89

До подведени от запа

преди 2 години

Засега русначета торят украинския чернозем.

88

Zдорово

преди 2 години

До конгречулейшънс - това се отнася главно до русофилите. Видяхме ги вече на смехотворния русофилски митинг пред Президентството - куп окъсани пенсионери с вехти плакати. Те вече и така и така го карат по описания от теб начин. За което трябва да благодарят на водещите от Кремъл и БКП/БСП издънки които 30 години задушават България като болест.

87

Анонимен

преди 2 години

Тези от тази каква беше точно республика забравих и името дават ли си сметка, че до 5 години децата и внуците им ще ги проклинат за дето са се отцепили и не са в ЕС а в пропадналата държава наречена Руzzиа?

86

Анонимен

преди 2 години

Поляците са доста бойни и беспособни, ще им разкажат играта на рашките :)))

85

Размисли и Старсти

преди 2 години

украйнЪ е около 604 хил.кв.километра площ, "война" има в една не голяма част от нея.Защо "бежанците" не бягат на 300-500 километра от там, но пак в държавата си, а идват тук?!

84

Анонимен

преди 2 години

До До 85/97 "Руменчо Радев и вчера, беше на спявка в Мустафа." Интересно ми е защо русофилчетата с пяна на уста се напъвате до скъсване да изкарате кандидата на БСП и избраника на Решетников "западен". Някакво обяснение?

83

Близко бъдеще

преди 2 години

Усилени боеве на полско китайската граница.

82

подведени от запада

преди 2 години

На руснаците им е достатъчно наци-плъховете да изпълзят от дупките си и да се отделят от градовете! Така поне ще допринесат за наторяването на плодородния уккраински чернозем и загубата им няма да е тотално безмислена!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Какъв демократичен процес бре предмет ?" Дотам ли я докарахте кремълските слуги, до концепцията на КГБ и НКВД за "бивш човек"? Пълни роби сте.

80

До 85

преди 2 години

На крив шнур, козината му пречи. Те руснаците са виновни, защото, САЩ изнасят златото и други ценни метали. Дънди прешъс, *** четете ги тези работи. Фащ, удобно ви карат, да мислите,че русофили управляват България. Руменчо Радев и вчера, беше на спявка в Мустафа.

79

Анонимен

преди 2 години

Помниме как Зеленски при всяко публично обръщение призоваваше НАТО да закрие въздушното пространство над Украйна. Това вече не актуално, тъй-като руснаците сами си закриха въздушното пространство след като 3 дни подред губеха по десетина самолета над Украйна. При свалени 150 самолета от 300 дислоцирани в т.н. спецоперация наистина стана безумие руснаците да ползват авиация. Та това е положението драги русофили с прехвалените руске ВКС. Какво им е космическото, само загиналите пилоти знаят.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88При русофилчета управляващи през 30г. ни "преход", какво очакваш рашка, освен ниски заплати и постояно промиване на мозъци :)))) Вземи русофилската ДПС, вземи русофилската ГЕРБ и т.н......ще ти станат ясни работите :))) Всички партии не струват, не си прави илюзии :)

77

как

преди 2 години

щели да унищожат русия - и как ще стане тая работа, според американците русия е използвала 10% от огневата си мощ, някои си набиват простотии и си вярват

76

Танковете

преди 2 години

Изпратени от Чехия преди три дни са в Словакия на 30 км . От украинската граница. Войната вече е решена Кремъл загуби . И не само войната , а финансовото, икономическото и геополитическото си влияние,

75

Rado

преди 2 години

Бог да е с вас и дано да сразите нашественика!

74

зомби апокалипсис

преди 2 години

Ако урките са толкова *** - да се оствят да бъдат изпържени от всичката мощ на руската армия - определено са заомбита управлявани от запада!

73

Адолф

преди 2 години

Червените *** трябва да се почистят време е за химче. В газовите камери. Казах

72

хаха

преди 2 години

Русия била по-силна от НАТО. Затова даде 20 000 жертви за месец на нация, която дори няма авиация. Тия митове за "руската мощ" и другия за "спасяването от джендърите" си ги коментирайте във форумите на Повръщане.

71

Анонимен

преди 2 години

Ми то за това сме най-бедната страна в ЕС, русофилчетата постоянно подкопават демократичния процес в БГ, те за това ни немат доверие от Запада :)))

70

Анонимен

преди 2 години

Ние отново вместо да вземем нещата в ръце и да помогнем везните да се наклонят в правилната посока ще седим и ще чакаме да дойде нашият ред.