24

Мишо

преди 2 години

Не бъдете бездушни и не завиждайте на тези хора, че са ги настанили в хотели. Хората са останали без дом, семействата им разделени, мъжете може никога да не ги видят.Това, че имат подслот и търсят детска градина, за да работят е похвално. Да не говорим, че повечето украинци са с български корени. Те са наша кръв.

23

Анонимен

преди 2 години

Хитреци, уж на добра воля приемат, после държавата да плащала...сметка без кръчмаря! В чужбина само по хотели ги настаняват, нали!?

22

Тарикат

преди 2 години

Значи, то си го знаем, че "Лакомо ддупе - кръв аака". Нашите супер-хотелиери потриваха потни кунки в очакване да ги залеят с пари около украинците. Нали не сте допускали и за секунда, че те са самаряни искащи да помагат? Просто сметките им излязоха грешни.

21

Ели

преди 2 години

По принцип защитавах украинците, но... Как така за техните деца има места в детските градини, а за българските деца няма?! И то от години няма места!

20

Анонимен

преди 2 години

Алчността на бг хотелиерите е безгранична. Проблема си е техен щом икаха да спечелят на гърба на бежанци така има се пада - лоша карма . Велика германигя ги настанява в лагери от контейнери ние по луксозни хотели .

19

Анонимен

преди 2 години

До Нали събраха - Да,събраха, но тия пари са за американското ВПК, което ще "дари" още оръжия на укрите.

18

Българинът

преди 2 години

Като дължи, продава каквото има, накацват го държавни и частни съдебни изпълнители - лешояди и му изпиват кръвчицата. Тия украинци с луксозните колички да почват са ги продават и да даряват парите на съотечествениците си. Или да се връщат в Киев, там е тихо и мирно, джонсъна и зеленския си се разхождат по улиците.И стига с тия хотелиери, пак ние бедните българи ще им плащаме оборота!!!

17

ООН на гъби

преди 2 години

Аз лично, ако разбера, че в хотела, в който обмислям да почивам лятото на морето има украйнски бежанци, ще си анулирам резервацията. Не защото искам да правя гадно на собственика, а защото нямам желание да деля една сграда с тези ненормалници.

16

За бежанците

преди 2 години

бежански лагери, както е по международните правила. Курортистите да си плащат почивката. Пуснахте ги като поканени гости и сега никой не знае кой с какви намерения е влязъл. Алчните хотелиерчета да си берат дертовете.Няма закон, с който да настаняват гости и после държавата да им плаща.

15

Z като в naZi

преди 2 години

Митрофонова одобрява секцията с коментари.Добро пожаловат

14

Парите са грях!

преди 2 години

Парите не са всичко в живота. Блажени са хотелиерите, които ще се освободят от робинята на Златния телец. После ще им е лесно, сиромах човек не фалира!

13

Тъй

преди 2 години

като места в ясли и градини няма и за българчета, много ми е интересно от тук нататък какво правим.

12

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, много хотелиери ще фалират а много българи ще загубят работа и места в детскиградини. Ама няма как - трябва да се усигури малко лукс на украинците, както повелява чорбаджията херо.

11

Мдаа

преди 2 години

Може да испадне някое евтино хотелче на промоция от фалирал собственник

10

Нали събраха

преди 2 години

10 милиарда оня ден. Или тия пари ще са за ново оръжие.

9

man

преди 2 години

Не трябва да има ненаказано добро, поредно доказателсво.Утре може жените и децата ви да са в това положение, няма нужда от такава злоба в коментарите.

8

Имам бял спрей

преди 2 години

Видя ли беден украински автомобил и му драсвам едно Z - да си знаят че не са дошли тук на курорт

7

Говорит Решетников

преди 2 години

Да ги вземат като заложници докато някой плати за ол инклузива им! Така както бандеровците взеха за заложници нашите моряци! Хотелиерите да искат търсят пари от държавата, американското посолство и от самите "бежанци", каращи джипове за стотици хиляди левове!

6

Чакам фалити

преди 2 години

Моля се да фалират колкото се може повече алчни хотелиери по морето

5

Една година

преди 2 години

Герб не е в власта от календарна година. Стига сте им повдигали трупа. Тая коалиция е Антихриста за България. Хотелиерите пък нещо ще им се изкривят тънките сметки.