206

Анонимен

преди 2 години

Руския башибозук да спазва правилото, там дето си вадиш леба, да не си вадиш голямата работа!

205

Анонимен

преди 2 години

До До тази сутрин! Тази цифра не е потвърдена отПесков,лъжеш! Потвърдената от Запад цифра -данни от Германия и САЩ за загубите на руската армия - според тях са между 7,5% и 15,0% .Ти откъде измисли това? Пък и лъжеш,че са данни на Песков!

204

Анонимен

преди 2 години

И как се прави оценка на бойни действия от разстояние 10 000 км.? За реална такава по-добре анонимния служител на Пентагона да посети бойното поле.

203

Анонимен

преди 2 години

Укрите са си направили готино сафари с руските племена !

202

ДЖАВЕЛИН

преди 2 години

Вече над хиляда Панцера ги отворих, като консервни кутии. Чакам още!

201

Анонимен

преди 2 години

Тука само пропангадистите си поставате аре оставям ви да се надлъгвате сами колко е велика русия то и вие не си вярвате като свърши войната пак ще си пишем

200

До 238

преди 2 години

Укрите и бандерите ще ни освободят от русофилите. Йееессс!!!

199

Марико

преди 2 години

Украйна това е целият свободен свят.не го забравяй Джеки!

198

Как ви звучи

преди 2 години

цитат от текста по горе: "Говорилият при условие за анонимност служител не посочи колко военни подразделения са понесли толкова значителни щети." На мен не ми звучи много ясно казано.

197

факт

преди 2 години

тогава украйна е загубила 50%?

196

иво

преди 2 години

ВОЕНАЧАЛНИКЪТ ТРЕБЕ ДА Е В ПРЕДНИТЕ ПОЗИЦИИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ! А "ПУТЪО" К Ъ Д Е Е ?

195

Марико

преди 2 години

Още една две такива малки за русия войни по изтока,кавказа и запада,и ще поръчват русенско варено и туршия от България пак.Даже ще се молят да им купуваме миризливата газ за чушки и домати.

194

Кривондел

преди 2 години

До 219"Доларът няма повече да е световна валута, както и еврото".Руснаците не могат да изтеглят валутните си спестявания. Дават им ги в рубли. Толкова по темата. А вие си обменете парите в рубли. Наградите Дарвин не са случайни.

193

Fallschirmspringer

преди 2 години

Това е стар бандеровски похват.Връзвали ,около дърво няколоко човека,одирали ги докато са живи гърбовете им до кръста,а свляклата се кървава кожа стигала до коленете.Наричали го ,да разцъфне цвете.Така,че нищо ново под демократичното и евроТейско слънце.Били толкова отвратителни в действията си,че чак еСеС с презрение се отвърщавали от тях

192

До 223

преди 2 години

Това не са войници, това е башибозук, събиран от кол и въже. Без дисциплина и морал, изнасилват, грабят, убиват. Това е манталитета на руския народ и на Путин.

191

До тази сутрин!

преди 2 години

Унищожени точно 21783 руски солдати!По данни на самото руско контраразузнаване!Потвърдено и от Песков!

190

FenIX

преди 2 години

Руската "специална операция" се оказа пълен провал. Голямата цел беше бързо и без много жертви да се завземе Киев и да се сложи проруска марионетка както в Беларус. Така Русия щеше да си има още една голяма държава буфер между нея и НАТО. Обаче плановете тотално се объркаха. С тази война украинците станаха вечен враг на Русия. Никога няма да забравят вероломното напададение за което руснаците отричаха до последно. За тях Русия ще е това което е за руснаците нацистка Германия.

189

Анонимен

преди 2 години

До 211 кой нападна Украйна ???? не са платени подкрепящите една сувена държава това са хора който имат позиция и не са съгласни с тази кървава война има разлика агресора се оправдава и използва пропаганда

188

Анонимен

преди 2 години

В Украйна разбрахме, че дрогата се толерира от държавния им глава! Това е достатъчно да се каже колко пропаднала държава са!

187

Туранага сан

преди 2 години

До Аноин сан: Чували сме. И атомни бомби как хвърлят също знаем... Световните миротворци...