26

руский карабал иди н

преди 2 години

Капитанът е демиталиризиран със сигурност, вече имаше опело в Севастопол за него. Дано не е имало някоя стара атомна бомба на кораба, че ще убият Черно море за 200 години напред.

25

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

24

Анонимен

преди 2 години

Мхм... 100%! Само дето ако бяха хохлите вече да са наводнили интернета с видеа на изстреляните ракети, както правят с всякаква друга поразена руска механика.

23

До 23 до 19

преди 2 години

А пусни тогава един линк от РИА новости където пише че гемията е потънала, като си толкова отворен. Нали това им е официалния новинарски сайт. ***

22

Анонимен

преди 2 години

Голямо надлъгване пада. Вече не искам да ни занимават с този цирк. Това е някаква пародия в която цял свят бълбука. По добре да се търси кой пусна КОВИД-19 и да се търси сметка за нанесени щети на цял свят.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе, троловете, какво слагате минуси - тенекето потъна вече, няма да го върнете, като блъскате минуси и пишете глупости... хахахах

20

Анонимен

преди 2 години

Бих използвал американската доктрина бомбен килим вьв украйна или операция светъл ден в ирак след подобно нагло нападение

19

Анонимен

преди 2 години

До Цъ - много си е суеверен джуджака даже, слуша на уше изпиления мозък Дугин и ходи по разни шамани да го "лекуват". Той затова е толкова неадекватен.

18

Анонимен

преди 2 години

Песков обяви, че ако продължавали украинските набези срещу руска територия, щели били да принудят да обявят война. Междодругото, ако проверите в РИА новости, няма новина че Москва е потънал. Само 2-3 изречения, че пожара е изгасен и го дърпат за ремонт. Затова пък какви ли не глупости. Информационната изолация в която държат руснаците е брутална.

17

Анонимен

преди 2 години

Тежка провокация изглежда.

16

Още още

преди 2 години

Още 2 крайцера им останаха. Ако потопят и тях - путин ще вземе цианкалий, а дугин ще получи инфаркт. А Жириновски вече умря.

15

Анонимен

преди 2 години

От началото на войната не сте публикували нито една официално потвърдена и подкрепена с доказателства новина. Нито една.

14

Анонимен

преди 2 години

Целият свят не са сащ и ЕС , ало . Зад Русия са всички талибани , муджихидини , Мадуро , Венецуела , Сирия , чанганайка , северна корея , Сърбия . И сега поеми дълбоко въздух - Китай , Индия и Пакистан , също и Бразилия. Та за кой целия свят точно говориш. Вземи погледни на картата колко територия стои с Русия. И най популярната дума на английски е made in China. Проблемът е много сериозен и ни чака много сопа , всичките. Бъди готов до края на годината да загубиш половината си спестявания.

13

Германец

преди 2 години

Нека добрите новини не спират :)

12

До 4

преди 2 години

Така е. Крайцерът МОСКВА е построен в корабостроителницата на украинския град Николаев и първоначално носи името "Слава".

11

Анонимен

преди 2 години

Укрите потопиха миноносеца Москва дето е построен в Украйна.

10

Цъ

преди 2 години

Лоша поличба за путин. Ама той не е вярващ!!! И никога не е бил!

9

Анонимен

преди 2 години

Кирчо орева орталъка за парите на черепа, ама укрите изплюскаха 700 милиона за два месеца. Ние така ще фалираме до една година Кирчо.

8

До 5

преди 2 години

Пропусна да прибавиш " руски" към екстрасенс... Няма да стане така! Путин Не е Осмият и Няма да донесе Нищо добро за Човечеството! Бог ще въздаде справедливост и за него!

7

Hoho_Boho

преди 2 години

Крайцер "Москва" потъна. И Москва ще потъне. И Русия ще потъне!!!... целият свят ги мрази