51

Kiro

преди 2 години

Quickly back home to Canada! Бързо обратно у дома в Канада!

50

опетков

преди 2 години

До Анонимен Малка поправка. Искаш да накиснеш Костов, но неговото правителство приключи през 2001г. След това е "царят" от 2001 до 2005г.

49

Анонимен

преди 2 години

Киро батерията. Хахахаха

48

Да колим руснаците

преди 2 години

***/vityzeva/53749 (с надписи на английски) Смърт за руснаците. Дойде време е за кървава жътва. Смърт за всички руснаци! Всички ще бъдат убити - за Буча, за Киев, Ирпен, Мариупол. Tруповете и мъpшата им ще лежат край пътищата и ще ги разкъсват кучетата. Руските майки ще ги чакат, но тези мpъcници никога няма да се приберат, защото ще бъдат в ада!

47

Има

преди 2 години

Има една китайска поговорка: както и да се въртиш *** ти е винаги отзад. На както и да се усмихва, баламосва или заблуждава целия кабинет е цирк от некомпетентни и направо смешни хора. Но има и опасни, като Асенчо далаверата. Е има и развлекателни като мажоретка на Лена. Тя като говорител е дупе, но като дупе е фантастично.

46

опетков

преди 2 години

До Джибри Една малка подробност. Сегашният екип на БНБ няма нищо общо с фалита на КТБ, защото те бяха избрани след това. А каква е гаранцията, че партийното мекеренце Гюров няма да изпълнява заповедите на назначилия ги простоКиро? Той е един господин Никой в банковата система. Авторитет нула.

45

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха пет снимки с кого спял Бойко и какво му имало в шафа и народа изкрейзи от завист. И се започна. Най-големите тъппаци си гласуваха за Слави. Тези дето друсат гюбеци по концертите му. Те понеже се кефят на куку бенда и си мислиха, че и парламента е нещо такова. Най-наивните за ПП. Там ги залъгаха Харвард, марвард, завод за ел коли, всичко празни приказки. И сега берем плодовете на неграмотният народ. Изгубена година. Дано още от утре разтурват софрата. Че много време и пари губим. Милиони.

44

Ха!

преди 2 години

Само така, момче! С една мини пресконференция унищожи всички опорки на Слави и се изкара и по-големият джентълмен. Лисица си ти, Кириле. Много му се кефя.

43

Заплахите не минаха!

преди 2 години

Заплахите и старите КГБейски и ДС номера планирани от Бащата на Просто Киро който ръководи цяла мрежа от бивши ченгета работили в страната и чужбина не минаха! Просто Киро заедно с любовницата си изпълняват безприкословно даваните съвети но явно срещат вече отпор защото кражбите стигнаха върхове и държавата е оставена на санитарния минимум с Резерв в БНБ 4,7милиарда т.е само на 200милиона от признаците за фалит на държавата.За това е и провала да се емитира дълг от 1Милиард.Не се намериха балами

42

Анонимен

преди 2 години

Продавача на мляко и корнелия ще стиискат властта докато има милиарди за крадене!!

41

Анонимен

преди 2 години

До анонимен"Много финансисти и банкери се изказаха много положително за настоящия гуверньор на БНБ, така ,че той е най-добрия вариант." Пълни глупости, оставя банките да правят каквото си искат, позволява да се увеличават таските безконтролно, ниските лихви по ипотечните кредити задълбочават с кризата на имоти, и много много други проблеми в колосален мащаб.

40

.

преди 2 години

........................................................................................................................................................................................................

39

MaйMyнaтa

преди 2 години

Недоносените eднoклeтъчни кoпeлeтa, които гласуват эа промяната, e6axa мaйкaтa на таэ държава.

38

Изхождане

преди 2 години

Партията на Дългия ИТН е Троянски кон на ДПС в правителството. Дългуча е в симбиоза със СИК, ВИС, Държавна сигурност, тоест мафията. ДПС е мозъка на мафията. Тиквата е поставено лице да служи на тая мафия и именно това правеше 12 години.

37

анонимен

преди 2 години

Много финансисти и банкери се изказаха много положително за настоящия гуверньор на БНБ, така ,че той е най-добрия вариант.

36

Д-рНиколай Михайлов-

преди 2 години

Разочарован съм от Кирчи! Пълна скръб! Голяма лъжица се оказа за инак кривата му уста поста ПРЕМИЕР?! Не мога да разбера..кой го подлъга,кой му пусна мухата,че може да е премиер!? Пълна отврат! Кирчо,*** си с мир! *** при Линдя да помагаш за тортичките...за друго не те бива!

35

хх

преди 2 години

Кире, сега арестувай пак Тикввата иначе рейтинга пада!

34

Въпрос

преди 2 години

Какво има да протакате? Да отиваме на избори. За БНБ не може да решите, заради Слави! За Украйна, заради БСП! За Македония заради Радев. За АПИ да им се дадат пари да оправят някоя дупка преди да се избием, заради враждата. Ама вие не може да вземете ЕДНО решение за ЦЯЛА година. Разтуряйте седянката и не ни губете времето. Парите за възстановяане не са дошли, а плана ни беше одобрен ПОСЛЕДЕН. Вие сте срам и позор с тази коалиция. Махайте се веднага! Преди да ви изгонят хората с камъни.

33

Джибри

преди 2 години

Петков е прав за КТБ. Ако надзора на БНБ си гледаше работата както трябва, КТБ нямаше да се случи. Но се случи. Щото както всичко в държавата, така и надзора на БНБ беше сложен там "с връзки" и по политически заслуги, а не да си гледа работата съвестно и отговорно. Напротив - той трябваше да се помага на "наш'те хора" (тогава - Цв. Василев и Д.П.), и да не позволява на тези, дето не щат да "помагат" (разбирай да дават) да се развиват. И сега с Каримански май пак така ще стане...

32

?!?

преди 2 години

След куп празни фрази от празната глава на тоя. Единственият смисъл който успях да изведа е , че тоя Гюров се оттегля. За да не разцепи вече разцепената коалиция. Това което каза разбира се е просто, просто. Ама това е!