64

към Нинова

преди 2 години

Излизайте от коалицияа докато е време! Напрежнието расте всеки ден! Над 60% от хората неодобрват това правителство и накрая ще бъдете изгонени с камъни!

63

Нищо ново

преди 2 години

До Наше оръжие там: Това трябва да е работа на Гебрев, но той без б'ой няма да си признае. Честен човек, откъдето и да го погледнеш. Толкова честен, колкото може да бъде един търговец на оръжие.

62

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе износ на оръжие или боеприпаси за Украйна има. Украйнците изобщо не ги интересува кой им го доставя. Дали е Гебрев или Мебрев, или 28 европейски държави- все тая. Важното е да имат оръжия за да гърмят по руските агресори- фашисти!

61

IQ 3.14

преди 2 години

До Анти Тяло от трансимпекс и другите ВТД със сигурност.

60

Наше оръжие там

преди 2 години

Тъй както си мислим,че не доставяме оръжие за Украйна, по руските новини на 11.04 показаха изоставени от украинците оръжия край град Мариинка (близо до Донецк), сред които и заряди за гранатомет, от производствените номера на които се вижда (според говорителя) че са произведени в България. И то с коментар, че такива са се доставяли масово. Ето какво се чете на етикета на един от тях: CP-92 NBL-62 10-21-18 а под линия: 10-10-18 ,като първите десятки и горе и под чертата са в двойна окръжност

59

IQ 3.14

преди 2 години

шизаците запускат браузери и скачат на амбразурата да вардят имиджа на браЦката дръжава... лошите 0краинци, добрите чеченци и миротворците от сирия...жалка работа, целия цивилизован свят ни се смее и ни сочи с пръст. а ние в стойка къци пееме "красная армия всех силней" . после боко изгонил малкото мислещи в чужбина ... читалищна работа

58

Анти Тяло

преди 2 години

Нинова ли се оказа най-трезвият политик от Американското ИГО???

57

Праведен

преди 2 години

Не изнасяте, верваме ви, до следващия път !

56

Дребна подробност

преди 2 години

До Анонимен 55: Преди да о'плюваме Нинова да помислим малко повече. Корнелия Нинова не е казала, че от България изобщо не се изнася оръжие. Оръжие за Украйна не изнася българската държава, а частници (като Гебрев например) може и да изнасят, макар че сигурно по заобиколен път. Анадънму?

55

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 45 Ти неска хапчетата май си ги пропуснал...Я да ги пиеш първо и тогава да коментираш.

54

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 52: Спести ни тия г'лупости по опорната точка "Всичко срещу Русия". Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. Стрелят с ракети с касетъчни заряди срешу мирното население, ето, това е престъпление.

53

Анонимен

преди 2 години

Военните заводи в България (или повечето от тях) не са спирали да работят. Хич да не е, обаче джепане произвеждат. Е къде го изнасят? Нали не си мислите, че е само за Пакистан или за Африка? Поне 70% от джепането по неведоми пътища отива за Украйна. Това е бизнес- производство, търговия, печалба. Няма да пращаме за Украйна, ама друг път! Не вервайте на импексова!

52

Анонимен

преди 2 години

И без да изнасяме оръжие украинците преквалифицираха най големия руски кораб в Черно море на подводница.

51

Анонимен

преди 2 години

Който чака да види писмен документ за плащане от украинска фирма, твърди, че не изнасяме оръжие за Украйна, то и за Сирия сигурно не сме изнасяли. Бях забравила че едни танкове подарявахме на Македония.

50

Моряците ни свободни

преди 2 години

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, вече са слезли на сушата и се готви тяхната евакуация. Слава на Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

В Украйна руските фашисти убиват целенасочено деца и мирни жители ,а тази па тка се продава за копейки

48

Анонимен

преди 2 години

Корни оставка некадърнице.по неотложност

47

Анонимен

преди 2 години

deep *** е тая и всички зад и около нея. България е пълна с путинофил поради което ще мизерства дълги години още.

46

идея

преди 2 години

танковете ги дадохме на македонците, оръдията - на скраб....да им дадем магарешки каручки с картечници, до там все ще издаянят, ако не умрат половината магарета по пътя

45

Анонимен

преди 2 години

Корни столетницата време ви е за пенсия