329

Анонимен

преди 2 години

По случай 20 април рождената дата на фюрера адолф нека путин пусне 2 3 атомни бомби на Украйна

328

Анонимен

преди 2 години

Да се пусне атомна бомба в Украина

327

Т

преди 2 години

И в този сайт като много други има хора които мразят Русия и не знаят защо или пък им се плаща ,но правят всичко възможно да дразнят истинските Българи които са признати на Русия.И понеже тия платените виждат ,че губят войната злобата им става още по голяма която ще ги разяде от вътре самите тях. Слава на Русия и България с нея.

326

ОЩЕ ПО-АНОНИМЕН

преди 2 години

До АнонименТи мери ли му късопишката?

325

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Давайте ! Мачкайте западната колония Украйна и техния лилипут бугриста..50 лева за шише олио до Нова година -Кр.Георгиева .Малко ви е

324

САТАНАТА

преди 2 години

Напред,без пощада!!!

323

до Асан

преди 2 години

Толкова е просто. Не искат да са с мъчителите, не им позволява миналото да са с другите. Това не пречи на приятелите и съюзниците.

322

анализатор

преди 2 години

До: номер 371 Битката за България се отменя! F-35 ни пази! А също да не забравяме и AWACS. А също и противоракетната база на САЩ в Румъния. А също... е хайде да не издаваме всички тайни ;-)

321

анализатор

преди 2 години

Битката се отменя. F-35 ни пази!

320

Страстната седмица

преди 2 години

Днес е Велики Вторник: Христос изобличава фарисеите, садукеите и книжниците, проповядва в храма и дава своите последни нравствени наставления; разказва притчите за почит към Цезаря и за възкресението на мъртвите, също за Страшния съд и края на света!Мъртвите украинци ще се надигнат от земята и ще отмъстят на Русия!

319

Анонимен

преди 2 години

Битката за България предстои

318

Анонимен

преди 2 години

Навремето по великден са се уговаряли за спиране на бойните действия.ЕХ,В ОНЕЗИ ВЕЛИКИ рицарски времена.

317

Анонимен

преди 2 години

А Янакиев ще се пържи в ада скоро.Бог не пуска да го видят фарисеите!

316

Анонимен

преди 2 години

Много руски гробове, разбита руска техника и почти никакъв напредък не ги очаква. Накрая ще се изтеглят. Това е всичко, което ще се случи в Украйна с войната на Путин.

315

Solar Power

преди 2 години

До ДаКастрирамеСулюПаси: Хахахаха ! Ти в момента си роб на Русия не на САЩ :) Виж си 90% зависимост от руски газ и петрол. Хахахахахах роб си на комунистите !

314

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ ЗА ВЕЛИКДЕН ПЪРЖЕНИ И ПЕЧЕНИ АЗОВЦИ. ДА МУ Е СЛАДКО НА НАРКОМАНА.

313

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 години

Смърт за фашистката Сг Ан! Изпепеляване до крак и никаква милост!Слава на Русия,която ще освободи англо-краварската колония Булгари Стан!Да живее Путин! Господ здраве да му дава и да го дари с дълъг живот,за да изпепели и двата развъдника на световния тероризъм- Ф$Щ и Ингилизия!С вас сме,братя руснаци! Шест милиона българи!

312

нощни полюции

преди 2 години

На 9 май Червената армия ще марширува по сибирските степи, На Рамзан ще му пуши чибука в Хага, а Путин ще ловува по вечните ловни полета. Само не знам кога Ердоган ще конфискува яхтите. Или предпочита натовско сапьорче първо да мине инспекция за охрана на труда.

311

недоибана Гуца

преди 2 години

Хех, колко бързо се издават гнуSSните *** чий електорат са.Възраждане, светът ще ви стане тесен, чуждопоклонници! Отивайте да копаете окопи около Чернобил, копейкаджии. Идва ми да избухна от яд и да взривя копейкаджиите. Слава Украiна. Херояв слава! ЮЕС ЕЙ ЮЕС ЕЙ!

310

Анонимен

преди 2 години

Руското нашествие в УКРАЙНА наподобява на османското нашествие в Европа през 13век.Дано крайния резултата да не е същия.