128

Анонимен

преди 2 години

Много са се загрижили, за Путин, нали знаете, че той не управлява сам. Много сте наивни.

127

Анонимен

преди 2 години

Eл ка се чува директно с Путин и видиш ли той й казал колко е разочарован.... смех... веднага може да се познае, че това е спусната статия, просто няма стандартните правописни грешки дето прави Ел ка и другите сайтаджийчета от днес бг

126

Стига глупости!

преди 2 години

Руснаците стига са жалили украинците! Там няма невинни. Да пускат бмбардировачите да тъкат бомбени килими из областните градове, да ги мятат както си знаят и за 9 май ще са на полската граница.

125

Ужас

преди 2 години

Кой го каза той ли?!стига с тези фейк нюз.

124

Ти не безпакойся...

преди 2 години

...ТОВАРИЩ ПУТИН ...ЕТО ТОЛЬКО НАЧАЛО ТВОИХ РАЗОЧАРОВАНИЯ , А БУДЕТ ЕЩО МНОГА...

123

Анонимен

преди 2 години

В такива статии , първо се чете източника. Разбира се, не е по-различно от британски или американски.

122

Б@си

преди 2 години

Всъщност, Путин мени в движение целите. От - ние никога няма да нападнем Украйна - през ние ще демилитаризираме и денацифицираме Украйна - до настоящия момент, в който заяви, че всъщност воюва с Америка и НАТО за да спре разширяването им. Дали може да се вярва на човек който очевидно е предозирал с власт и почти сигурно вижда себе си нещо като Бог? Не съм сигурен, че за този човек са валидни общочовешките ценности. Според мен, отдавна е приключил с човешкото. Лоши дни и за Украйна и за Русия!

121

Анонимен

преди 2 години

Статията лъха на измишльотини.

120

тТт

преди 2 години

Продължавам да твърдя, че скоро Путин ще бъде ликвидиран от обръжението си. Няма как КГБ, сега ФСБ, да го остави да се проваля така идейно, политически и военно. Толкова полиляна техника, толкова погубени млади момчета, вече 10-тина генерали около Путин са ликвидирани, а уж за седмица-две щяха да превземат Украйна. При следващ провал на готвения щурм в Източна Украйна е аут според мен. Старите карди на КГБ няма да го оставят току-така...

119

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с Русия ами си гледайте нас... български ***. Русия е като влак - спира и пак тръгва. А тук сте като патки или *** както беше казал един ваш светъл ум. Още не сте се справили със щетите от земетресението в Стражица преди 40 години

118

Ха-ха-ха

преди 2 години

Имам чувството че дори Русия тотално да загуби, тука пак ще си пишат колко са велики и как това бил планът им и че просто са избили фашстите и затова се оттеглят.

117

Към авторката

преди 2 години

Той лично ли ви каза че е разочарован ?

116

Монетаров

преди 2 години

От русия *** за зеле не става просто защото са некадърници. Единственото руско което ползваме е евтина топллина енергия добита от техния газ.

115

Анонимен

преди 2 години

Най-голямо удоволствие, ще ми достави, да изкарат французите от Азов стал, преди изборите в неделя, за да видим Макрончо, родшилдовото банкерче, как ще спечели изборите.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези шефове, които не бъдат убити от украинците, ще бъдат ликвидирани от Путин след края на войната, а може и преди това. Защото са го подвели и те за него вече са предатели. Не че той не е искал да бъде подведен.

113

Шоп

преди 2 години

Аз четох че Байдън бил много разочарован от ЦРУ че Русия не започна военната операция на 12 февруари а чак когато те решиха. Четох още че изненадващия шах мат ход на Путин да продава руските суровини в долари също не го били предвидили. Сега европейските спътници как ще ги извеждат в орбита ? Ще трябва да плащат на Роскосмос в рубли. Пък рубли няма ще трябва да ги купуват от руската централна банка. Пък тя ще реши колко да е курса. Ами титана за самолетите Еър бъс същата работа.

112

Въпросче

преди 2 години

Е как ше отказали долара, днес правих поръчки от китай, имам сметка в долари и приемат с охота.

111

Анонимен

преди 2 години

В желанието си да направи бай Дън възможно най-доволен и щастлив, Европа пое цялата тежест на войната с всички екстри, пък сега обвинявайте Русия, че инак задокеанския байчо ще ви се кара строго.

110

Анонимен

преди 2 години

До ZZ top "и това виждам аз." ВЕрно? И къде го "виждаш" това? Кажи една страна в ЕС, на която населението да "застане зад Пууутлер". Дай примери.

109

Въпросче

преди 2 години

Кво стана китайците и индийците приеха ли рублата като средство за раплащане или чакат да видят първо кой ше победи?