136

Анонимен

преди 2 години

Танче, Европа е рай за мигрантите от третия свят. БГтата им се налага да си скъсват *** от бачкане, при това ги дебнат на всяка крачка да не сгафят с политкоректността. Имам братовчедка в англия, юрисконсулт, омъжена за англичанин и знам какво пиша.

135

Анонимен

преди 2 години

Сега,въпреки, че през цялото време очаквах момента, в който ЕС ще се разпищи от бежанците, тази статия е ужасно ксенофобска. Нямали места да паркират, а децата не знаели езика им. Защо просто не си признаят, че нямаше как да се приемат милиони нови хора в ЕС просто ей така. И че цялата реакция на ЕС към войната беше грешна. ЕС така и не направи усилия да убеди страните да преговарят, пънеха се всичките как ще помагат с всичко, и ще учат децата, и ще вземат жените и т.н. И сега реват. Еми...

134

Анонимен

преди 2 години

Не искам бежанци от Украйна. Да си стоят там и да се борят за идеята. Тук-не! Да не ни пренасят войната, че ние сме много върли като ни подпалят. Македонската жилка още ни държи.

133

Грийнберг

преди 2 години

пращай насам повече Млади Бели Украинки, готови за Заплод!

132

Таня

преди 2 години

Европа е рай и винаги иска да помеогне на всеки. За жалост остналата част от света създава твърде много конфликти и предизвиква огромни тълпи нещастни хора да бягат през глава. Никой не се интересува от тях. Нито Путин, нито Байдън, нито никой. Имат си само Европа като блян. Като майка на целия свят.

131

Анонимен

преди 2 години

Къде са бежанците от Русия?

130

Анонимен

преди 2 години

Това са ***! Искам съпричастните да си ги вземат, а нас да оставят на мира. Няма бежанци от Русия, защо? Искам тези *** да се изпарят.

129

до 137

преди 2 години

Да, едната година писали писмо, следващата бягали със смъкнати потури, на третата ходили с турците и татарите на грабежи. Народец от погранични мародери. Славните гетмани, сечевики и подобни. Накрая Хмелницки ги скрил в Московското царство, за да не ги изколят до крак.

128

Анонимен

преди 2 години

'' от "Възраждане" свалиха украинско знаме от църква в Несебър '' ................................... това е интересно ... живея в западна Европа и НАВСЯКЪДЕ, всеки е окачил украинското знаме ... украинското знаме се вее от къщи, коли, лодки, кораби ... и никой не го сваля, защото всеки знае, че тук иде реч за битка между свободата и тиранията. Само в задунайска губерния, платените агенти на фашистка Русия определят дневния ред.

127

Анонимен

преди 2 години

Отново някакви комунистически медии на запад са надигнали глас.Искат да ни кажат по подмолен начин, че африканци, афганистанци и араби ще се интегрират в техните държави без проблем, дори ще доъплнят генофонда и ще помогнат за демографията, а белите европейци християни от Украйна с образование и професии нямало да се интегрират.

126

Анонимен

преди 2 години

Зависи от държавата. Ако е такава, която е в демографска криза, като нашата, те са само от полза. За по-гъстонаселените държави наистина би било проблем. За Бъглария те са дар.

125

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 2 години

Писмото на Запорожките казаци до турския султан и ще разберете защо Путин никога няма да победи украинците.

124

Афганистанец

преди 2 години

А у нас в Афганистан защо не идват украински бежанки?Верно нямаме море но имаме планини...

123

Анонимен

преди 2 години

Да живее Русия! Вън украинска и-з.ме.т от България!

122

115

преди 2 години

До СпокоНе мога да разбера в кое си по-силен?! То ли в българският, то ли в прогнозите...

121

Анонимен

преди 2 години

До 131 Трябва да включиш в условията и минала преглед за венерически болести. Иначе ще ти излезе солено удоволствието.

120

Ако сте Украинка

преди 2 години

до 25 години, до 50 кила, поне 168см висока, с дължа руса коса и снежно бяла кожа, давам 45 квадрата жилище в софия срещу 2 кексуални услуги на месец!

119

Анонимен

преди 2 години

Абе приемете си ги дома и да не ни дуднат. Ама устройват ли ги вашите бедняшки домове? Има да се оплакват, че само един кинеф за 10 човека. Ама да не се обидите?

118

Анонимен

преди 2 години

Когато Европа я напъплиха 1,5 млн. pezняци, нямаше проблем, а сега белите християни били проблем! Ще дойде време точно украинците да спасяват Европа от челобитниците и да им режат зелките!

117

Скоро ще има

преди 2 години

Бежанци от Русия! Стотици хиляди бягат отрежима на Путин! Днес са излетели десеткисамолети от цялата страна!