349

Анонимен

преди 2 години

И тия използват случая да влезнат в новините. Защото народът ги отсвири. Как пък са сигурни какво точно е станало в Краматорск. Сигурни са западните им *** спонсори.

348

1

преди 2 години

Сега в ареста да им пуснат няколко надарени бичмета, че да ги обидят по-няколко пъти да не могат да седнат на задниците си.

347

гАРО

преди 2 години

КОИ? бяха тези господа ? и как обърнаха лопатата? само лек въпрос?

346

селски бекове

преди 2 години

Тези "ербап герои" защо не отидат да се изакат на Червения площад в Москва като знак на протест, ами са тръгнали да плескат с боя фасади и указателни табели ? Голям подвиг !!!

345

Анонимен

преди 2 години

Дано и по една *** да им са ударили в управлението на тези нахални гамени и нечистоплътни прошляци.

344

ктп

преди 2 години

Кой казва, че русофобията не се продава??? Продава се и още как! А, в комбинация с п.остотията се "кешира" и във валута! Забелязохте ли как нашите медии набързо "загърбиха" и потулиха случая в Крематорск??? Проблема на про-бандеровските ни медии е, че голяма част от българското население владее руски език!!!!! Тоест, ние имаме възможност пряко да гледаме, слушаме и да четем, и руското становище, и гледна точка, да анализираме и сами да стигнем до извода "кой, кого се опитва да излъже"

343

Баш БГ герои !!!

преди 2 години

Тия хвърляха всяка вечер яйца по герба на България , та една табела на посолство ли ще им се опре ? Народът го е казал...Пази Боже от про`ст и инициативен !

342

Предлагам

преди 2 години

Да хвърлим черна боя по американското посилство,все пак Обама им беше най фешън президент и да засечем след колко време ще бъдем с пранги и дали 72 часа ще бъдат малко за запрените

341

Обективен

преди 2 години

Щом полицейската кола е завила зад ъгъла,са ги пуснали. Ако някой обикновен човечец наплиска с боя турското посолство (примерно) дали ще го пуснат преди да го осъдят? И ракетата убила десетки днес на гарата в Краматорск е украинска,с надпис " за детей " , но нашите медии побързаха да обвинят руската армия,сега говорят неопределено,след като западните медии разкриха истината. И не поддържам руската агресия,напротив, но просто съм обективен.

340

Анонимен

преди 2 години

Тези двамата плашипуттарници пак започнаха да се правят на интересни. Ноооо.... веднъж заедно с мьекоговорящата лелка и русата празнословка излъгахте народа да гласува за вас, няма да се повтори вече, бой глад и еване за вас в ареста, хулигани !!!!

339

анонимен

преди 2 години

Браво на тези хора. Това заслужават руските убийци.

338

Анонимен

преди 2 години

Кой ви каза на вас , журналистите, че руски войски са убили хората? Вие проверихте ли си информацията? Кога ще има затвор за разпространение на лъжи?

337

Qanon

преди 2 години

Вандали!

336

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е България да се отърве от тия двамата и още 200-300 дето мътят водата из медиите!

335

Анонимен

преди 2 години

Хич не ги и пускайте...

334

Анонимен

преди 2 години

Строг затвор за тия двамцата ,платени пудели без един ден трудов стаж !

333

Анонимен

преди 2 години

Видяха, че парламент повече никога няма да помиришат... Със сигурност знаят какви е наказанието за подобни дейности.

332

до 374

преди 2 години

Кое е героичното ,,умнико''?Май сме още в каменната ера.Глупаво и срамно.Простият *** пак се прояви.

331

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

ЖИВОТ ПО ЗАКОНИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ДС/ БКП....... ВЕЧЕ 1 ГОДИНА..

330

АК-47

преди 2 години

Мириз'ливци. Като си спомня, как човек не можеше да отиде нормално на работа по-миналото лято. Как си седяха по столове на Орлов мост, а пияниците, наркоманите и клошарите бяха опикали пространството, та сега да се учудя на изцепките им. Като излезнат истините, какви са ги вършили украинските наци'та, да видя кое посолство ще заливат тогава. Нещастници.