26

Анонимен

преди 2 години

Запознах се с доста украинки във Варна и всички казват че тук им харесва и нямат никакво намерение да се връщат обратно.Тук им било много хубаво в България.

25

Анонимен

преди 2 години

*** са клон на БКП. Колкото БКП с измиращият си електорат може да стане първа политическа сила, толкова и ***...

24

Представете си

преди 2 години

Сирийските бежанци в лагерите ни/има майки с деца/,ако вземат да съдят държавата за дискриминация,дали няма да спечелят делата?С какво животът на украинските деца е по ценен от този на сирийските?

23

Анонимен

преди 2 години

Българите тепърва ще разберат каква из мет са прибрали в държавицата. Не че ме е грижа. Най ме кефят михлюзите дето настаниха в 4-5 звездни хотели украинки. В началото на сезона хотелите им ще са за основен ремонт. Друг е въпросът, че няма да могат да ги изгонят от там.

22

Анонимен

преди 2 години

Ей как пък можаха да дойдат точно украинци в България... Те мразят путинофилите и ще ги бият...

21

До 23, 24 и 26

преди 2 години

Очаквам да направите "Възраждане" зорлям първа политическа сила още след 2-3 месеца.

20

Анонимен

преди 2 години

Украинско семейство в офиса на А1 настояваше да им птедоставят безплатен телефон, с безплатна карта и пакет безплатни минути в роуминг, защото те били бежанци от войната и имали роднини в Киев с кото искали да се свържат.... А сирийците ги държаха в лагери и им взимаха телефоните и парите.

19

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа, ще бият путинофили много лошо... Ей това да си путонифил... не е лесно...

18

Анонимен

преди 2 години

През последните 2.5 седмици минавах румъно-българската граница през 6 различни места; ходих за лечение до няколко клиники там. искам да ви кажа, че колкото украински Q7-ици на 'бежанци' видях за тези по-малко от 20 дни, не вярвах, че въобще ще видя за целия си живот. имаше щастливи двойки, правиха си селфита на ферибота, говореха си за бизнес със желязо и приличаха на ексурзианти. значи, ако не го бях видял 12 пъти подред, може би и аз щях да вярвам на американските купени медии.

17

Анонимен

преди 2 години

Очаквам украинците да не цепят басма на путинофилите и да им разкажат играта. То и без това тролиата дето така яростно защитава Путин е на средна възраст 85 г...

16

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите ще патят от украинците... Като гледам колко са наплашени в коментарите...Ей свърши животът за вас... Свърши тролският труд... Украинците са добри IT специалисти и ще ви издирват един по един и ще ви правят на кайма...

15

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите разбира се, че няма да са доволни. Украинците както са им набрали и ще ги правят на мармалад...

14

Безотговорно!

преди 2 години

Това ще създаде много, много проблеми. Има един основен принцип - БЕЗДЕЛИЕТО РАЖДА ПОРОЦИ. Въпрос на време е тези хора да започнат с нацистките си изстъпления. Мен ме е страх от тях. Изключително нагли са с нас.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе украинките не искат да работят на полето а да си почиват край морето.Те само това правят по цял ден се разхождат напред назад и разглеждат основно.

12

До Бъдете бдителни

преди 2 години

Моят работодател обяви 300 работни места +безплатна квартира в хотела си/много от колегите са на квартира и никой не им я плаща/,познайте -поискаха заплати 1/2 по високи от нашите,и...нито една не започна работа.

11

ВНИМАНИЕ...

преди 2 години

ЩЕ ПАТИМ.

10

Бъдете бдителни!

преди 2 години

Колко човека от тези 100 000 са попитали къде се намира бюрото по труда? Защо не се включат от държавата за работа в селското стопанство - тази пролет има нужда от работна ръка на полето?!? НЕЩО МНОГО ВАЖНО - има ли разследване от ДАНС кои от тях имат връзка с украинските нацистки организации? ДАНС следи ли тези хора? ДАНС може ли да каже дали украинските нацисти са планирали терористични операции в България, които да припишат на Русия и така да се опитат да включат България във войната.

9

Ужс

преди 2 години

после се чудете кой прави шествия в градовете в помощ на украйна

8

Анонимен

преди 2 години

По принцип с това темпо до октомври в България ще влязат един милион украинци.Тоест населението на България ще се увеличи с един милион.Това означава край на демографската криза и покачване на населението.

7

мизерници

преди 2 години

тия че свикнат на аванта после нема гонене