414

Благородник

преди 2 години

Най-големият благородник на нашия век - товарищ Путин , "благородно" избива украинци и "благородно" разрушава създадените от цял народ благини ! Колко благородно !!! Тоя май наистина се е побъркал !

413

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Май благородните цели !! Дано гори в ада той и всичките му фенове . Огън да ги гори до 4 поколения и само за това да си спомнят . *** червени , нацията ви да изчезне дано

412

Зозо

преди 2 години

Мордорското джудже е напълно откачено. Живее в собствен свят отдавна :))))))))))))))

411

ГОЧО

преди 2 години

БЛАГОРОДНИ ЦЕЛИ С ДИВАШКИ МЕТОДИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСТИГНАТ! ТОЯ УЖ Е ОБРАЗОВАН/ЮРИСТ/, ПЪК ГОВОРИ ПРОСТОТИИ-ТОЙ С ДРУГИ ДУМИ НИ КАЗВА,ЧЕ ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВА,КОЕТО Е НЕПРИЕМЛИВО.

410

неграмотен

преди 2 години

Путин преписал речта на Хитлер и мисли че сме забравили.

409

Б@си

преди 2 години

До БХК - попитах клоун такъв русофилски защо не са модерно въоръжени? А "компетентните" журналисти колко са "компетентни"? Като Стивън Сегал или още по "компетентни"? И откъде накъде Путин ще заличава независима държава за да я "лекува" от измислен нацизъм? Защо "мислителю" украинците посрещат така "весьолъйе ребята" с танковете? Не трябва ли да ги чакат с отворени обятия? Я спри да агресираш и води нормален диалог, ако искаш да те приемат нормално, а не като т/рол!

408

Б@си

преди 2 години

До До Форисън Хард - това е "вездесъщия" Мел Гибсън, IQ 3.14 и т.н. Боец на "тихия фронт". Не може да отговори на повечето въпроси и за това почва да пише под няколко ника. "Стила" на неграмотен и арогантен русофил го издава, но хаирлия да е.

407

благородна работа

преди 2 години

Руснаците са много благородни масови убийци. Извършват кланетата и от благородство обвиняват жертвите че са извършили клането.

406

БХК

преди 2 години

До Б***сиПалячо вземи се образовай малко и виж как и ВВС и СНН и Тайм имат милиони репортажи за нацистките формирования, които са около 40% от армията на украина. И след това почни отново да словоблудстваш. Достатъчно американски и журналисти и други авторитетни личности показват какво вършат тези на собствените си хора.

405

Анонимен

преди 2 години

Московската красавица се подиграва.

404

Б@си

преди 2 години

До Обективен 449 - а ти какво защитаваш? Благородното убийство на жени и деца от реските военни? Благородните изнасилвания и грабежи? Борбата със странно невъоръжените "нацисти" от Украйна? Зад всичко това наднича озъбеното лице на Руския империализъм загубил и последното човешко. Защитаваш психопата потопил в кръв Украйна с измислен повод за да заграби ресурсите и и наричаш нас "майцепродавци"? Какво ти дава моралното право за такова обръщение?

403

Анонимен

преди 2 години

Русофила ще приеме обидите от руската лелка Мутрофонова и ще каже,че Българя требвало наистина да се сведе до Софето, те са си такива :))) Ако ги питаш, що не искат да ходят в матушката си, почват да въртят зъркелите като ненормални, почват да заекват също и разбира се почват да обвиняват всеки за всичко, само да избегнат въпроса който си им задал.......хахахаха :)))

402

анонимен

преди 2 години

Много благородно е да убиваш деца и беззащитни цивилни. Путин е чудовище в малки размери,което скоро ще умре,заедно с кървавата си Русия.

401

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 458 - Благодаря! Ето това е истинското лице на българския русофил. Като сме тръгнали така, Плоещ, Руси и София - не са ли били и те "винаги руски"? В кръвчицата ви е да бъдете предатели. Разбира се, кога е за "братушките" може. Пък те, ще ви погалят с нагайката по вратлетата. Жалка картина.

400

Анонимен

преди 2 години

Какъв цинизъм и безочие !? И сега като завърши успешно операцията и в новата Украйна ще започнат да обичат путинизма и няма да има националисти...Кой кого лъже ? А малко по-рано казва , че "Случващото се в Украйна е трагедия"...

399

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 471Той разбива живота, какъвто и да е той на милиони украинци, разбива живота и на руснаците :)) Добър коментар от твоя страна :)

398

Анонимен

преди 2 години

Има страхотен анализ по темата на сайта на РТ. И там се обяснява, че тази война е резултат от разпадането на СССР, което е станало безкръвно тогава, но най-вече защото е отнело 30г на разпадналите се страни да се еманципират достатъчно, а Русия да повярва, че СССР го няма вече. И сега, когато най-сетне това е очевидно, те най-накрая реагират. Много е добър анализът, препоръчвам.

397

Анонимен

преди 2 години

разбира се най-вече благородни, а всички украйнци са им благодарни ... *** на гости на баба ти

396

ЛоШо

преди 2 години

Този тиранин върна Украйна 50г назад, а Русия 200г назад! Не му беше на Света достатъчен този ковид, че сега тази специална операция разказа играта не само на тези две нации ами на целия Свят! Дано има възмездие скоро за тези престъпници!

395

Анонимен

преди 2 години

Това е грехота, което силните правят за пари и власт! Заради игрите на големите са разбити хиляди съдби и на руски семейства включително! Много благородно! Господ вижда!