128

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не прекалява! Не съм видял в България някой да гори македонското знаме. А мен лично пpocтак македонец в англия ме нарече татар. Макетата са зли, злобни и ни мислят само злото. Кирчо да внимава какво прави и говори!

127

Анонимен

преди 2 години

НЕЩО,ОТ КОЕТО БЪЛГАРИЯ УЖКИМ СЕ Е ОТРЕКЛА,СЕ ОПИТВА ДА ГО НАТРЕСЕ НА МАКЕДОНИЯ...СЕМЕЙСТВОТО НА ИЛИЯНА ЙОТОВА Е ОТ СТАР КОМУНИСИТИЧЕСКИ РОД ПРИБЛИЖЕН ДО ТОДОР ЖИВКОВ...ЖИВКОВИСТКО-ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА НАСРЕД БИТОЛЯ!СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ!

126

Анонимен

преди 2 години

НАПРЕД КЪМ ЕВРОПА С ЖИВКОВИЗЪМ И НАЦИ-ФАШИЗЪМ В БИТОЛЯ!

125

Анонимен

преди 2 години

Пaлячo, чегърташ ли? Нали затуй те избрахме. И герберски те калинки вече ти се смеят.

124

Анонимен

преди 2 години

За Костя Копейкин ли става дума?

123

Анонимен

преди 2 години

ЖИВКОВИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ,НАТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ,ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ЩЕ ЕКСПЛОАДИРА,НО ЖИВКОВИЗМЪТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ...

122

Анонимен

преди 2 години

123 Извиниха се. Япония също се извини за зверствата, през ВТВ.

121

Дим

преди 2 години

Искам само да отделите 20мин да разгледате файсбук страницата на посолството на Путинистанската федерация в РСМ!!! Да видите "братушките" ни какво отношение имат към нас!!

120

Анонимен

преди 2 години

Българската държава не провежда политика на омразата за разлика от бюрм. За какви екстремисти ми пелтечи Кирчо в бюрм самата държавна политика им е екстремистка то не трошиха паметници, плочи, гробове то не гориха книги.

119

Анонимен

преди 2 години

126 Също като комунистите. Тях и да ги заплюеш, обръщат и другата буза, но да си вземат своето. На всяка цена. Кокто се казва, майка си продават, в името на партията. ***. Те продадоха Вардарска Македония на Тито, по заповед на Коминтерна. Какво ми се правят сега на патриоти, а се гордеят с кэрвавата си стогодишнината си история.

118

Анонимен

преди 2 години

А имат ли натегачи като тебе, които да се чудят как да прецакат националния си интерес за да угодят на шефовете си в Брюксел?

117

Анонимен

преди 2 години

Македонската политическа пасмина надъхва народа си, от там идват екстремистките нагласи. Ние сме братски държави и трябва да се уважаваме.Браво на ПП, че правят първата крачка към бъдещи дипломатически отношения с РСМ.

116

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган от Кирил Петков.

115

Anonimen

преди 2 години

А пък нашите екстремисти се лъжат, че Китай кара болнично обзавеждане за Сърбия. А те карат със самолети над БГ оръжие.

114

Прожектор

преди 2 години

Българският премиер бе посрещнат в Битоля с лозунги и трансперанти на омразата.Нещата са от ясни по-ясни. Организатори на антибългарските провокации са антиевропейските и антиНАТОвски "Соуз на борците од Народноослободителната и Антифашистичката вона на Македониа"и нацистко-левичарската партия "Левица". Огледални образи на нашите проКремълски АБПФК и партии "Възраждане" и "Атака"!Говорит Масква !

113

Анонимен

преди 2 години

Кире, ще бъдеш свален с камъни ако се надупиш на Брюксел и решиш да приемеш Македония по бързата процедура.

112

Анонимен

преди 2 години

118 Няма да му е лесно, защото България и РСМ са в НАТО. Ако Сърбия му предостави територията си за агресия, ще бъде повторно бомбардирана.

111

Жоро

преди 2 години

Така, обективния анализ е това:България е бедна, малка и незначителна колония на САЩ, която в момента се управлява от глобалистката секта на С*оро*с и Клаус Шваб. Северна Македония, също както и Украйна, са държави "мръсни бомби", които са създадени от глобалистката секта и се използват за натиск върху България и Русия, Така че Киро Дислексията е назначен, за да прокара този натиск, и България да бъде унижена от САЩ, също както те използват Украйна за да унищожат Русия, иначе следват санкции.

110

Анонимен

преди 2 години

"Ние трябва да игнорираме екстремистите"...................Греда, мойто момче. Докато антибългарщината не бъде изкоренена, никакъв ЕС за Македония.

109

Анонимен

преди 2 години

Българите, които не искат да им крадат историята от 30 годишна държава били екстремистти. Киро пък е е джендърист.