра дълбочина.

90

сигурно си прав

преди 2 години

До Йосарян Аз също съм българин,и нямам никакво намерение да излизам от ЕС и Нато,и да лижа петите на "великата Русия",както си пожелаваше починалия Жириновски!И не чакам друг да ми решава проблемите!