108

Караибрахим

преди 2 години

Ако не успеят в Украна,ще трябва да сменят герба на Русия.Ще трябва на двуглавия орел да му резнат едната зелка.та ще имаме двуглав орел,ама само с една глава.

107

Дрът Пърч

преди 2 години

Корупцията унищожава държавите. И на изток и на запад. Пощада от нея няма!

106

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

105

А нашите путинисти

преди 2 години

Само се облизват ! Ония си живеят на запади им дреме за нашите цървулковци,а те ПУТИН,та ПУТИН ! Жалки душици !

104

misho

преди 2 години

Независимо , че имам определени симпатии към руския народ , това е факт неуспорим. Руския народ няма нищо общо с това, той просто се селфва с яхтите на свойте богаташи и още не разбира какво му готвят . Българския също не е в час. Но да се спират балети на Чайковски, Стравински и мн. други е истинска простотия. Да живее новия ред

103

Анонимен

преди 2 години

Руския комунизъм премина в руски фашизъм.Развиват се .

102

Анонимен

преди 2 години

Направо всички роднини на режима в съвецкият съюз, които живеят на Запад да ги изгонят.

101

Руснака

преди 2 години

Защо тогава САЩ изпраща толкова оръжие за милиони долари на Украйна много се интересува от нея или има САЩ други намерения

100

Георги

преди 2 години

Да имаш всички възможни ресурси, да ги имаш в неограничени количества и в същото време държавата да ти е ***, а хората голтаци и въшльовци...

99

Анонимен

преди 2 години

Внуците на Путин са наполовина холандци.

98

Анонимен

преди 2 години

Умирам за руски коли, руски телевизор както и свободата да си изразявам мнението като ходя в Русия, возя се само в руски самолети те никога не падат.

97

Q

преди 2 години

Дъщерите на Путин са в Русия и там и дветет работят..едната е в областта на медицината ,другата е в науката към МГУ..Да ,на Песков дъщерята е на Запад..тя е свободна гражданка минала е 18 години..

96

Анонимен

преди 2 години

Навка е талант, ама е супер грозна. Срами красотата на рускините.

95

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 И какво като Навка е олимпийска шампионка?Благодарение на това,че е съпруга на Песков,тя получава протекции за шоута,постановки не лед,канена е в различни шоу програми като член на жури.Всичко това е добре заплатено.Знаеш ли колко олимпийски шампиони по фигурно пързаляне има в Русия?Дали всички те са доларови милионери?

94

Quo Vadis Domine????

преди 2 години

Това не е нищо днес което се пише за руската кремълска олигархия.Днес и самите олигарси/не само децата им/ са попили от западната ,,западнала'' култура,и знаят да пазят поведение извън границите на ,,федерацията''.В сравнение с началото на 90-те години,когато същото това съсловие се разхождаше по централните улици на Ривиерата с анцузи и маратонки ,,Адидас'' и претъпкани сакове с долари.В модерните бутици там изпадаха в ужас в момента на плащането в кеш.Милиони джобни/дневни/ в сакове-портфейли.

93

Възраждане на Атака

преди 2 години

поредната империалистическа лъжа и провокация, сигурно е на Дойче Веле ... а истината е, че децата на Кремъл живеят скромно в Русия и се борят ден и нощ срещу прогнилия запад, и ние се борим срещу прогнилия запад. Още малко и ще падне заветния хълм !

92

анонимен

преди 2 години

Лъжа,лицимерие и безочливост са характерни черти на тази част от руското общество.Те себе си смятат за бохема,елит,богопомазани и откровено презират простолюдието.Такова очебийно и стряскащо социално разделение на бедни и богати като в Русия не може да се види почти никъде по света.

91

Анонимен

преди 2 години

Др. Нинова е същата лисица,като бтатушките от Москва. Сладурана недо.....

90

Анонимен

преди 2 години

Да заповядат в расистка Британия, англичаните знаят как да ги оправят, със сигурност ще им покажат много пъти колко са нежелани с намеци и игнориране. Ама и те са интересен народ, цял живот някой им заема работните места и им пречи, а така не разбраха тези хора, че всеки сам си е виновен за проблема. И натискат се горките на помощите, раждат в несвяст, защото чужденците им заели работите. Ах, тези островитяни.

89

Защо ли е така ?

преди 2 години

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?