87

Д1

преди 2 години

Абсолютно вярно, вноса на Русия драстично се понижи, за разлика от износа който се запази в известна степен. В момента Русия има доста голям положителен търговски баланс. Страхотна стратегия измислихте г-жо Лайен, спирате да им продавате вашите продукти, но продължавате да купувате техните.

86

Анонимен

преди 2 години

С всяка седмица санкциите разяждат все по-дълбоко руската икономика: износът на стоки за Русия се срина със 70%,каза фон дер Лайен............... Сладуранка с гигантски мозък. Ако износът на стоки ЗА Русия се е сринал със 70%, това означава, че тези, на които чрез т.нар. санкции им беше забранено да търгуват с Русия -европейските фирми- са получили по-малко приходи. Но не и, че Русия внася със 70% по-малко стоки - мераклии да печелят колко щеш (Турция, Китай, Индия...) Но откъде толкоз мозък?

85

Анонимен

преди 2 години

Всичко е въпрос на време. Дори съществуването на земята е въпрос на време, защото след 4 млрд. години слънцето ще се взриви и ще се превърна в свръхнова, която ще погълне земята. Понякога всичко се определя от това, въпрос на колко време...

84

Анонимен

преди 2 години

Фалитът на Русия може и да е въпрос на време, но закъсвацията на ЕС е въпрос на малко време. Хартиите не се ядат, нито топлят, нито са гориво за ДВГ. Похарчиха ни онези зад океана, като използваха тежките зависимости на назначените управници на Съюза.

83

Анонимен

преди 2 години

А фалитът на ЕС вече е отдавна факт.

82

Анонимен

преди 2 години

За да тролиш към руското посолство давали по 10 стотинки на пост.

81

Анонимен

преди 2 години

И да не забравяме думите на великата българска пророчица Ванга,че Русия ще спаси света.Баба Ванга го е казала че в бъдеще света ще признае превъзходството на Русия.

80

Tu

преди 2 години

Щатска пионка

79

Z

преди 2 години

Надявай се, ваксорептил.

78

Анонимен

преди 2 години

Дядото на тази есесовец

77

Анонимен

преди 2 години

Гошо, тя не в раждала децата си, осиновени са. И тя е осиновена, не е баронеса по произход, последният от рода фон дер Лайен е умрял преди около 40 г.

76

Анонимен

преди 2 години

Русия е огромна страна с огромни ресурси.Фалит не може и никога няма да има.Погледнете кой страни продължават да търгуват усилено с нея Индия и Китай.Това е пазар с население от 2 милиарда души.А в тези две страни е бъдещето защото след 20 години Индия и Китай ще са водещите световни икономики.

75

Анонимен

преди 2 години

Според мен ЕС и САЩ профължават да се самозалъгват, че светът ще остане същият. Кой какво пкатик или бе платил, има значение при контактуващи страни. Аз не си спомням Русия да е платила присъденото от холандски съд обезщетение за загиналите при свалянето на самолет на украинска територия, не са публикували такава информация. Военните действия съзнателно се проточват. днес през Б-я минават голямна колона тежки оръжия, тръгнала от САщ в началото на март. Блинкен говори за 1 година война. ...

74

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Препоръчвам на...българските домакини,да последват примера й.Ако не...могат,поне да родят по 6(шест) деца.

73

Тя ще умре от яд.

преди 2 години

Не гледай в чуждото канче. Русия не я мисли. Страната най големият производител на газ петрол пшеница и цялата Менделеева таблица, едва ли ще умре от глад или пък да се предаде от липса на горива и боеприпаси или ще загине от студ, защото няма да има с какво да се стопли...между другото залежите на въглища и уран също са безкрайни и дърва също а даже и водни ресурси ! Урула по добре помисли какво ще правите вие без всички тези неща ? И как ще обясниш на Ханс че не трябва да кара кола и да яде ?!

72

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тази жена с 6(шест) деца,възкачена начело на ЕС много знае и разбира.Препоръч

71

младен

преди 2 години

Г-жо ***, Русия може да фалира само във вашите очи гледайки от переспективата на хартийкоте които печатате. Русия си има и за ядене и за пиене и да се топлят. При нас обаче, хартийките които печатите няма да свършат същата работа както ресурсите които Русия има. Така че си просто енда лъжлива ***, а по-лошото е че много ти се водят по изкуфелият акъл

70

До 79

преди 2 години

Абе дрОгарьо, верно ли мислиш че на ЕС му е от голямо значение бедняшкия руски пазар. Въпросът е, че лилипутин заплашваше да му плащат в рубли суровините които изнасят. Отрязаха го, но той не спря доставките. Защо? Защото това е половината от БВП на тази държава от третия свят. До година ЕС и целият цивилизован свят ще спре да купува каквито и да било суровини от империйката на малкия злодей. Ще продават на Китай и Индия на безценица и другарят Ким ще ги учи на идеологията чухче.

69

Маврикий

преди 2 години

Преди да фалира Русия, вашия канцлер ще се казва Реджеб, Мюмюн или от сорта хахаха.

68

Анонимен

преди 2 години

До Паскуал Тонеff - Ама ти с ТОКЧЕТА ли тракаш в Мола ???